Şimdi Ara

Vodafone TV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
3
Favori
49.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben wifi ile uygulamadan açtığımda da kotadan yemiyor, tiwtter'dan müşteri hizmetlerine sormanız lazım.

Vodafone TV

tarife sayfasında ise sınırsız yazıyor.

Vodafone TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 15 Nisan 2021; 3:15:28 >
  • sizin paket daha farklı görünüyor, Vodafone uygulamıyor olabilir. ben kendi kullandığımı biliyorum.

Vodafone Mh bu işi çözmez. gerek de yok kendi çözümümüzü ürettik şükür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Doğu dizisinde sorun oluyor özellikle o hafta yayınlanan ilk bölümde 1_4_6 gibi bende 7 hızla aktı.seç izlede kaptan Amerika ilk yenilmez kaptan Amerika kış askeri kaptan Amerika kahramanlar savaşı captaın marvel yenilmezler eklenmiş.aramada çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luis1907fb -- 15 Nisan 2021; 4:46:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wifi ile bağlanıp açarsan niye düşsün ki zaten. Ben telin internetini açıp pcye bağlarsak düşer mi diye sormuştum.

• mintonia kullanıcısına yanıt

her yerde internet olmuyor doğru gece gece düşünememişim Vodafone TV  telin neti düşürür.

• mintonia kullanıcısına yanıt
    Bendede full paket var samsung a71 smart wiewden samsung smart tv me görüntüyü aktararak kullanıyorum.

• Tivibu go daha cok icerik var

• Vodafone tv çok savsaklama yapmaya başladı bir doğu dizisini izlemek için kırk takla atmak gerek adam gibi güncelleme yapsalar

• bu eğlence paketinin içeriği nedir tam olarak kullanıcı arkadaşlar bilgi verirse çok makbule geçer, hangi kanallar var film dizi vs... var mı, mi boxta ücretsiz şekilde kullanılabilir mi, faturalı pakete geçmeyi düşünüyorum hediye olarak yazmışlar güvenemedim bunlara

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

evet ben de çok dert yandım burada. bazı bölümler yüklenmiyor. bir kaç gün sonra düzeliyor.

• Arkadaşlar Vodafone TV hangi paketlerde bedava acaba?
    Bilgisi olan?

• Dostlar 2016 model Samsung smart tv de uygulaması yok VodafoneTV nin . Browser ile de izlenmiyor.desteklemiyor browser. Başka browser de yükleyemiyorum. Çözüm var mı?

• ustura4040 kullanıcısına yanıt

çözüm mi stick

• Bu kota olayı ne anlamadım? 2gb kota diyor herkes. Ben Wi Fi dan izleyince herhangi bir ek fiyat geçiriyorlar mı geçirmiyorlar mı anlayamadım? ayrıca S sport kalitesi nasıl bilenler yazabilir mi? aylık 2 tl lik spor paketini alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurmankay -- 8 Ağustos 2021; 19:42:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurmankay

Bu kota olayı ne anlamadım? 2gb kota diyor herkes. Ben Wi Fi dan izleyince herhangi bir ek fiyat geçiriyorlar mı geçirmiyorlar mı anlayamadım? ayrıca S sport kalitesi nasıl bilenler yazabilir mi? aylık 2 tl lik spor paketini alacağım.

Wifi bağlantısında para kesmiyorlar
    Sport kalitesi idare eder ama mükemmel değil. Yine de alıp bi deneyin derim, belki sizde daha kaliteli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Vodafone red kullaniyorum önceden android TV cihazıiyla televizyondan izleyebiliyordum artık açılmıyor full sürüme geçin deniyor var mı böyle başka problem yaşayan arkadaşlar

• alexmahone07 A kullanıcısına yanıt

evet verdiği sürüm full değil bende de oldu

• Vodafone TV

• internetinden yemiyormuş hadi yine iyisin Vodafone TV  

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.