< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
vodafone çöktü |
hocam bolge neresi sakincasi yoksa ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederiz başbakanım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 12 Ekim 2022; 7:13:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vala yohtır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yalan atmak serbest tabi, btk verilerine gore en dusuk yatirim yapan sirket vodafone. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 18 Ekim 2022; 11:3:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
peering ne hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben vodafone evde internet kullanıyorum o konuda hızından fiyatından vs. memnunum ama mobil çekim kalitesi olarak memnun değilim, bizim evde hiç çekmiyor balkona çıkınca bile çekmiyor hatta illa açık bir alana sokağa felan çıkmam lazım ki rahat bir görüşme yapabileyim.Aynı şeyi askerde de yaşamıştım, turkcell kullanan arkadaşım dağ başında açıp video bile izlerken internetden ben vodafone ile sms bile gönderemiyordum. |
Evde çekmiyor, balkonda çekmiyorda neden hala kullanıyorsun kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |