vodafone ülke çapında çöküşte (2. sayfa)
-
-
-
Teknosacell transfer Plus 30gb öneririm 99 TL.
Ben bu sabah itibariyle bu tarifeye başladım.
Ayrıca Vodafone Türkiye'nin ülkemizde veri merkezi yok galiba.
Ve ayrıca Qatarlılar veya Körfez ülkelerinden birisiyle görüşme gibi olay vardı galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 24 Ağustos 2022; 16:45:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef altyapilari cokme noktasinda su an.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğin durum tam olarak bende öyle. 5 dakikada bir artık sinyal değişiyor. Bir testte 1mbps bile zor çıkıyorken, hiç yer değişmeden 2. test 10mbps falan çıkıyor. Gece 2 3 leri bekliceksin ki minimum 30 vermeye başlasın. Artık bu durumdan gına geldiği için Vodafone hattımı kafadan çıkarttım. Ay başı artık taahhütün son ayı olacağı için cezasız faturasıza geçireceğim.
Varsa yoksa Turkcell artık. En azından az kullanırım öz kullanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Ağustos 2022; 16:48:26 >
-
Onu düşündüm bi an sosyal medya tarifesi için ama ı ıh. Bi kere ağzım yandı.
Gönlüm Turkcell'den yana ancak 30gb internete 150tl vermek zoruma gidiyor açıkçası. Sınırsız sunsun 400-500'e geçmezsem...
Adam akıllı band birleştiremeyen A30s cihazda bile bu sonuçları sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 24 Ağustos 2022; 17:7:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an için en iyisi telekom, sınırsız youtıbe ile en iyisi seçenek eğer bölgenizde iyiyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapdrgn -- 24 Ağustos 2022; 17:31:10 >
Valla keşke sunsa. Artık kesenin ağzını açıcaz mecbur.
Oh be. Sonunda birisi bu olayı dile getirmiş. Bu sorun sadece bende var sanıyordum.
-
Ben memnunum bedavalar vs
Red 20 Freezone lu 69₺ ödüyorum. Lokasyonumda da hizmeti iyi
İstanbul - Kocaeli arasindayim
Mobil internet kullanimi arttikca altyapi yetersiz geliyor bir yandan da.
Tobi 2-3 haftadır açılmıyor arkadaşlar. Müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı ne yapacağız ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdığım yazıyı doğru okursan anlarsin 'bizim türk milleti sınırsız birşey bulduğunda sıvayıp yapiştiriyor' insanı kullanmak lazım
yıllarca yeterli yatırım yapmadılar ve çöktüler.
-
Hocam turkcell de bir data hattı varmış süper box go diye. 100gb 195 lira 200gb 245 lira. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Yani çift simli bir telefona alıp takip kullanabilir miyiz? Alınır mı sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
işin özeti bu maalesef
Evet yapılabiliyor internet için data hattı görüşme için diğer hat ayarlayıp kullanılabiliyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X