Şimdi Ara

Vodafone'un bu kadar hız vermesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vodafone cok sasirtti beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone anlaşılan fiber kullanımı için tt yada superonline ile is birliği yapmış sonunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ckm kullanıcısına yanıt
    Lokasyon Hocam?
    Bir yerde 200 mbps bir yerde 200 kbps vereceğine her yerde 20 mbps versin!!!!

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    İzmit Dolphin
    Pandemi'den once Burger King'de yapmıştım test ve 25-30 civarı birşey vermişti.

Muhtemelen orada da çalışma yapmış.

• Superonline vodafoneye alt yapı satıyor

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Daha once orada turkcell ile 100 mbps aliyordum vodafone a yeni gectim yahyakaptan arastada 120 mbps dolphinde 180 cikinca sasirdim genel itibariyle izmitte iyi sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 4 Temmuz 2020; 18:51:31 >
    Valla Turkcell ile Dolphin de hiç 100 ve üzeri göremedim ben. Genelde 40-50 civarıydı hep.

Vodafone pandemi'den önce genel olarak izmitte ve civarında en düşük hızları veriyordu ama bu durum ufaktan değişmeye başlamış.

• Yorumlardan anladığım kadarıyla vodafone yatırım yapmaya başlamış eğer gerçekten her yerde böyle hizmet verirse kesinlikle kullanılır vodafone. Pass adı altında verdiği sınırsız paketleri süper ve hiçbir operatör de yok.

• Gunun en yogun saatleri aksam 19 32 ve haftasonu konya sarayonunden benim sonuclar. Genelde bu hizlarin altina inmiyor Vodafone'un bu kadar hız vermesi

• Gunun en yogun saatleri aksam 19 32 ve haftasonu konya sarayonunden benim sonuclar. Genelde bu hizlarin altina inmiyor. Vodafonenun cogu yerde hizi iyi bana gore.

Vodafone'un bu kadar hız vermesi

• sebebi şu olabilir, kapalı ve gizli Facebook gruplarında, WhatsApp gruplarında ve telegram gruplarında 50 100 TL karşılığında Vodafone faturasız hatlar için sınırsız internet yapan bazı açık ve buglar mevcuttu. bunların hepsi bu hafta Vodafone tarafından tespit edilip kapatıldı. hızların yükselmesi bunun sebebi de olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.