Şimdi Ara

Vodafone'un bu kadar hız vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 Ay önce bulunduğum bölge de Vodafone'un verdiği hız hep 4-7 mbps arasın'da olurdu, ama şuan 40 mbps'a kadar ulaşmış durumda.
    Şimdi neden bu kadar hızlı acaba? Yaz ayların'dan dolayımı acaba? Sonuçta millet tatile falan gidiyor ondan mı kaynaklanıyor, ama bu kadar hız'da şaşırttı beni doğrusu sabah da 47 mbps falan gösteriyordu herkes hızından şikayetçi idi ama şimdi Vodafone'un mobil de 4.5G'de böyle hız vermesi enteresan yani.

Yorumlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 2 Temmuz 2020; 19:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sebebi şu olabilir, kapalı ve gizli Facebook gruplarında, WhatsApp gruplarında ve telegram gruplarında 50 100 TL karşılığında Vodafone faturasız hatlar için sınırsız internet yapan bazı açık ve buglar mevcuttu. bunların hepsi bu hafta Vodafone tarafından tespit edilip kapatıldı. hızların yükselmesi bunun sebebi de olabilir
  • Baz istasyonu felan bozulmuştur. Vodafone internete girecek kadar hız vermez :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlave frekanslar devreye sokulmuştur

• Vodafone iyileştirmeye başladı. Bendede 5mbps alıyordum iş yerinde ve 60'a yükseldi.

Band iyileştirmeleri başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 2 Temmuz 2020; 19:35:36 >
  • 1800 ve 2600 MHz ye yatırımlar başladı. Hız bu bandlardan alınır.
  • Son zamanlarda biraz artmış gibi duruyor. Benim bölgemde iyi ama okulumda çok kötü. Oraya takviyeler yaparsa gene geçerim Vodafone a.

• Valla ben maks 5 aliyom 40 iyi gene :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğum bölgede 1800mhz vardi en fazla 2 hafta önce 2100mhz eklemişler birleştirince guzel işler cikariyor ama 10 mhz araliğinda veriyor bunuda 20 veya 30 mhz yapsalar tadindan yenmez.
    1800 de 50 60 idi
    2100 eklenince 80 ile 90 arasinda filan ortalama

• Kadıköy Kozyatağı daha önce 5 yada 10 mbps ‘di 1 aydır hızlar çok iyi

Vodafone Türkiye Yatırım yapmıyor diyenlere gelsin..

• 1800 ve 2600 bandlarina yatırım yapıyorlar

• Hocam 1800 yavaş değil miydi ? Tırtcell(turkcell) 1800 den yayın yapıyor mahallemde. 4.5g de 1 mbit görünce seviniyordum. Tt ve vodafone diğer frekansları kullanıyordu en yoğun saatte bile 30-40 mbitten aşağı hız almamıştım.

• Turkcell den geçiş yaptım 3 gün oluyor çok memnunum sıkıntı çıkarmadı ve video pass paketleri vs çok iyi

• Band'a çok yoğun yük biniyorsa çok doğal bir durum.

1800 ve 2600 iyi ve hızlı bandlardir.

• Vodafone'un bu kadar hız vermesi

Bende Turkcell den geçtim. Kesinlikle daha memnunum. Faturam da yarı yarıya düştü. Bundan sonra vodafone

• Bana kalırsa altyspısı kötü turkcellin hocam. Diğer operatörler saat gece 3-5 arası hızlarını 2 ye hatta 3 e katlıyor. Turkcellde oynama olmuyor gibi.

• vodafone bugün bana 1 ay geçerli hediye 3gb internet verdi
    hediye internet test amaçlı olabilirmi ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da bu durum normal ama Turkcell bolgeseldir. Çünkü Turkcell Vodafone gibi 10 yerin 7 tanesinde 5 Mbps hız vermiyor.

• Vodafone hizlari baya duzeltmeye baslamis. Istanbulda beylikduzunde ki evimizde 2 yil once falan binamizda baz istasyonu oldugu halde en fazla 15 mbps civari hiz aliyordum o da sabahtan ogleden sonraya kadar. Sonrasinda 4-5 mbps arasi geziniyordu. Simdi 40 mbps den asagi dusmuyor.

• Trabzon'da yayladayım hız güzel

• Vodafone'un bu kadar hız vermesi

*Bulunduğum Bölgenin Rezilliği EDGE 'ye düşüyor. 1 sonra hemen Turkcell' e geri döndüm..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.