aynı konuyu vodafone topiğine de açtım ama pek kimse yorum yapmadı bakayım buradan fikri olan varmı malum düşük fatura ödeyenlere yönelik yeni bir cihaz kampanyası başlattı vodafone şimdi bu kampanyadan faydalanmak istiyorum ancak önümde iki engel var 1. hattım henüz yeni yani vodafone tarafından henüz güvenilir abone sayılmıyorum 2.yeni hat olunca ilk 12 aylık telefon bedelini kredi kartından 12 aylık taksit ile tahsil ediyorlar ama benim kredi kartım yok şimdi bu bilgiler ile gittim abone merkezine dedim ki: x3 kampanyasından faydalanmak istiyorum ama hattım yeni ve kredi kartım yok ama kredi kartı ile ödenmesi gereken miktarı (228 lirayı) peşin ödeyeceğim aldığım cevap şu olmaz illa kredi kartından 12 taksitle almamız lazım 2 abone merkezine uğradım ikisi de aynı cevabı verdi yanlız birisi abi bizdeki kredi kartı ile öderiz sen bize peşin ödersin dedi nasıl bir saçmalık bu kredi kartı ile 12 taksitte alacağı parayı ben peşin ödemek istiyorum olmaz diyor bu uygulama ile ilgili mantıklı bir fikri olan varsa lütfen söylesin bende hak vereyim vodafone a Paylaş: