Şimdi Ara

Vodafone'un yaptığı yemleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2019'un son aylarında çoğu insan gibi ben de vodafone'un Yenilenen 7gb tarifesine (faturasız) geçtim.
    Vodafone uygun bir tarifeyle ve internet hediyeleriyle benim gibi kullanıcıları kendine çekti.

Buraya kadar güzel, bir sorun yok.

Gönderdikleri smste gördüğünüz üzere paketin fiyatına 5 tl zam yapmışlar. (suspayı olarak 1 gb vermişler)

Numaramı taşıyalı 3 ya da 4 ay oldu.
    Aslında parası da önemli ama, benim burada canımı sıkan şey zamdan ziyade vodafone'un insanları aptal yerine koyması.

Ben anlamıyorum ki. Depremden sonra eline fırsat geçmiş, çoğu tt abonesi sana gelmiş, sen bu fırsatı elinin tersiyle itip dalaverelere devam ediyorsun.

Şimdi yapabileceğim iki şey var:
    1) TT'ye geçmek.
    2) Vodafone içerisinde başka bir tarifeye geçmek.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Aynı durumda iseniz bir sonraki adımınız ne olacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• TT'da da 6. aydan sonra zam yapılıyor. Bi farkı yok yani.

Bana ne var kısmında gayet iyi faturalıya geçiş teklifleri var.

Bana bu gelip duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede durum aynisi ay sonu bitcek kolay paket 23 gb 25 dlira var 10 ay onu alcm sende dene hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bu 23gb 25 tl nasıl yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jcole

hocam bu 23gb 25 tl nasıl yapılıyor
    Kisiye ozel

• Bütün operatörler BTK'ya bağlı.

BTK fiyat güncellemesi (aslında zam) yaptığında operatörlerde ona uyuyorlar.

Fiyat güncellemesi (zam) haricindeki konularda da BTK'nın çıkardığı kural ve kanunlara uymak zorundalar.

Kısaca bahsetiğin şey aslında BTK'dan kaynaklanıyor.

Ha birde..

Maliye Bakanlığı kendi politikası gereği 3 ayda bir Geçici Vergi Beyannamesi istiyor. Bu beyanname hazırlanırken kâr-zarar tablosu vermek zorundalar. Dolayısıyla BTK'nın gözünden kaçsa Maliye Bakanlığı yakalıyor. Maliye Bakanlığı'nın gözden kaçırdığını Emniyet Müdürlüğü'ndeki Mali Suçları Araştırma Komisyonu (MASAK) yakalıyor. Hepsi birbirine bağlanmış duruma getirildi.
  • Temmuzdan beri açık tarife 1 sene olmadan zam gelmez dedim ama doların artışı üzerine hemen zam yapılmış. Bu tarifeye çok adam toplamışlardi. Tıp etmişler bari yazı bekleselermis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Annemin hatta ramazan 3 almıştık. 750 dk 250sms 3gb 22tl idi. 25 olmuş tekliflerde aynı fiyata 5gblik faturalı varmış ona geçirelim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Mart 2020; 15:10:10 >
  • Bana da saçma şekilde senelerdir kullandığım servisi (Arayan Kim) kullanmaya devam edip etmemem yönünde soru mesajı geldi. Bilerek cevap vermedim ve iptal oldu. Bu ne saçma uygulama? Servis müşteri aksini istemedikçe devam eder?

Garip bir yemleme şekli sayılır bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Mart 2020; 17:4:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.