Vodafone 30 GB (Instagram wp face İnternetden yemiyor) 3000dk 250 SMS Vodafonelularla sınırsız konuşma 250 tl X Turkcell 40 GB İnternet 1000dk 250 SMS 210 tl X Turkcell 70 GB 1200dk 250 SMS 260 tl vergiler dahil fiyatları Turkcelle geçersem 200 tl cayma bedeli ödeyeceğim Bu üçünün arasında kaldım öğrenciyim çok bütçem yok benim gönlüm 40 GB dan yana ama Bazıları turkcell İnterneti hızlı bitiyor diyorlar doğru mu Vodafone de bazı uygulamarı İnternet yememeside beni cazbediyor ve 3000dk olması Turkcell deki 70 GB Vodafone 30 GB denk diyenler var Hızlı bittiği için sizce ne yapmalıyım pzt son turkcell kampanyası tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devran40 -- 18 Kasım 2023; 16:4:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone VS Turkcell Hangisi Sizce
-
-
turkcell 70 gb internet ile cok isin oluyorsa cok isim olmaz mobilde cogu zaman wifi kullanirim dersen 30 gb vodafone turkcell de hizli bitmesi normal biri 15 mbps kullaniyorsa biri 100 mbps kullanir soyle ornek vereyim turkcell de yanlislikla youtube bir video kapatayim diyene kadar o video inmis olur olan bu nekadar mbps olarak hizliysa gsm internet hizi okadar hizli biter bana kalirsa turkcell tavsiye ederim sizin orda iyi cekiyorsa tt bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 18 Kasım 2023; 19:10:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone 25 GB 3000dk 250 SMS 3 ay 125 kalan 9 ay 175 tl şeklinde tarifeye geçtim ama Bi yandan da 70gb lık olana geçmek istiyorum okulda ve odada İnternet var ama vpn ile girebiliyorum tam güvenemiyorum turkcell in kampanyası kısa süreli sizce 70 GB olana başvuru yapayımmı son gün pzt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafoneden memnunsan ve şuan faturalıysan yazdığın sınırsız sosyal medyalı tarifenin 20GB olanını 95TL ye blöfle veriyorlar sana da verirlerse geç rahatına bak.
Turkcelli ben şahsen çok beğenmiyorum. 30GB+40GB sosyal medyaya da 260TL çok bence. Ama bölgemde Vodafone kötü memnun değilim Turkcell de iyi dersen geç.
Vodafone sıkıntılı değilse,ihtiyacını görüyorsa cayma bedeli de çıkıyorsa neden operatörğ değiştirmeyi aklının ucuna sokup duruyorsun.
Bu kadar kararsız olacsk durum yok. Erken yaşlandırmayın vücudu.
Haklısınız fakat turkcellin 70 GB 260 tl olması Vodafone de 30 GB internetin 250 tl olması kafamı karıştırıyor.
Üstad 10TL arada fark için Vodafone'u çekeceğim diyorsan valla aklından şüphe ederim. Al 70gb'ını rahatına keyfine bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell de 70GB dediği 30GB+40GB sosyal medya zaten. Vodafone hem 30GB veriyor hem de sosyal medyayı sınırsız veriyor turkcell gibi 40GB sınır koymuyor 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X