Şimdi Ara

Vodafone WEBBOX - İnternet Klavyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone’un yepyeni teknolojsi Webbox bugün itibariyle duyuruldu. Webbox aynı zamanda Opera Mini ile beraber geliyor.

Kim derdi ki 56K internet bağlantılarını yaşadığımız 10-12 yıl öncesinden kalkıp da bugün cep telefonlarımızdan internete gireceğiz. Değil mi… Bugün ise Vodafone yepyeni, oldukça basit ve herkese hitap edebilecek bir ürünün tanıtımına başladı. Bu yeni ürünün ismi Webbox.

Vodafone WEBBOX  - İnternet Klavyesi

Webbox, kısaca size evinizde internet deneyimini yaşatan, sadece bir klavye ile neredeyse tüm televizyonlara takabileceğiniz oldukça basit bir araç olarak tanımalanbilir. Detaylı anlatımını yukarıdaki videodan da göreceğiniz gibi, bu araçla 14 x 25 cm’lik klavye aracılığı ile , televizyonunuza analog bir bağlantı oluşturuyorsunuz.

Yine bunun yanısıra içerisindeki diğer uygulamalarla e-postalarınızı kontrol edebiliyor, oyunlar oynayabiliyorsunuz.

Uygulamalara bakıldığında ise internet erişimi için karşımıza Opera Mini çıkıyor. Tabii şirket kampanya tanıtımda Mini‘den övgü ile söz ederek yaklaşık %90‘lık bir veri sıkıştırmadan (Opera Turbo) da bahsediyor. Ürünün piyasa fiyatının 75€ gibi bir rakamla sunulacağı ve 2 Gb‘lık da SD kart hediye edileceğinden bahsediliyor. Tabii fiyat muhtemelen ülkemizde çok daha fazla olacaktır… Tabii ülkemize ne zaman geleceğini de bilemiyoruz bu arada. İlk tanıtımı MWC‘de yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 20 Şubat 2011; 1:44:07 >

• Cok guzel bi urune benziyor.

Yanlis anlamadiysam tv ye tak internette surf yap :) dogru mu :))

Cepnet le guzel olur hahahhah
  • süper bir ürün ülkemize kaç yıl sonra gelir bakalım
  • Gelince kaç yüz TL olacak onu merak ediyorum, binlere çıkmaz herhalde. :D
  • Ropörtajda ilk olarak Güney Afrika'da sunulduğunu sonrasında diğer gelişen pazarlara sunulacağını ve bunların Gana, Hindistan ve Türkiye olduğunu söylüyor. Sanırım 199 TL gibi bir fiyatı olur, ya da data paketleriyle birlikte satılacaktır.

Çok orjinal bir ürüne benziyor. Özellikle yazın falan yanınızda bilgisayar taşıma zorunluluğu kalkıyor..
  • ama ışin kötü yani, mobil sitelere rahat giriliyor görüntüsünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Gelince kaç yüz TL olacak onu merak ediyorum, binlere çıkmaz herhalde. :D

beklerim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bk. -- 20 Şubat 2011; 13:40:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok guzel bir urun Vodafone yetkilisi arkadasin dedigi gibi Turkiyeyede gelecek diyor.Teknoloji nasil gelisiyor yukarida arkadasin dedigi gibi analog olarak baglanilirdi sayfayi tiklardim yemege otururdum yemek biter ancak sayfayi acardi simdi alternatif bir suru teknoloji cikti ben Vodafone 3G+ vodem kullaniyorum senede bir iki sefer trakyada koye gidiyorum koyde bile nete baglaniyorum.Kimderdi bu suratte nete baglanilacak hemde mobil olarak ozellikle son bes alti senedir teknoloji inanilmaz ilerledi.
  • bu haberi engadget ta gecenlerde gordum. turkiyeye gelmez diye dusunuyordum. bahsedilen ulkeler gana hindistan guney afrika gibi nispeten fakir ulkeler. boyle sacma bi urunun teknoloji coplugunde ekstra bi atik olmaktan ileriye gidecegini sanmiyorum. 100 dolar daha fazla ver on numara netbook al.

eh ingilizden de cok fazla zeka piriltisi beklememek lazim :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: beachdude

bu haberi engadget ta gecenlerde gordum. turkiyeye gelmez diye dusunuyordum. bahsedilen ulkeler gana hindistan guney afrika gibi nispeten fakir ulkeler. boyle sacma bi urunun teknoloji coplugunde ekstra bi atik olmaktan ileriye gidecegini sanmiyorum. 100 dolar daha fazla ver on numara netbook al.

eh ingilizden de cok fazla zeka piriltisi beklememek lazim :d

Bu bir alternatifdir musteri icin belki gozleri cok zor goren bir abonedir tv'ye takip baglanacak neden olmasin hic bu yondende dusundunmu ?
  • Uygun bir fiyatla gelirse ilgi göreceğini düşünüyorum.
  • Yaşasın açık kaynak, Android her yerde .Video da 1.24'e bakın.
  • Alet güzel kullanışlı gözüküyorda yine aylık 11 TL ye cihaz kampanyası diyip 145 TL lik tarifeye abone yapmasınlarda :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Yaşasın açık kaynak, Android her yerde .Video da 1.24'e bakın.

Android te ço kolpa oldu ne bu böyle heryerde :D Ama süper işletim sistemi var adamların hakkını verelim.
  • Neden kimse bu ürünle ilgili hiç bir internet sitesinde özelliklerine net cevap vermiyor wifisi varmı yokmu ona göre alacam evimdeki kablosuz ağı bağlayabiliyormuyum tvye bu cihazla kullanan varsa haber versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelliklerinde vifi kablusuz ağ bağlantısı yoksa hiç bir ile yaramaz zaten telefonu bunsuzda bağlaybiliyorsun her televizyona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayrullah soylu H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 11 senelik konuyu niye hortlatıyorsun?
    Artık nerden bulduysan bu konuyu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Harbi konuyu görünce şaşırdım acaba webbox diye bir meret mi çıkardı vodafone diye konuya girdim, bir de ne göreyim 11 yıllık konu hortlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 8 Kasım 2021; 21:13:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.