Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparken şifreden sonra gönderilen dört haneli onay mesajı İPhone 6s Plus cihazıma gelmiyor Bütün herşeyi denedim Müşteri hizmetleri kodlar verdi girdim premium sms özelliğini iptal etti yeniden tanımladı olmadı Browser üzerinden giriş yapmaya çalışıyorum onda da beklenmedik hata verdi diyor Çözümü bilen başına gelen var mı ? |
Vodafone Yanımda Uygulaması
-
-
Yanımda uygulaması adeta bir ÇÖP. Yani çöpe hakaret etmek istemiyorum ama böyle. Backend geliştiricileri de muhtemelen yeni mezun Junior kişiler. Sorunların başlıca kaynağı bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Haziran 2024; 3:14:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç lazım değildi ama tam gerekli olacakken Vodafone yanımda uygulaması açılmıyor!
günlerdir böyle güncelleme mi eksik hayır ugulama güncel ama kırmızı ekranda kalıyor çok kötü be bu vodadon!
kendi telefonumda sanıyordum ama hemen herkeste var galiba sorun?
üstelik vodafone remi web sitesi de açılmıyor ?
neden acaba bilen var mı?
9 günlük bayram tatilide vodafon işini boşladı mı?
yoksa İngiltereye kaçtı mı bunlar?
-
Kullanım detaylarım (para çekilen kalemler) bölümü de çalışmıyor. Rezaletin sözlük karşılığı bir uygulama ve operatör.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafon yanımda açılmama sorunun kaynağını nihayet buldum:
comnet denen servis sağlamayıcıdanmış (wifi olarak telekom gsm internetinden açabildim oysa comnet telekom altyapısı kulanıyor şebekler)
ilanet comnet; neden vodafone.com.tr yi bile açmıyorsun derdin nedir?
gerçekten bu comnet anlatıldığı gibi irrite bir şey vodafone gibi.aman uzak durun 2sinden de
Benzer içerikler
- yeni numaram mesajı örnekleri
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- red"li fırsat 25 gb ultra paketi içeriği
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- türk telekom internet çekmiyor
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X