Şimdi Ara

Vodafone yeni müşterilere ADSL ve VDSL hizmetini sonlandırıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu bir bahane değil, bakır altyapı komple hurdaya atılmalı.

• quote:

Vodafone bu kararın gerekçesini, “Toptan kiralama yoluyla hizmet verilen mevcut bakır altyapıdan kaynaklı müşteri şikayetleri” olduğunu söylüyor. Müşterilerin hizmetten memnun olmadığını ve sürekli kesinti yaşadığı belirtiliyor. Kiralama yoluyla sunulan ADSL ve VDSL internet hizmetinde müşterileri mutlu edecek standartlarda hizmet sunulmakta zorlandığı ifade ediliyor.

Konuyu Vodadone'den ayrı düşünün tüm altyapı hizmetini Türk Telekom'dan alan sağlayıcılarda sıkıntı var. 60 - 70 megabit hızlara ulaşabilirken ne olduysa Ocak ayının başından itibaren stabilite kaybı oluştu modem 35 megabit ile handshake yapabilmeye başladı. Geçen gün sabit telefon hizmetinde çevir sesi yoktu bir personel geldi apartmanın girişindeki kutu çok eski ama bir şekilde sıkıntıyı çözdüm dedi şu an ev telefonu hizmeti var ama modem ADSL zamanlarında olduğu gibi 16 megabit hız ile sağlıklı bağlantı kurabiliyor 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Nasıl Bolu'daki yangın yönetmeliğe uyum sağlamak adına para harcamaktan kaçınanlar yüzünden meydana geldiyse daha önce birçok kez yazdığım üzere Mehmet Şimşek tarzı bir ekonomik programın sonuçlarıyla karşılaştığımızı düşünüyorum, tasarruf adı altında altyapı yatırımları durmuş olabilir veya hız kısıtlaması ile tasarruf sağlanmaya çalışılıyor olabilir (shrinkflation), söyleyecek söz bulamıyorum size ışığını aktarabilmek adına çirkinleşmekten onların seviyesine düşmekten iğreniyorum...

Düşünün aşk yaşadıkları İngiltere'nin HSBC gibi zengin müşteri avcısı pis bir şirketi olan Vodafone bile durumdan rahatsız, bayat karakterler alt kalite işler ama Elizabeth hep dik tamam mı alıyon mu ağzına almıyon mu e peki al sana 16 megabit yeter sana ☢️☢️☢️

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160445396

☠️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• omanner kullanıcısına yanıt
    İşte budur, son paragrafa dikkat

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160558729

• madbad M kullanıcısına yanıt
    Durumumuz aynı, muhalif misiniz acaba? Bilerek yapıyorlar, bezdirmek için bulaşıyorlar asla dokunulmaması gereken bizim gibilerine

Neden tek adam yönetimi kötüdür, liyakat neden önemlidir, neden devlet işleri sağlıklı bir şekilde yürütülmelidir şimdi anlıyor muyuz? AK Parti ve üzerimizde uyguladığı politikalar çok vahşi, ellerinden devlete hükmetmenin getirdiği gücü alırsanız sokakta görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tipler olarak kalırlar öyle 🗽🗽🗽

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160558729

• RElS kullanıcısına yanıt

Türktelekom'dan kelimesi kelimesine aynı cevabı almıştım. Demekki adamlar cevap vermek için bile uğraşmıyor. Kopyala yapıştır. Benimde 150 metre yakınımda fiber var üstelik yeni binada değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk.b -- 26 Ocak 2025; 23:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Üstadım ben parasını vereyim getirin diyorum ona uğraşıyorum onu bile yapamıyorum bizim buralara fiber gelen yerlere altyapı müsait olmadığı için yolu kazmıyorlar çok mali çıkmıyor hemen havadan kablolama sistemi ile getiriyorlar getirdikleri yerlere diyorum ki parasını vereyim Çekin onu bile getirmiyorlar üstadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizi tutanmı var döşeyin fiber optiği verrin hızı alın parayı ücret almaya gelince iyi altyapı yapmaya gelince yok

• Tüm servis sağlayacıları tarafından adsl sonlandırmalı bence artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.