Şimdi Ara

Vodafone yeni müşterilere ADSL ve VDSL hizmetini sonlandırıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Olsam Çekilirim, Devlet ve Telekom Önünü Kesiyor, Fiber Mantıklı 🙌🏾🤬😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Koca Mustafa Paşa tarafındasınız sanırım üstadım?

bizim Karagümrük te sadece saha dolabında yakın olan 3/5 binaya tt net gpon var geri kalan hep sorunlu uydunet ve bakır vdsl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Yavuz Selim'deyim, Karagümrük tarafındaki durumu bilmiyorum. Mesela burada da aşağıya, Zeyrek tarafına falan GPON getirmediler, arkadaşım orada oturuyor. Planlamaları neye göre yapıyorlat bilmiyorum, ama bina yaşı tek etken değil gibi duruyor.

• 5G gelse yine bence çoğu kişi ev internetini bırakıp süperbox tarzı ürünlere geçer.

Üstadım bizim bu Fatih civarında bir tek Kocamustafapaşada her yere fiber getirmişler havadan kablolama sistemi ile ama onun haricinde Karagümrük yavuzselim ve diğer semtlere sadece saha dolabına yakın olan Binalara getiriyorlar maalesef ki

Evet, sanıyorum biraz şanslı bir alandayız, ben de bize kurulum yapıldığında şaşırmıştım. Binanın eski olmasını vb. Bahane etmeleri saçmalık bence, hatta buraya başka şirketler de çok aşağıda kaldığı için fiber getirmiyordur.

Sizin adınıza çok sevindim üstadım ben de baktım Ne bizim sokağa ne de bizim daireye binaya fiber gelmeyecek ben de en son Türk telekom müdürlüğüne gittim oradaki birkaç yetkili ile görüştüm dedim bir planlama yapalım lütfen ücreti mukabilinde havadan kablolama sistemi ile bizim binaya fiber getirilmesini talep ediyorum bakalım notu falan aldılar gerekli yerlere ileteceklerini söylediler inşaALLAH Ücreti ile dahi olsa yaşamış olduğun binaya fiber getirebilirim

Umuyorum fiber altyapının yanında en kısa zamanda simetrik indirme ve yükleme hızlarına da sahip oluruz. Fiber yolculuğunuzda kolaylıklar, umarım çabalarınız sonuç verir. Demeyle, talep oluşturmayla hiçbir şey yapmıyorlar.

Evet üstadım çok haklısınız bizdeki de bir umut işte yeni yerleşim yeri olmadığı sürece yani yeni yapılan konutlar olmadığı sürece eski altı yapı için herhangi bir çalışma yapılmıyor yapılanlar da saha dolabına yakın olan binalar ya da nüfuslu insanlar bir şekilde bağlantılarını kullanıp fiber getirte biliyorlar onun haricinde prensip tamamen şu mevcutu yerde internet varsa iyi kötü internetleri var hiç Oralara maddiyat harcayıp da fiber götürmeye gerek yok oluyor

• Archosan A kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle bir sisteme geçilmez. Adresimde türk telekom altyapısı arızalı. Kaç defa şikayet kaydı açsam da düzeltmiş gibi yapıp gidiyorlar, iki gün sonra aynı sorun yine başlıyordu.
    Alternatif olarak türksatkablo altyapısı olduğu için ona geçerek kurtulabildim.

Sadece tek ortak altyapı olsa ve sorunlu olsa farklı adrese taşınmak zorunda bırakır insanı.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Hocam deprem sonrası köye kaçtık. Mecbur süperbox aldım. İki senedir süperbox var. İki yıldır yüzde yüz zam yapıyorlar.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Türksel(!) %100 den fazla zam yaptı. Sınırsız geçen yıl 600 TL civarındaydı. Şimdi 2000-2500 TL civarında.

Bu devirde su-elektrik-doğalgaz gibi ihtiyaç olan internet çok pahalı. Sınırsız internet 200-300 TL yi geçmemeli.

• 13 yıldır vodafone bakırla öyle böyle gidiyoruz çocukları idare ediyor.

• 30 milyona yakın nüfus olan istanbulda fibersin sokak kalmamalıydı.

• İşin özü Telekom çok para istiyor yeterli kâr edemiyoruz bizde bırakıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt
    2019 sonbaharında Vodafone Fiber 50 megabite geçmiştim ve altyapının kendilerine ait olduğunu söylemelerine rağmen.

Bide araya pandemi girdi mi? Bağlattığım günden beri lanet ettim. 20 ms aldığım oyundan 35, 60 ms aldığım oyundan 85 ms almaya başladım. Pingim nasıl yükselebilir diyorum delire delire hem hızı arttırmıştık 10 yıllık internet sonrası, hemde fibere geçmiştik

2 sene taahüt bitsin diye resmen günleri saydım. O derece rezil bi interneti vardı. Bide altyapınında Türk Telekoma ait olduğunu öğrendim mi sonradan? O müşteri temsilcisini dövesim geldi ama kadındı. Eski internetim Ttnet VDSL di. Bildiğin eski düzen. Modemini dahi atmamıştım

Taahhüt biter bitmez ttneti harıl harıl aradık biz tekrar başlatmak istiyoruz modemimizde var diye. Aynı 50 megabiti bağladık önce, evdeki bütün fiber hattını iptal ettik apartmanda tek fibersiz daire biziz. Vdsl ve 50 megabite döndük ne mi oldu? O 2019 da hasretle çektiğim pinglere geri döndüm. 20 aldığım yerde 20, 60 aldığım yerde 60 almaya başlamıştım ÇOK ŞÜKÜR

Daha size 2 senelik süre boyunca en az 7-8 defa internetin koptuğundan ve saatlerce gelmediğinden bahsetmedim bile. Pandemi dönemindeyiz zaten can sıkkın gece oyun oynayalım diyoruz internet yok. Müşteri temsilcilerine o dönem o kadar şikayet yağıyordu ki en son aradığımda "telesektere bağlanmanız 5 dakikayı bulabilir" diye cümle eklemişlerdi otomatik mesaja. DÜŞÜN ARTIK YUH DEDİM

kara düzen candır. Vdslim ve hızımla memnunum (şuan 50 megabit değil tabiki arttıralı yıl olduda pingi ve temiz altyapısı harika)

Bir kere bile internetsiz kalmadım ttnete geri döndüğümden bu yana

• Krone K kullanıcısına yanıt
    2019 dan 2021 e kadar vodafone fiber kullandığım ve fiber altyapısı yıllardır olan apartmanımda 2021 den itibaren türk telekom vdsl'e geri döndüm yeni abone olarak

?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 26 Ocak 2025; 14:11:42 >
  • Arslan Mustafa kullanıcısına yanıt

Sonra çocuklar neden isyanda..

• Yıl 2025 hala adsl vdsl var.Sıkıntı aslında bina stoğunun eski olması 20-30+ yıllık binalara işletme olsam bende fiber çekmem.Diyeceksiniz avrupadaki evler çok mu yeni değil ama bizimkiler gibi deniz kumu kullanılmamış.Evlerin %95 i çürük demirler oksitlenme yapmış paso param parça oluyor yani fiberden diyeceksiniz ne alaka olaya çok yönlü bakıyorum.Yeni yerleşim yerlerine zaten fiber getiriyorlar.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

iyide fibre kablonun fiyati ne kadar ki cat kablodan daha ucuz. Ayrica fttb olan yeni binalar bile ftth a cevrilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.