Şimdi Ara

Vodafone Yeni Red Business Pro tarifeler (Ayda 1 kere ücretsiz iç-dış oto yıkama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yetkin60 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom geçmişe dönük yanlış tarife hesaplaması için faturama yansıtılan 20 tl den sonra cayma bedelini de göze alarak operatör değiştirmeye karar verdim. Bir arkadaşımın da bilgilendirmesi ile Vodafone Red Business Pro 8 tarifesine geçiş yaptım. 8 Gb, 2000 dk/sms ve Vodafone ve sabit hatlarla sınırsız konuşma 50 tl.
    Durun daha bitmedi, her ay yararlananileceğimiz oto yıkama ve sinema bileti kampanyasının yanında diğer Red avantajlarını düşününce bedavaya geliyor.
    Mahalle arasında bile iç-dış oto yıkama 30 tl, sinema bileti 15 tl.
    Bana çok cazip geldi, paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam da bİr hafta sonra taahhüdüm bitiyor, çok işime gelen bi paylaşım oldu. Teşekkürler dostum

15 gb’lık versiyon da fena gelmedi bana.

• Geçen sene bu aylarda 15 liraya kullandığım Her Şey Dahil Pasaport Vodafone servisi bu sene 35 lira olmuş. Yurtdışında kullanım çok pahalı olmuş. 2017 yılını Vodafone'lu geçirdim çekim kalitesi ve internet performansından çok memnun kalmadım açıkcası, Turkcell'deyim şuan, hizmet iyi ama fiyatlar artık fahiş, 10 GB olan red business pro paketine geçeceğim bende sanırım.
  • Şu araba yıkatma işinde önceden çok sıkıntılar oluyormuş hala daha öylr mi? Hiç sıkıntı çıkarmazlarsa paket çok iyi.

• Geçmeyi düşünüyordum fakat netteki yorumlar pek iç açıcı değil

• Kampanya SUV araçlarda geçerli değildir.
  • Yıllarca Vodafone red kullandım kampanyaları bitirdiler nerdeyse. Biraz abone alımı olsun bu yikamayida birkaç ay sonra bitirirler öde dur ondan sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: börü06

Geçmeyi düşünüyordum fakat netteki yorumlar pek iç açıcı değil
    ne gibi olumsuz yorumlar var hocam ayrıca kurumsal paket olarak geçiyor bireysel alamıyor mu?
  • bende iki tane var red business. haftaiçi iç dış yıkama ücretsiz yaptırıyorum.(otovında) 30 gün için 1 hak veriyor yani bugün yıkatırsanız gelecek ayın 12 sinde yıkatabiliyrosunuz.

senede iki kez bedava lounge hakkı var

hızlı geçiş, harç pulu vs hakları var.
  • 6 ay sonra bitiyor oto yıkama dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Kampanya SUV araçlarda geçerli değildir.
    İyi ki yazmışsınız, ben buna dikkat etmemiştim. O zaman yalan olur benim geçişim.

80₺’ye red 15 plus teklifi var Yanımda uygulamasında. Sanırım onu kabul etsem iyi olacak. 2000dk her yöne, 250 SMS, whatsapp, Spotify ve ınstgram da kotadan yemiyor. Daha iyisini bulamam diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Şu araba yıkatma işinde önceden çok sıkıntılar oluyormuş hala daha öylr mi? Hiç sıkıntı çıkarmazlarsa paket çok iyi.
    hala öyle

hatta, vodafone'un birçok kampanyası hala sıkıntılı. bigchef kahve ikramı var, gidiyorsun limit dolmuş diyor. ama ben ısrarla kullanacam diyorsanız, müşteri hizmetlerini arayıp yardım alabilirsiniz

otovınn işinde öyle olmuştu , gittiğim 4-5 şube , biz dahil değiliz demişlerdi. klasik Türk esnafı, şimdi git, yine 3-5 tanesi biz dahil değiliz diyecek , müşteri hizmetlerini arayacan, onlar da sonra sana dönüş yapacak , güvendikleri bir bayinin adresini verip , oraya git diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Kampanya SUV araçlarda geçerli değildir.
    daha önce çalıştığım yerde, 10-12 tane şirket hattı vodafone red olduğu için, bol bol şifre alıp , yıkamacıya 2 ya da 3 kod verip yıkamasını istiyordum transporter aracı iç-dış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de red tarife var arkadaşlar bu araba yıkama kampanyasından her ay faydalanıyorum sıkıntı çıkmıyor, daha öncede son tarihi Ağustos idi, sonra uzattılar yine uzatırlar diye tahmin ediyorum. Bir hattım daha var Turkcell, o her yerde çekerken bu tarifede bazen sıkıntı yaşıyorum. Onun dışında hayat su kampanyası var, sinema var evet, ara ara güzel şeyler çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.