Şimdi Ara

Vodafone yüzünden mi engellediğim kişiler beni arayabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 7 plus telefonum en son sürümde. Bir numarayı engellesem bile beni arayabiliyor. İphone forumunda konu açtığımda vodafone’la alakalı olabilir diyorlar. İphone telefonunda Vodafone hattı kullanan birisi varsa deneyebilir mi lütfen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Engellemenin operatör ile ilgisi yok. Siz engellemeyi operatör tarafından değil, telefonunuzdan yapıyorsunuz. Engelli listesine alınmış bir kişi sizi aradığında telefonunuz aramayı otomatik reddediyor hepsi bu. Buna ek olarak, numaranın başına +90 vb. eklemek sorununuzu çözebilir belki ama hiç iphone kullanmadım bilmiyorum açıkcası. Mesela diyelim 100 kişiyi engellediniz, telefonunuz bozuldu yeni bir telefon aldınız. Yeni telefonunuzda da o kişileri yeniden engellemeniz gerekir çünkü engellemeyi yapan telefonun özelliğidir, operatör ile bir ilgisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Engellemenin operatör ile ilgisi yok. Siz engellemeyi operatör tarafından değil, telefonunuzdan yapıyorsunuz. Engelli listesine alınmış bir kişi sizi aradığında telefonunuz aramayı otomatik reddediyor hepsi bu. Buna ek olarak, numaranın başına +90 vb. eklemek sorununuzu çözebilir belki ama hiç iphone kullanmadım bilmiyorum açıkcası. Mesela diyelim 100 kişiyi engellediniz, telefonunuz bozuldu yeni bir telefon aldınız. Yeni telefonunuzda da o kişileri yeniden engellemeniz gerekir çünkü engellemeyi yapan telefonun özelliğidir, operatör ile bir ilgisi yok.

Hocam aynı şeyi düşünüyorum ve eminim öyle olduğuna ama konuda insanlar o kadar iddialı ki sorayım dedim ben en iyisi bu akşamki gelecek yeni güncelleme ile telefonu sıfırlayım :) ilahi iphone bu saçmalığı da tattırdı bana.

Yorumunuz için sağolun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam rica ederim. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • operatörle bir ilgisi yok engelin telefonla alakalı bir şey . bir telefoncuya yada ıphone den anlayan birisine göster derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.