Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedava vermediği sürece vodafone kullanmıyacam test yaptım vodafone nın şarı daha çok yediğini kendi telefonumda ispatladım turkcell kesinlikle daha az şarj yiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu üçlü tarifeye geçmiştik sonra şebeke içine değişmişti dakikalarımız falan o kısmı artık tüm ülke biliyor :)
    bugün önce KOMPLE22 yi denedim yemedi..Sonra IKILI22 yazıp 7000 yolladım.Eski Duble1000 ayarına dönmüş oldum.Hat her yöne 1000 dk 1 GB internet 22 TL ye geri döndü..bilgilendirmek isterim...

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

• Komple1000 deneyip hata alanlar faturasız hattınızın yasal sahibi kaç yaşında? Hattınızda kullanıcı tanımlı mı tanımlıysa kaç yaşında?

@hafiz83 @betushm @farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Bedava vermediği sürece vodafone kullanmıyacam test yaptım vodafone nın şarı daha çok yediğini kendi telefonumda ispatladım turkcell kesinlikle daha az şarj yiyor...

Kesinlikle katılıyorum. Vodafone her türlü fazla şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 21 Şubat 2015; 15:21:29 >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    mesajımda da belirtmiştim hocam 26 yaşın üstündeyim..Forumdaşlardan bazıları 26 yaş sınırı olmadan kabul ediyordu falan demişlerdi denemek istedim ama hatalı msj uyarısı aldım..Hiç uğraşmadım ben de ikili22 yazıp 1000 dk+ 1 Gb 22 TL lik geçiş yaptım eskisi gibi (Duble 1000) tarifeye..Hattı valide kullanıyor zaten 1000 DK için alıyorum internet zaten öylesine..SMS var diye atlamıştık 3lü avantaja ama az daha eldeki bulgurdan da oluyorduk
  • Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL EFSANEFIRSAT -> 7000

Az evvel mesaj attım cevap geldi bu tarfiye geçtim.
  • Bende 26 yaşın üzerindeyim komple22 ye geçemedim şimdilik efsaneden devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkibo

Bende 26 yaşın üzerindeyim komple22 ye geçemedim şimdilik efsaneden devam...

Bende komple1000 ile efsane arasında kaldım fiyatı çok cazip ama ilerde ne olur bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafonun iki oyunu oluyor genelde:
    1. Şartları değiştiriyor heryöneyi-şebeke içi yaptığı gibi
    2. Fiyat yükseltiyor 19 dan başlıyorsunuz 1 ay sonra 22 sonrası da 25 muhtemelen...
    birincisi daha kötü. efsane de şartları değiştirebilir bu daha tehlikeli Komple de zaten 19dan22 ye çekti şartları değiştirmeden belki fiyat artımına gidebilir
  • hawkibo kullanıcısına yanıt
    Vodafone reklamını yaptığı hiçbir kampanyasını 1 seneden önce değiştirmiyor sizin söylediğiniz komple1000 ve ucluavantaj tarifeleri ve ikisi de gizlice geçtiğimiz tarifelerdi bunun dışında olanlar hep 1 sene sonra fiyat açısından değişti.
  • Komple 1000'e ben gizlice gecmedim. Vodafone'dan mesaj geldi, davet ettiler, gectim. Bir ay sonra fiyati 2 TL artti.

Uclu avantak isinde ise Vodafone bir hata yapti. Duzgun bir firma ozur diler, o ay icin dokunmaz, magdur olanlara ise eski tarifeye geri donme hakki tanirdi. Bunun yerine guya uyaniklik yapip haber vermeden dakikalari vodafone icine cevirdi. Tepkiler, BTK vs derken geri adim atti. Bu islemler boyunca hic bir mesaj atmadi, haber vermedi, ozur dilemedi. Hatta benim BTK sikayetime yalan cevap yazdi, ilk SMS'de dakikalarin Vodafone ici oldugunu belirttigini yazdi.

Ben BTK'ya sikayetimi yaptim, Vodafone'un kendi hatasini bize yikmaya calistigini ve yalan beyanlarda bulundugunu belirttim. Umarim cezalarini alirlar. Ben de daha fazla odeyecek de olsam Turkcell'e geciyor olacagim.
  • merhaba,

Burda arkadaşların ilk haber verdiği zamanda KOMPLE1000 paketine 3 avantajdan geçiş yaptım. 26 yaş üzerinde olmama rağmen paket onayı geldi. Vodofone internet üzerinden tarifeme de baktığımda 1000 dk 1000 sms 1024 mb gözüküyor.
    Sanırım ilk zamanlarda yine bir açık vardı ve geçiş oldu. Ancak şimdi bu durumdan şüphe duymaya başladım, yeni geçişlere onay vermedikleri için. Geçsem de fiyat artışı olur mu kuşkusu da var. Şuan Turkcell in BOLPAKET 19 TL geçsem mi diye düşünüyorum. Henüz kontör yüklemedim. Vodofone paketini kullanmaya başlamadım. Bugün yarın bir karar vermem lazım kontörsüz telefon çekilmiyor.
    Bu arada kontör yüklemediğim için ilerde Turkcell den Vodofone dönüş yaparsam sorun olur mu?

sağlıcakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Vodafone reklamını yaptığı hiçbir kampanyasını 1 seneden önce değiştirmiyor sizin söylediğiniz komple1000 ve ucluavantaj tarifeleri ve ikisi de gizlice geçtiğimiz tarifelerdi bunun dışında olanlar hep 1 sene sonra fiyat açısından değişti.

Duble 500, 1000?

• bekirb B kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyler benim başıma da geldi aynı tepkileri ben de verdim ama genel kampanyaların hiçbirinde bu şekil sorunlar olmadı ben pireye kızıpta yorgan yakmadım insanlarda bunu yapsın istemiyorum çünkü yıllarca Turkcell tarafından kazıklandım ve tekrardan kazıklanmak istemiyorum.

Not : Bu arada komple1000 tam bir sene 19 ₺ idi ardından 22 ₺ oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 22 Şubat 2015; 12:33:58 >
  • Maycomb kullanıcısına yanıt
    Eski paketlere zam yaptılar mı?

• Ne bileyim eskisini yenisini 3-4 ay dolmadan zam yaptılar.

• Bu sekilde vodafone lehine mesaj gorunce yazmadan duramiyorum. Bu magduriyeti bende yasadim ve bu soylediginizi dogrulayacak herhangi bir açıklama da tarafima yapilmadi (facebook, twitter, sikayet hatlari ile şikayet ettigim halde).

siz vodafonun sistem muhendisi veya yazilim muhendisimisiniz sistemde hata oldugunu soyleyip duruyorsunuz bu bilgiyi nereden aldiniz.

Ayrica vodafone ile bağlantılı oldugunuz aşikar; benden haksiz yere kestikleri 2 adet vergiden birisini iade etmeleri gerekirken etmediler ayrica turkcelle gonderilen her sms icin kestikleri 1 kuruslarida iade etmediler. Bunlarin iadesini saglayabilirseniz sevinirim. Ayrica internet bittiginde bilgilendirme mesajini geç gonderip 15 kurus/10 kbayt uzerinden 800 kbayt icin (dikkatinizi cekerim 1 mb bile degil) 10 tl almis. Turkcellde bu kota asimi ucreti 2 kurus/100 kbayt aradaki farka bakarmisiniz tam 75 kat. Ingiliz cakali vodadone.

• Ekran goruntuleri
    Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

• abormen kullanıcısına yanıt
    Sistemde hata olduğunu nerede söylemişim ? Bir de mübarek insan bir merak eder önceki mesajlarıma bakar vodafone ile alakalı olduğumu nereden çıkardın ? Bana göre üç operatör de birbirinden çakal ben 8-9 sene Turkcell kullandım ististanasız her ay faturadan geçirdiler geçen sene Vodafone 19 ₺ olan paketini vergi dahil 23,5 ₺ yaptı tekrar Turkcell'e geçtim biraz onu kullandım uygun tarife olunca tekrar Vodafone'a geçtim şimdi efsanefırsat tarifesini kullanıyorum 18 ₺ ödüyorum. Benim anlatmak istediğim şuan en uygun Vodafone onu kullanın daha sonra Turkcell yapar ona geçin sonra Avea yapar ona geçin ki fiyatlar daha da düşsün.

• 20--> 60 tl yapan tarife aldım ama 10 liralık konuşma anca yapılmış.
    20 liralık aylık ödeme bellki çok gereksiz olacak.

acaba vodafone faturasızda aylık en asgari tarife /paket nedir?
    200 dk konuşma bile yetiyormuş ayda. sms olsada olur olmasada, internet de gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

O çok farklı bir olaydı ucluavantaj zaten Vodafone içiydi ama sistemsel bir açık ile her yöne olmuştu daha sonra Vodafone buna önlem aldı bunu yaparken de yanlışlıkla zaten satın alınan paketleri de tarife içine çevirdi ve olay oldu burada ki paketler ise ne yazıyorsa onu veriyor.

Sistemsel açıktan bahsediyorsunya;

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.