Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: poet3333

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL EFSANEFIRSAT -> 7000

bunu deneyen oldu mu bir sıkıntı var mı komple 1000 den 3 lü avantaj diye geçtik dakikalar şebeke içi oldu o yüzden korkuyorum

Ben komple1000 den geçtim. İnterneti çok hızlı bitiyor gibi geldi bana. 1 gb 1 ay gidiyordu, şimdi 1 haftada yarısı gitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuloguz

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL EFSANEFIRSAT -> 7000

Az evvel mesaj attım cevap geldi bu tarfiye geçtim.

Hocam ben de bu tarifeye geçtim, ama internet bir anda hızlı azalmaya başladı. Sizde de böyle bir durum var mı?

• bitmedi gitti şu vodafonun oyunları yaa internet ben de de çabuk bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaa

26 yaş üstü olupta komple22 yazıp tarifeye geçen arkadaşlar, TL yükleyince tarifede bir sıkıntı oldu mu? 26 yaş üstüyüm ve bir yakınımın TC'sini de tanımlamadım... şimdi kontör yüklesem bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım diye tereddüt ediyorum. Malum her yöne dakikaların tarife içine dönüşmesi sonucu vodafone'a güvenim sarsıldı...
    benim durumumda olupta TL yükleyen bir arkadaş olduysa cevaplarsa sevinirim.
    bir yandan da diyorum ki 19 TL ye geç Turkcell'e.... varsın 500 dk olsun. kararsız kaldım açıkçası.

yok mu bir cevap verecek???
  • quote:

quote:

26 yaş üstü olupta komple22 yazıp tarifeye geçen arkadaşlar, TL yükleyince tarifede bir sıkıntı oldu mu? 26 yaş üstüyüm ve bir yakınımın TC'sini de tanımlamadım... şimdi kontör yüklesem bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım diye tereddüt ediyorum. Malum her yöne dakikaların tarife içine dönüşmesi sonucu vodafone'a güvenim sarsıldı...
    bir yandan da diyorum ki 19 TL ye geç Turkcell'e.... varsın 500 dk olsun. kararsız kaldım açıkçası.

5 hat yükleme yapıldı 2 si 26 yaş üstü sorun yoık

• quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

quote:

quote:

5 hat yükleme yapıldı 2 si 26 yaş üstü sorun yoık

Cevap için teşekkür ederim.saygılar.

• hawkibo kullanıcısına yanıt
    arka planda data harcayan uygulamalarınız olabilir. bende çabuk bitme diye birşey yok.
  • Telfon yüklü uygulamalar net alısverişi yapıyor onun için hızlı bitebilir net. iyi forumlar.

• ((((((( PAKETLERİ ALMAK İSTEYEN OLURSA CEP KAZAN TARİFESİ DIŞINDA BAŞKA TARİFEDE İSE CEP STANDART TARİFESİNE GEÇEBİLİR BU SAYEDE TELSİZ KULLANIM ÜCRETİNİ OPERATÖR ÖDÜYOR )))))))

hocam bunu nasıl yapıyoruz?
  • poet3333 kullanıcısına yanıt
    Tarifelerden birini değil de paketlerden birini kullanıyorsanız Vodafone MH aracılığıyla ilgili tarifeye geçebilirsiniz.
  • arkadaşlar şu mega üçlü tarifesine geçmeye çalışıyorum sms atıyorum peşine müşteri hizmetleri arıyo band kaydı. 500 dakika 1000 sms ve 1 gb net diyo. İnternetin 2 gb olması gerekmiyormu. tarifede öyle yazıyor.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    25 yaş altı olman gerekiyor
  • Hat kardeşimin adına kayıtlı 25 yaş altı. Pakete abone olabiliyorum zaten. Sikinti netin 2 değilde 1 gb olarak tanımlanması

• komple 1000 tarifesiyle ilgili bir gelişme yok mu yaww. bu hafta sonu aveadan vodafoneye geçeceğim ve en uygun tarife benim için bu. ama geçişler kapatılmış deniyor. çare bulan bilen yok mu
  • aveanın interneti yüzünden telefonu kıracam

arkadaşlar vodafoneda geçebileceğim avantajlı faturalı bi paket söyleyebilir misiniz
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Band kaydı genelde hatalı oluyor. Şöyle ki bize de (komple1000) için 19 tl dediler ama 22 tlye kullanıyoruz. Mesajlar da 2 gb demiyor mu? Yükleme yaptınız mı?

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

aveanın interneti yüzünden telefonu kıracam

arkadaşlar vodafoneda geçebileceğim avantajlı faturalı bi paket söyleyebilir misiniz

Neden Faturalı? Buradakiler faturasız ve gayet avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 4 Mart 2015; 18:50:04 >
  • 26 yaş üstü için şuanda en uygun tarife hangisi?
  • Androgate A kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada bir çok tarife var. Beklentinize göre en uygun tarife değişir. Şuan için ikili1000 sms ihtiyacı olmayan için en uygundur bence ama sizce değişebilir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

İlk sayfada bir çok tarife var. Beklentinize göre en uygun tarife değişir. Şuan için ikili1000 sms ihtiyacı olmayan için en uygundur bence ama sizce değişebilir bu durum.

Hocam benim hattım faturalı. Bu tarifeler faturalıda da geçerli oluyormu?
  • Androgate A kullanıcısına yanıt
    Buradaki tüm tarifeler faturasızlar içindir. Faydalanmak için faturalı hattınızı faturasıza geçirin olsun bitsin
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.