Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• adreste işe yarar tarifeler var. Buradaki bazı tarifeler de var.

• EFSANEFIRSAT
    iyi gibi duruyor ama muhtemelen buna geçince fiyatı artırırlar hemen :)
  • İlk mesaja ekledim teşekkürler.
  • EFSANE FIRSAT iyi gibi duruyo fakat diğer operatörden geçtiğimzde bundan faydalanamıyor muyuz? şöyle yazmışlar:

* Bu tarife İzinli pazarlama veri tabanında bulunan, bireysel ön ödemeli, son 3 ay ortalama harcaması 23TL ve altı olan, son ay aranma toplam adedinin, son 3 aydaki toplam aranma adedine oranı %11 ve altı olan ve, Son ayda aldığı SMS adedinin toplamı, son 3 ayda aldığı SMS adedi toplamına oranı %8 ve altı olan ve, tüm aramlarının %60 ve altı Vodafone içi yapan bireysel faturasız aboneler için geçerlidir

*Belirtilen hedef kitlelerideki tüm bireysel faturasız müşterilerimiz, kendilerine gönderilen kodu 7000 kısa numarasına mesaj attıktan sonra tarifeye geçebileceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

Görüşmeniz sonucunda nnasıl bir cevap verdiler?
    cidden merak ettim.

2 hattım var 1000 dk hy olan tarifeye geçirdim ikisinide... Birini hy 1000 dk olarak 1 ay kullandım, diğeri vodafon içi 1000 dk ya çevrildi, mesaj attım neden diye... uzun süre cevap gelmeyince 500 dk hy altın tarifesine geçtim. 25 gün sonraki cevap: evet hata yapmışız ama siz zaten başka tarifeye geçmişiniz deyip kestirip attılar...
  • ikilibin den efsanefırsata geçtim teşekkürler
  • Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL aynısını bu zamana kadar 25 liraya kullaniyordum,birkac gun once bu tarifeyi 26 lira yaptik diye mesajda gelmisti, sayenizde her ay 8 lira kardayim,tesekkurler...
  • 24 yaşındayız. 2 aydır boşuna SÜPER3 tarifesine 28TL verdik. Aynı tarife MEGA3 yazınca 25TL oldu. Geçen ay Kontör yükledikten 1-2 saat sonra konuyu görmüştüm. 2 ayda 6 tl boşa gitmiş oldu. Neyse fazla zarar etmedik yine.
    Konuyu açan emeği geçen arkadaşlara tekrar teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    KAZAN yazıp 4455 e gönderince size bir paket teklifi sunuyor. ben de şöyle birşey çıktı:
    PE8211 yazınca 500dk-5000sms-2gb= 30 tl diye teklif sundu. Bence bütün arkadaşlar 4455 i denesin birine mutlaka beklediğimiz komple paket kodunu yollarlar...
    Bekliyoruz lütfen deneyin
  • Arkadaşlar,
    KAZAN yazıp 4455 e gönderince size bir paket teklifi sunuyor. ben de şöyle birşey çıktı:
    PE8211 yazınca 500dk-5000sms-2gb= 30 tl diye teklif sundu. Bence bütün arkadaşlar 4455 i denesin birine mutlaka beklediğimiz komple paket kodunu yollarlar...
    Bekliyoruz lütfen deneyin
  • en azından yeni kodları belirleyebiliriz diye düşünüyorum...herkese teşekkürler
  • Büyüklerimizinkini efsane fırsat yaptık. Umarım bu da patlamaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajdakilerin hangileri faturalı? İnterneti bol 500dklık bir tarife lazım.

• biuu kullanıcısına yanıt
    Tüm tarifeler faturasızlar içindir.
  • Arkadaslar suanda askerdeyim. Kiz arkadasim vodafone kullaniyor.

Vodafone lularla sinirsiz, 5000 sms, en az 2 gb net yapabilecegim tarife varmidir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende red extra dan 30-35 tl lil bi tarifye gecmeyi düşünüyorum ne tavsşye edersiniz

• Mesajim bulunsun

• 18 liralık efsane fırsat tarifesinde her yöne 1000 SMS var ancak mesaj gönderdiğinizde 1 Kuruş kesiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: U.

18 liralık efsane fırsat tarifesinde her yöne 1000 SMS var ancak mesaj gönderdiğinizde 1 Kuruş kesiyor...

aynen
  • Komple 1000i camlara asmaya başladılar ama 29 tlden
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.