Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hawkibo

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Bende bimcellden geçtim. Çok sık telefon kullanan biri değilim ama bime inat geçtim.
    Neyse yine de hakkaniyetli çalışan bimcell.
    1sn konuşmadan 50 kr yakın bakiye siliyor.
    Dakikalar 1dakika periyotlu. 1sn konuşsan da tam kesiyor.
    Bu bence haksız bir durum. Bu ülkede hiç mi denetleyeni yok anlamadım.
    Efsane paketteyim. 1000 sms 500 dk 1000 mb net.
    Kullandıpım söylenemez ama güzel fırsat.
    Bir de keşke periytları vs. DüZgün olsa. Bimcellde 10 lira 2 ay götüryrdu. Çoğu zaman konusacaklarım 30 sn ancak sürer. 30 saniye konuşmak 5 kuruş. 6 sniye de 1 kuruş düşüyor. Dakikada 10 kuruş.
    Vodafone da konuşmadan 47 kuruş :D soyguna bak hele.
    Yine de ne avea ne türkcell. Uzak duruyorum.

Hocam hepsi sıkıntılı merak etme..yakında vodafonun da kazığını yersin

Yiyom zaten ya.
    Bimcell iyi de adamları sevmiyorum. Yoksa en hakkaniyetli bimcell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrblar bende red extra tarifesi kullanıyorum ve bunu değiştirmek istiyorum 1000 dk 1000 sms 2gb olan faturalı bir tarife var mı acaba fiyatı 30 tlyi geçmeyecek hmn geçebileceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbal

mrblar bende red extra tarifesi kullanıyorum ve bunu değiştirmek istiyorum 1000 dk 1000 sms 2gb olan faturalı bir tarife var mı acaba fiyatı 30 tlyi geçmeyecek hmn geçebileceğim?

aveada var 27 liraydı galiba..vodafonda bildiğim kadarıyla yok
  • Tokatçı vodafone,dün kazıği yedik gene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 TL'ye KOMPLE 1000 (Her yöne 1000 DK, 1000 SMS, 1 GB) tarifesine geçmek için vodafone'dan kampanya sms'i geldi GENCFIRSAT22 yazıp 7000 yollayın yazıyor. Son gün 26 mart.
  • hsnsfgl H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ilk mesaja ekledim. Arkadaşlar deneyip yorumda bulunurlarsa sevinirim.
  • EFSANE18
    VEYA
    EFSANEFIRSAT18
    yazıp 7000 gönderiniz .
    hryöne 500Dk 1000sms 1gb =18 tldir.
    Mevcut vodafone abonelerine...

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    GENCFIRSAT22 kodunu 26 yaş üstü olmama rağmen ya tutarsa misali denedim ve oldu. yalnız şüphelendiğim bir durum var. her yöne veya vodafone içi yazmıyor. web sitesinde görünen " 1000 DK 1000 SMS 1 GB " yazısı. her yöne veya vodafone içi diye bir ibare yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesga -- 23 Mart 2015; 16:46:41 >
  • Komple gelmiş riske girilir..mesaj attım KOMPLE1000 tarifesine geçiş işleminiz tamamlanmıştır dedi.
    inşallah bu sefer kazık yemeyiz hayırlısı bakalım
  • "heryöne" mesajı da geldi
  • mevcut vodafone abonesiyim 500 dk her yöne 1000 sms 1gb int. 23 tl ödüyorum acaba efsane18 için mesaj yollasam sürem bitincemi geçerim yoksa direk geçiş mi sağlar daha yeni yükledim nisan 15 gibi biticek süresi
  • gunay34 kullanıcısına yanıt
    Eğer hattında yeterli bakiye var ise hemen geçer ama önceki dakikalarını vs süresi bitinceye kadar yine kullanabilirsin. Yeni paketinde bunun üstüne eklenir. Ancak şu an bakiyen yeterli değil ise kaydın oluşturulur ve bakiyen yeterli olunca otomatik olarak yeni tarfieye geçer.
  • Uzun yıllardır aboneydim konuyu gördüğüm iyi oldu. geçen ay mega 3lü tarifesine geçtim. 500dk 1000sms 2gb aldım sonra spotify Mesajı geldi ek olarak 4,9 spotify premium +500mb da hediye verecek yani toplam 29.90 benim için kombo oldu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.

• TevfikBGunes T kullanıcısına yanıt
    Kardeş teşekkürler yardımcı olmaya çalışmışsın da tarife değişikliği yaptım vodafone eski tarifemi iptal etti yeni tarifeye geçirdi içindeki dakikalarımın hepsi gitti. Keşke emin gibi yazmasaydın o kadar dakika boşa gitti. Saol yine de...
  • gunay34 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben kendimde denedim geçen ay 2 tarife birden satın aldım ve ikisini birden kullandım.Self servise girersen kalan kullanımlar bölümünden görebilirsin ikisininde kotasını. Yani kendim denedim o yüzden yazdım kardeş kusuruma bakma.Denemesem yazmazdım valla.
  • TevfikBGunes T kullanıcısına yanıt
    ya ilk özet yazdım 7000 e yolladım normal 500 dakika 1000 sms 1 gb internet hakkınız var dedi sana mesaj yazdıktan sonra tekrar yolladım önceki tarifemdeki dakikaları da ekleyip gösterdi haklıymışsın yani senin dediklerin doğruymuş sistemsel birşey oldu galiba , kusura bakma hakkını helal et. tekrardan teşekkür ederim.
  • Mesaj da görüldüğü gibi her hangi bir yaş kısıtlamasından bahsedilmiyor. Mesaj gelen hat benim üzerime ve 26 yaş üzerindeyim.
    Burada daha önce paylaşılan Komple 1000 tarife kodunu kullanarak bir diğer hattımı ve arkadaşlarımın hattını da Komple 1000 tarifesine geçirmiştik hala kullanıyoruz sorun yok.
    Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

• arkadaşlar yeni gelenlere güzel bir kampanya var mı vodafone da... 1000 dk 1000 sms 2 gb 25 lira gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

arkadaşlar yeni gelenlere güzel bir kampanya var mı vodafone da... 1000 dk 1000 sms 2 gb 25 lira gibi...

Veyahut interneti en az 2 GB olan bi tarife varsa bende düşünmüyorum değil.

• Ayrıca vodafone a geçenlere altın tarifeleri var. 25 tl= 500 dk 1000 sms 2 GB

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.