< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 3 Kasım 2016; 1:11:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 3 Kasım 2016; 1:11:31 > |
Mega 2gb ve 3gb olayını neden hala yazıyorsunuz anlamıyorum.Buraya gelen adam geçebileceği bir paket hakkında bilgi almak istiyor.
Biri şu uygunu mu diye soruyor altına diğeri ben mega 2gb kullanıyorum diyor.Ona ne, geçemeyeceği bir paket onu neden ilgilendirsin. Ayrıca avea ve ttkom konusu da değil.Biliyorsan yaz bilmiyorsan sus. |
@parlak47 neden süresiz uzaklaştırıldı.bu konuda herkese yardımcı olan biri neden uzaklaştırılır.
|
Turkcell konusundakiler Vodafone'a geçeceğim Turkcell saçmaladı diyor, Vodafone konusundakiler de Turkcelle geçeceğim diyor.
|
23 liralık tarifeyi 45 lira yapmışlar topaçlar 5 hattıda taşıyorum
|
İlle de vodafon kullanacağım
|
Merhaba Arkadaşlar,
Vodefone 600 DAKİKA, 600 SMS VE 3 GB İNTERNET mega yeni tarifesi 25 TL oldu faturasız geçebileceğim başka tarife var mıdır? |
Vodafone un bi 5 senedir indirimini kampanyasını görmedim.çark çeviriyorum çiçek tost makinesi kahve makinası kıl tüy. Reklam almışlar 100 mb bile hediye vermiyorlar. Forumda bile konusu dönmüyor artık
|
Eveet yine zam haberi. Benimki 25 tl idi bilmemkaç temmuzdan sonra 27 lira olcakmış süper haber. Çark çevirince hala goldmaster çıksın.şebeke gücü mezarda daha iyi çeker. Bide üstüne zam. Varmı yeni operatör öneriniz. Ptt cell olur bimcell olur a101 cell olur kardeşler gıda cell bile olur. Bıktım şu vodafone illetinden
|
İnşallah Vodafone'un kendisi komple gizli olur da yok olur gider.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 11 Şubat 2015; 19:44:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|