Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

26 yaş üstü olup komple1000 e geçenler şuan için sıkıntı yok değil mi?

Sorun yok. online self Servis'ten gerekli kontrolü yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

Bende Komple1ooo tarifesi için komple22 yazıp 7000 e yolladım.
    Onay mesajı geldi fakat Online işlemlerde Tarife kısmı boş birşey yazmıyor.
    Sizde nasıl bir yazı var?

• şu an lanet aveanın taahhürü haziranda bitince vodofone ya da turkcelle geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

Bende Komple1ooo tarifesi için komple22 yazıp 7000 e yolladım.
    Onay mesajı geldi fakat Online işlemlerde Tarife kısmı boş birşey yazmıyor.
    Sizde nasıl bir yazı var?

Online self servise giriş yaptıktan sonra. bireysel yazısının altında (Tarife işlemlerim) yazan linke tıklamanız lazım.
    orada geçtiğiniz tarife detaylarını görüntüleyebilirsiniz.

• Tarife detatları olarak ilk resimdeki çıkıyor.
    Herhangi bir tarife ismi vs. yok bende sizde var mı?

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 13 Şubat 2015; 14:32:53 >
  • Turkcell derim ve çıkarım.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Üstad bunların aynından faturalılar için olanlarınıda paylaşsan süperr olacak :)
  • mesajımız bulunsun
  • 6 kişi komple 1000 tarifesine geçtik hepimizde 26 yaş üstüyüz geçişte bir sıkıntı olmadı.
    Self Servisten bakınca tarife içeriği görünüyor ama tarife ismi görünmüyor. Ancak *7000# yazıp ilk önce 2 yi daha sonra 1 tuşlarsanız tarife ismini görebilirsiniz.

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsfgl -- 13 Şubat 2015; 20:08:05 >

• aveadayım vodafone a gecıs yapayım dıyorjm ama yaşanılanlara bakınca ınsan hayret edıyor
  • Sizleride en kısa sürede faturasız da görmek dileğiyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

ah şu konu keşke 1 hafta önce olsaydı. 26 yaşına girdim diye freezone dan şutladılar.

En ucuz tarife 44Lira diye Avea geçtim..
    Aveada çekmiyor..

25 yaşından küçük 1.derece akrabanızı kullanıcı olarak tanımlayıp kullanabiliyorsunuz. Ben bir hattımı 8 yaşındaki yeğenimi (abimin çocuğu) kullanıcı tanımlayıp faydalandım.

ben de 26 yaşını biraz geçtiğim için freezonlu değilim. (yaş 33) yeğenimi kullanıcı yapayım diyorum madem yapılıyorsa, nasıl yapacağız??
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Hocam 26 yaşını geçip komple1000 e geçenler oldu. Ama sonrasında sorun çıkar mı bilmiyorum.

Ben 46 kuruş karşılığında 542 yi arayarak (başka operatörden 0542 542 0000 ararsanız her yöne dakikalardan düşüyor diyorlar) aile sıranosu sizle uygun kişinin TC sini vermenizle kullanıcı olarak tanımlıyorlar.

Ben aynı soyaddan olan amcaoğlumun TC sini verdim olmadı ama abimin kızının TC sini verdim oldu.

Bunun dışında Vodafone bayilerinden de kullanıcı tanımlayabiliyorsunuz.

Edit: Uçluavantajdan buraya geçerken müşteri hizmetlerini arayıp giden kontörlerimi 2 hattıma da geri yüklediler. Vodafone forumda talep oluşturmuştum. Bugün çözdüler. Sizlerde aynı yöntemi kullanıp giden bakiyelerinizi geri alabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 14 Şubat 2015; 18:08:33 >
  • Arkadaslar komple firsat nasil 2gb internet 30tl. 26 yas ustu icin uygun gorunuyor. Sizce nasil.

• Merhabalar olaylardan geç haberim oldu. Ben de ucluavantaja gecmistim anladığım kadarıyla dakikalar şebeke içi olmuş ama bende su an hala heryone olarak gözüküyor size bir mesaj ya da arama geldi mi bununla ilgili

• komple22 bende de onaylandı. yaş 29.

ama gerizekalı hemen veriyor paket içeriğini. sürem dolmadan başka paket almış oldum.

üçten beşten kaçarken yine boş harcamalar, lanet olsun...
  • 20 TL yükleyip Efsane paketini kullanmaya başladım. Daha 5 gün oldu. Şimdi Komple1000 paketine geçersem tekrar yükleme mi yapmam gerekiyor? Bu efsane bitene kadar kullanamıyor muyum? 5 gün için 20 lira ödemiş olacağım
  • arkadaşlar bu tarifeler hem faturalı hem ön ödemeli hatlar için mi ?

aveadan geri vodofone geçicem . Hattım faturalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

20 TL yükleyip Efsane paketini kullanmaya başladım. Daha 5 gün oldu. Şimdi Komple1000 paketine geçersem tekrar yükleme mi yapmam gerekiyor? Bu efsane bitene kadar kullanamıyor muyum? 5 gün için 20 lira ödemiş olacağım

Hattın da TL yüklü değilse mesaj gönderebilirsin. Bu sayede eski tarifenin içeriği bitene kadar kullanır bitince de yüklediğin TL lerle yeni tarifedeki paketini kullanabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: life-i

Merhabalar olaylardan geç haberim oldu. Ben de ucluavantaja gecmistim anladığım kadarıyla dakikalar şebeke içi olmuş ama bende su an hala heryone olarak gözüküyor size bir mesaj ya da arama geldi mi bununla ilgili

Çoğumuz UCLUAVANTAJ mağduruyuz. Kesin olmamakla birlikte bu aylığına dakikalar her yöne. Önümüzdeki ay ise dakikalar Vodafone içi olacak dendi Vodafone müşteri hizmetleri tarafından. Çoğumuz KOMPLE1000 paketine geçtik.

quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

arkadaşlar bu tarifeler hem faturalı hem ön ödemeli hatlar için mi ?

aveadan geri vodofone geçicem . Hattım faturalı

Bildiğim kadarıyla bunlar sadece faturasız hatlar için.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    1. dereceden akraba olacak hocam bi de eksik yazmisim, yoksa kemal sunalin almanya filmine doner

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.