Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet hocam sms onayı olmalı.
  • ya arkadaşlar toplanıp digital imza gibi bişey yapsak..

operatörler "custom"(isteğe göre uyarlanabilen) paketler yapsınlar.

örnek vermek gerekirse şöyle...

herşeyin birim fiyatı olması lazım, yani 1dk,1sms,1mb, bu bizi ilgilendirmiyor operatörlerin sorunu.

ben mesela ayda atıyorum 40dk konuşuyorum maksimum 10sms atıyorum, 300mb internete giriyorum, rakamları salladım amaç bu paketi alabilmek !

harcamadığım dk,sms,internetin parasını vermemiş olacağım.

mesela ertesi ay yoğun olacağım kız arkadaşım var veya başka bişey 200dk konusucam 500sms alıcam 1.3gb internet alıcam mesela gibi.

herkes istediği kadar dk,sms,mb alabilsin, custom dediğim olay bu.

tabiki bir alt sınır olsun mesela hepsi 100.

böyle birşey yaptırmak lazım bu operatörlere.

nasıl yaparız?
  • yaşım 28 komple 22 yazıp 7000 e gönderdim heryöne 1000 dk sms ve 1 gb internet verdi
    inşallah ilerde bi sıkıntı çıkmaz
    bu arada üçlüavantaj mağduruyum gitti 20 tl
  • şu üçlü avantaj şuan her yöne bende hala, yeni paket yenilendiğinde vodafone içi olacak diye mh mi diyor kesin mi ona göre bir tarife seçeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

yaşım 28 komple 22 yazıp 7000 e gönderdim heryöne 1000 dk sms ve 1 gb internet verdi

Niye gitti ki 20 tl?

Bende UCLUAVANTAJ dan KOMPLE1000 e geçtim. Dakikalarım (heryöne) mesaj hakkım veya netim bitene kadar kullanıcam. Yani 20 tl nin karşılığında bunları alıcam. Sonra 22 tl yükleyip komple1000 e devam.

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

şu üçlü avantaj şuan her yöne bende hala, yeni paket yenilendiğinde vodafone içi olacak diye mh mi diyor kesin mi ona göre bir tarife seçeyim

Bende de ve nerdeyse her üçlü avantaj kullananlarda da dakikalar şuan her yöne. Lakin Vodafone MH dakikaların sadece bu aylığına her yöne olduğunu önümüzdeki dönem Vodafone içine döneceğini söyledi.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    tek çare olan Her Yöne 1000 DK + 1000 SMS + 1 GB : 22 TL ( KOMPLE22 -> 7000 ) ye geçiş yaptım ancak zamanında avantaj yazıp 7000e gönderdiğimiz paketi iptal için bir şey yapmamız gerekiyor mu?
  • ((((((( PAKETLERİ ALMAK İSTEYEN OLURSA CEP KAZAN TARİFESİ DIŞINDA BAŞKA TARİFEDE İSE CEP STANDART TARİFESİNE GEÇEBİLİR BU SAYEDE TELSİZ KULLANIM ÜCRETİNİ OPERATÖR ÖDÜYOR )))))))

BUNUDA EKLE YARARLI BİLGİ
  • inanılmaz fayydalı bir paylaşım olmuşş ekstradan paket ve tarifeleri de ayrı yazmışsın bravo valla..
    bir sorum olacak arkadaşlar ben 1 - 7 martta yurtdışında olacam .. almanya .Belçika.lüksemburg ve fransa ya gidecem sadece bir haftalığına ..
    vodafonede bana uygun bir paket var mı bildiğinizz.. faturasız hat kullanıyorum
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    anlamadım ben cep kazandan yeni çıktım da cep kazanda telsiz kullanım ücreti vardı sanki.
  • BİR HAFTALIK ŞEBEKE İÇİ 500 DK 9 TL HAFTALIK HER YÖNE 100 DK 9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 16 Şubat 2015; 12:51:16 >
    bu bahsettiğin yurtdışı mı oluyor
  • yurtdışı kullanım paketleri detayları için
    Vodafone
    Vodafone Yurt Dışında Konuşma Paketleri
    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/Yurtdisinda-Konusma-Paketleri.php

eyvallah ;)
    Hocam herkes adına teşekkür ederim ekledim verdiğiniz bilgiyi.
  • Komple22 yazdım 7000' gönderdim 22TL ye paket yüklenecek dedi. Vodafone aradı geçiş tamamlandı 19TL dedi. Hangisi doğru bunların acaba?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Vodafone eski kaydı dinletiyor. Eskiden 19 tl idi. Şuan 22 tl.
    Ben Komple1000 kullanıyorum ve tarife kısmında Komple1000 yazıyor buna nasıl geçeceğiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

yaşım 28 komple 22 yazıp 7000 e gönderdim heryöne 1000 dk sms ve 1 gb internet verdi

Niye gitti ki 20 tl?

Bende UCLUAVANTAJ dan KOMPLE1000 e geçtim. Dakikalarım (heryöne) mesaj hakkım veya netim bitene kadar kullanıcam. Yani 20 tl nin karşılığında bunları alıcam. Sonra 22 tl yükleyip komple1000 e devam.

quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

şu üçlü avantaj şuan her yöne bende hala, yeni paket yenilendiğinde vodafone içi olacak diye mh mi diyor kesin mi ona göre bir tarife seçeyim

Bende de ve nerdeyse her üçlü avantaj kullananlarda da dakikalar şuan her yöne. Lakin Vodafone MH dakikaların sadece bu aylığına her yöne olduğunu önümüzdeki dönem Vodafone içine döneceğini söyledi.

Üçlü avantaj tarifesindeyim. ancak her yöne dakika olarak gözükmüyor. vodafone içi dakika olarak gözükmekte. kaçkere farklı kanallardan şikayet kaydı bıraktım dönende yok.
    bende her ihtimale karşı komple1000 tarifesine geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RENAT27 R kullanıcısına yanıt
    Hocam Şikayet var Vodafone forum ve Vodafone MH lerine durumu aksettirdim ve dakikalarım Vodafone içinden her yöneye döndü. Hiç talep oluşturmadan bile dakikaları her yöneye dönen oldu. Bence sizde bahsettiğim kanallardan şikayette bulunun çözüm olabilir.
  • KOMPLE22 yazıp 7000 e gönder yaş sınırına bakılmaksızın kabul ediyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.