Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim çalıştığım yerde vodafone çekmiyor. Bunun için nereye başvurmak egrekli acaba?
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar.com sitesi ve btk dışında vodafone iletişim kanallarından bir haftadır her türlü şikayette bulunuyorum.
    bugünde şikayet var.com ve btk üzerinden şikayetlerde bulunacağım.
    kaç gündür kimseyle görüşemez duruma geldim. acil bir durum olsa ortada kaldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam soru yanlış anlaşıldı galiba.

((((((( PAKETLERİ ALMAK İSTEYEN OLURSA CEP KAZAN TARİFESİ DIŞINDA BAŞKA TARİFEDE İSE CEP STANDART TARİFESİNE GEÇEBİLİR BU SAYEDE TELSİZ KULLANIM ÜCRETİNİ OPERATÖR ÖDÜYOR )))))))

Komple 1000 kullanıcıları CEP STANDART tarifesine nasıl geçebiliyor? Yani hem her yöne 1000 dk 1000 sms 1gb interneti 22 tlye alıp hemde telsiz kullanım ücreti ödememenin yolunu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

((((((( PAKETLERİ ALMAK İSTEYEN OLURSA CEP KAZAN TARİFESİ DIŞINDA BAŞKA TARİFEDE İSE CEP STANDART TARİFESİNE GEÇEBİLİR BU SAYEDE TELSİZ KULLANIM ÜCRETİNİ OPERATÖR ÖDÜYOR )))))))

Komple 1000 kullanıcıları CEP STANDART tarifesine nasıl geçebiliyor? Yani hem her yöne 1000 dk 1000 sms 1gb interneti 22 tlye alıp hemde telsiz kullanım ücreti ödememenin yolunu nasıl yapıyoruz?

• Cep kazan tarifesindeyim.Komple özgürlük paketi kullanıyorum.HY 500dk 1000sms 1gb internet.25 tl yüklediğimdede cepkazan tarifesinde olduğum için vodafone içi 2000 dk veriyor.EFSANE FIRSAT tarifesine geçmek istiyorum. Eğer bu pakete geçersem tarifemden kaynaklanan her ay 25 tl yüklemeye vodafone içi 2000 dk yı yine vermeye devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: differentt

Cep kazan tarifesindeyim.Komple özgürlük paketi kullanıyorum.HY 500dk 1000sms 1gb internet.25 tl yüklediğimdede cepkazan tarifesinde olduğum için vodafone içi 2000 dk veriyor.EFSANE FIRSAT tarifesine geçmek istiyorum. Eğer bu pakete geçersem tarifemden kaynaklanan her ay 25 tl yüklemeye vodafone içi 2000 dk yı yine vermeye devam eder mi?

Vermez tarife değişiyor çunki benimde cepkazandı daha önceleri
  • Özgür gençdeydim yükleme Şartı yok her yöne 10dksı 50kruş
    Ek olarak efsane aylık cepnet paketim vardı 100mb hızlı sonrası yavaş aşımsız 13tl

Mega3lü ye geçiş Yaptım az önce. Umarım internet yeter de pişman olmayız.

• Faturalı için yok mu arkadaşlar birşeyler

• serkan9842 S kullanıcısına yanıt
    Kötüymüş o zaman.ben paket aliyoruz gibi dusunmustum.eminsiniz demi?

• ucuz hy paketler bir ay sonunda vodafon içine dönüşüyor... üçlü avantaj 1000 dk hy 1000 sms hy 1 gb internet paketi 1000 dk şebeke içine dönüştü...
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    O çok farklı bir olaydı ucluavantaj zaten Vodafone içiydi ama sistemsel bir açık ile her yöne olmuştu daha sonra Vodafone buna önlem aldı bunu yaparken de yanlışlıkla zaten satın alınan paketleri de tarife içine çevirdi ve olay oldu burada ki paketler ise ne yazıyorsa onu veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

ya bundan daha açık nasıl açıklanabilir paketleri almak isteyen olursa diyorum TARİFE leri almak isteyen demiyorum en iyisi baştan onu al Paketler kısmına yapıştır
    Hocam ben komple1000 paketini aldım tarife kısmında da komple1000 yazıyor sizin dediğiniz tarifeye nasıl geçeceğim onu soruyoruz biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Hocam ben komple1000 paketini aldım tarife kısmında da komple1000 yazıyor sizin dediğiniz tarifeye nasıl geçeceğim onu soruyoruz biz.

Komple 1000 kendi başına tarifedir Paket değildir Cep Standart a geçerseniz tarife değişeceği Komple 1000 den faydalanamazsınız Yalnız başka bir operatör den taşıma ile gelene yıl sonuna kadar tüm tarifelerde telsiz ücreti operatör tarafından ödenir

PAKETLER

PAKET: FREEZONE 3U1 ARADA

Her Yöne 500 DK + 5000 SMS + 1 GB : 25 TL ( FIRSAT3->7000 )

PAKET: KOMPLE FIRSAT

Her Yöne 500 DK + 5000 SMS + 2 GB : 30 TL ( FIRSAT30-> 7000 )

PAKET: KOLAY FIRSAT

Her Yöne 500 DK : 19 TL ( 500FIRSAT -> 7000 )

bu paketlerden birini alırsanız Cep Standart tarifeye geçişiniz de paket kullanılabiliyor Paket ile tarifeleri karıştırmayın

• quote:

Cep kazan tarifesindeyim.Komple özgürlük paketi kullanıyorum.HY 500dk 1000sms 1gb internet.25 tl yüklediğimdede cepkazan tarifesinde olduğum için vodafone içi 2000 dk veriyor.EFSANE FIRSAT tarifesine geçmek istiyorum. Eğer bu pakete geçersem tarifemden kaynaklanan her ay 25 tl yüklemeye vodafone içi 2000 dk yı yine vermeye devam eder mi?

Paketlerden alabilirsiniz Diğer tarifelerden birine geçerseniz Cep kazan tarifeniz değişeceği için artık 2000 dk Vodafone vermez 25 tl yüklemelerine
  • abim aveadan vodafone gececekti bu tarifelerden haberdar oldugum için sen herhangi bir tarife seç geçiş yap dedim sonra mesajla tarife degiştiririz diye yalnız vodafon bayisi 3 aydan önce tarife degiştilemez demiş bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

abim aveadan vodafone gececekti bu tarifelerden haberdar oldugum için sen herhangi bir tarife seç geçiş yap dedim sonra mesajla tarife degiştiririz diye yalnız vodafon bayisi 3 aydan önce tarife degiştilemez demiş bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varmı

Sistemsel hatadan dolayı taşıma yeni hat ile gelen aynı anda tarifesini istediği kadar değiştirebiliyor Taşımada 5i1lik tarifesi ile gelsin Sonra Sms yoluyla istediği tarife yada paketi alabiliyor
    Tsk ederim yarin gecis icin basvuralim

• quote:

Hayır paket değil bu tarife cep kazandan cııkıyorsunuz birdahada giremiyorsunuz bilginiz olsun cep kazan tarifesi kapalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

quote:

Hayır paket değil bu tarife cep kazandan cııkıyorsunuz birdahada giremiyorsunuz bilginiz olsun cep kazan tarifesi kapalı

Eminim çünkü bu işi yapıyorum CEP KAZAN TARİFESİ Tarife 03.03.2014 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapatılmıştır. ABONE ALIMINA KAPANDI dolayısıyla tarifenizi değiştirmeden paket alınız benim size tavsiyem FREEZONE 3U1 25 tl + telsiz ücreti alın yada komple fırsat paketi 30 tl + telsiz ücreti gayet mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 16 Şubat 2015; 21:40:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.