Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thebaboli

Buradaki tüm tarifeler faturasızlar içindir. Faydalanmak için faturalı hattınızı faturasıza geçirin olsun bitsin

Aynen öyle yapacağım yarın. Çok teşekkür ederim yardımın için.
  • Komple 1000 e ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle en az 3 Gb lık bi tarifesi yok mu Vodafone un yav?
  • Tüketicilerle İlgili Haberler
    Devam Eden Çalışmalar
    Ana Sayfa / Tüketicilerle İlgili Haberler
    ELEKTRONİK HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE KIST ÜCRETE İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI BELİRLENDİ

Kurumumuza tüketicilerden gelen şikâyetlerde; abonelik tesisi, numara taşıma, abonelik feshi, aboneliğin dondurulması vb. durumlarda fatura dönemi içerisinde tüketicilerin almış oldukları hizmetlerin tamamından yararlandırılmış gibi ücretlendirildikleri belirtilerek, işletmeci uygulamalarının şikayet edildiği görülmüştür. Bunun üzerine Kurumumuzca yapılan çalışma sonucu tüketicilerin sunulan hizmetten yararlandıkları süre ve/veya miktar kadar ödeme yapmalarının tüketici haklarının korunması açısından yerinde olacağı değerlendirilmiştir. Bu çerçevede; abonelerin yararlanmadıkları bir hizmetin bedelini ödemelerinin engellenebilmesini ve tüketicilerin yararlandıkları hizmetin süresi ve miktarı ile orantılı ücret ödemesinin sağlanabilmesini teminen 30/04/2014 tarih ve 2014/DK-THD/237 sayılı Kurul Kararı ile düzenleme yapılmıştır. Bu kapsamda; “Elektronik Haberleşme Sektöründe Kıst Ücrete İlişkin Uygulama Esasları” onaylanmış olup, söz konusu düzenleme 01.04.2015 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Söz konusu düzenleme ile temel olarak;

Kıst ücretin hizmetten faydalanılan gün sayısı, kullanılan dakika, veri, vb. ile orantılı olarak hesaplanan tahakkuka esas ücreti ifade ettiği,
    Kıst ücret uygulamasının; hizmetin sunumunu takiben ücretin tüketiciden tahsil edildiği aboneliklerdeki (faturalı) temel elektronik haberleşme hizmetleri (Ses, SMS, veri) için geçerli olduğu,
    Abonelik tesisi, abonelik feshi/numara taşıma, aboneliğin dondurulması, abonelik devri, nakil gibi durumlarda kıst ücret uygulanacağı,
    İşletmecilerin kıst ücret uygulamasına ilişkin hesaplamayı sadece süre bazlı olarak veya hem abone tarafından gerçekleştirilen kullanım miktarının hem de kullanım süresinin birlikte göz önünde bulundurulduğu yaklaşımla yapabileceği,
    hususları hüküm altına alınmıştır.

• MESAJ GELDİ
    2GB super internet, her yone 500 dakika ve 1000SMS sadece 25TL! Hemen almak icin MEGA3 yazip 7000'e gonder, Mega Uclu Tarifesine gec! Son gun 8 Mart!

FREEZONE ABONELERİNE ...
    İYİ FORUMLAR..

• Arkadaslar gecen ay bu 3 lu avantaj tarifesine gecmiştim forumda paylasıldıgında simdi paketim yenilendi eski tarifem avantaj 1000 Di Buda Vodafone ici olmus mtyi Aradım eski tarifenize dönemezsiniz diyorlar farklı tarifeler saydılar uygun gelmedi bu sorunu Çözen arkadaslar nasıl çözdüler acaba

• Geçen ay bir çoğumuz komple 1000 e geçtik ama şuan aktif değil. Siz geç kalmışsınız ne yazık ki. Vodafone MH ile görüşüp şansınızı zorlayabilirsiniz.

@Un4Given35

Komple1000 için anahtar kelime arıyoruz. Bulan olurda paylaşırsa herkes yararlanabilir.
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam Israrla soyledım ama yok diyorlar. Sikayetde bulunmak istiyorum diyorum yok diyorlar o tarifeyi kaybettik bu Efsanefirsat tarifesinde bir sıkıntı yok degilmi en azından bunu kullanalım 4 lira daha ucuz 500 dk az ama olsun bununla idare etcem. Birde hocam yurtdısı icin haftasonu kıbrısda olcam 1 gunlugune alabileceğim internet ve dakika varmı kıbrısda kullanabilcegim ucuz bir paket

• an_k_ist A kullanıcısına yanıt
    O tarifede şuan için sorun yok.

Yurtdışı konusunda bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Geçen ay bir çoğumuz komple 1000 e geçtik ama şuan aktif değil. Siz geç kalmışsınız ne yazık ki. Vodafone MH ile görüşüp şansınızı zorlayabilirsiniz.

@Un4Given35

Komple1000 için anahtar kelime arıyoruz. Bulan olurda paylaşırsa herkes yararlanabilir.

Ben arkadas icin baktim zaten hocam sagolun

• Hocam faturalı olarak seçebileceğim en uygun tarife nedir? Kamu ve yaş >26. Ben araştırdım şöyle birşey buldum, sizce mantıklı mı?
    Arkadaşlar merhaba,
    Vodafone
    Vodafone Online Mağaza | Tarifeye Ek Akıllı Telefon
    http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/fatural-esnek-kampanyas-fatural-esnek-ekstra

Linkteki tarifeye geçmiş geçmeyi düşünüyorum, ancak bunda esnetme istemiyorum misal SMS sayısı çok fazla bana onu kısıp MB'leri arttırmam lazım nasıl olacak bu iş?
    Her Yöne 750 Dakika + 6000 SMS + 3GB
    12 Ay , Ayda 39 TL sabit fiyat garantisiyle iddia ediyor,"Kampanya kapsamında: Faturalı Esnek Tarife ve Faturalı Esnek Ekstra Tarife'deki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca 6 TL indirim kazanacaklar." bu 6 TL'lik indirim nasıl oluyor? 39-6 mı yoksa, 6 TL çıkmış hali 39 TL mi?
    Teşekkürler.

• Bi yerde okumustum hattini yeni vodafoneye tasiyanlar bi yere mesaj atarak ek 1 gb internet tanimlaniyordu varmi bilen???

• Paket mesajı geldi: 2GB Internet, Her Yone 500 DK, 5000 SMS 30 TL

PE2201 yaz gönder diyor.

Sanırım yeni kodlama sistemine geçilmiş. Kokusu çıkar yakında.
  • takipteyiz
  • 1000dk lık 'komple' güzel bi tarife lazım..takipteyiz
  • Vodafone sitesinde bunlar neden yazmıyor

• 15 şubatta şikayet kaydı açmıştım 10 martta döndüler... 25 gün.... müşteri hizmetleri müthiş hızlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

ah şu konu keşke 1 hafta önce olsaydı. 26 yaşına girdim diye freezone dan şutladılar.

En ucuz tarife 44Lira diye Avea geçtim..
    Aveada çekmiyor..

Bende aveaya gectim ayin 2 sinde. Paket aldim 1000dk,1000sms,2gb 27 tl. Kampanya cok guzel ama bizim burda avea berbat ötesi, hem sesli görüşmede hemde internette. Baglanti hizi berbat.. O yüzden geri eski operatörüme gecmek istiyorum bu ay bitince. Bi sorun olur mu?

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Görüşmeniz sonucunda nnasıl bir cevap verdiler?
    cidden merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

ah şu konu keşke 1 hafta önce olsaydı. 26 yaşına girdim diye freezone dan şutladılar.

En ucuz tarife 44Lira diye Avea geçtim..
    Aveada çekmiyor..

Bende aveaya gectim ayin 2 sinde. Paket aldim 1000dk,1000sms,2gb 27 tl. Kampanya cok guzel ama bizim burda avea berbat ötesi, hem sesli görüşmede hemde internette. Baglanti hizi berbat.. O yüzden geri eski operatörüme gecmek istiyorum bu ay bitince. Bi sorun olur mu?

Geri dönebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.