Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
289
Favori
550.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasız Konustugunca İnternet Avantaj tarifesindeydim. Bugün mesaj geldi tarife bedeli 25 TLolacakmış. Tarifemde 2 gb internet 1000 dk 1000 sms vardı. Hepsi oldukça yeterliydi hatta sms ve dakika artıyordu. Uygun fiyatlı tarihe öneiriniz var mıdır dostlar?
  • Arkadaşlar nasıl sizce ? İlk 3 ay cayarsam ceza yok, 15 ay fiyat garantisi.

Şuan ki tarifem 8gb (4gb kısmı akşam 9 sabah 9 diğer 4gb tüm gün) + 750dk + 5000sms (sms neredeyse kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 9 Mayıs 2020; 18:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 dk + 1000 sms + 5 gb = 25 tl yi onayladım dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 9 Mayıs 2020; 19:13:24 >
  • fenolog kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçiliyor hocam buna

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Ekrana geldi teklif onayladım. Kişiye mi özel yoksa genel mi bilmiyorum ama önceki sayfada aynı duruma geçenler var.
  • Vodafone da bittiğinde duran aşımsız paket yada fatura yok mu,nedir böyle paket aşımından geçirmeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de max 30tl civarı arayıştayım.
  • Hocam şimdi tarife yok paket olayı varmış nasıl oluyor bu?Kampanyaya bir kere katılınca fiyat değişebiliyor mu ileriki günlerde yoksa değişmiyor mu?
  • Eskişehir'de vodafone kullanan var mı? Çekim gücünden memnun musunuz merak ediyorum. Turkcell'de tarifem bitiyor. Uygun bi tarife gördüm ve numara taşımayı düşünüyorum.
  • 2 gün sonra taahhüt bitiyor. Uyumlu 4 GB 32 TL. Uyumlu 5 ile 7 gb paketi 35 TL teklif edildi. Uyumlu 6 da 8 gb olarak 40 TL olarak teklif edildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamıyorum ya. Sene 2020, 1gb 2gb sadaka verir gibi ne bu?
    Allah belalarını versin. BTK mı denetliyor bunları, rekabet kanununda hiç mi birşey yazmıyor ?

30 liralık paket alsan bile internet herkese, heryerde lazım. Bu adamlar 144p video izlememizi mi istiyor? Adam gibi çekmeyen internetleri var, 2 gb veriyorlar, 10 dk lık 1 videoyu 720p de izlesen (takıla takıla) 500mb gidecek zaten.

Saçmalık. Sonunda telekomünikasyon işine gireceğiz o olacak.
  • Yine zam yapmışlar 3GB, 750dk, SMS 30TL olmuş. Tekliflerde 8GB paket vardı mecbur kabul ettik.
    Herkesin geçebileceği uygun(25TL altı) bir tarife yok mu?

• arkadaşlar dakikası bol bir tarife/paket arıyorum, mümkün olduğunca uygun neler var?

interneti veya smsi çok da önemli değil.

• Turkcell den garip fiyatlar teklif edildi. Haziran 9 unda sözleşmem bitiyor.

Uyumlu 7 paketini önerir misiniz? Yada başka bir paket önerisi?
  • Turkcell de hosgeldin ile kullandığımız paket 1 yılını dolduruyor bir kaç ay Vodafone geçmeyi düşünüyorum ama bu paket olayı nasıl oluyor süper kolay 8gb 30 TL ancak paket tekrar etmez diyor bu paketi sadece bir kereye mahsus mu kullanabiliyoruz ?

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Her seferinde manuel paket satın alımı yapılacak, kendini yenilemiyor. Paketin ne kadar süreyle satışta olduğu da belirsiz hocam.

• arkadaşlar bu yanımda uygulaması sürekli 1gb 750dk 22tl faturalı teklif ediyor başkada teklif yok nasıl teklif gelir başka düzgün teklif yok
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri de aynı tarifleri görüyor.

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Eskiden bu kadar zor değildi batırdılar iyiyce
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Evet öyleydi, günlerce arıyorlar, uygulamadaki teklifleri söylüyorlar. Ne dip fiyatlar görürdük, nerde eski günler.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.