Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
289
Favori
550.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler.

peki vf en ucuz paketi nedir?

(mümkünse 500-600dk, 1gb vb?..not:sms kullanmayı bilmiyor, internet ise sadece ev dışındayken facetime araması için lazım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deryadeniz76 D kullanıcısına yanıt
    En ucuz 25 TL ye konustugunca internet mini var,bayilere gidip yaptırabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ucan_kasap U kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulamasında vardır

• Bir insan neden ille de Vodafone kullanacağım der

• Pore kullanıcısına yanıt

kendi adıma cevaplayım, genelde bulunduğum yerler için söylüyorum;

turkcell daha iyi çekim fakat pahalı,

vodafone turkcele göre daha az çekim fakat daha uygun fiyat,

tt en az çekim fakat en ucuz..

muhtemelen istisnaları olacaktır (bizim ilçede/köyde tt en çok çekiyor vs diyenler fakat ülke geneline göre bence istisna kalırlar)

işyerime gelen tt çalışanları oluyor bazen, reklam tanıtım abonelik vs amaçlı, fakat kendileri bile turkcell kullandıklarını gördüm :)

benim vf tercih sebebim ise fayda/maliyet. tt denedim ama evimde ve aile ziyaretlerimde hep sıkıntı yaşadım..tekrar vf dönmek zorunda kaldım..keşke paraya para demesem de turkcele geçsem Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) 

• deryadeniz76 D kullanıcısına yanıt
    Evet Turkcell en iyisi ama Türkiye genelinde TT nin çekim günü vodafone’dan yüksek diye biliyordum ondan ilgincime gitti bölgeden bölgeye değişiyor demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: deryadeniz76

arkadaşlar,
    ihtiyar bir akrabam için hat taşımayla en AZ 600dk ve en FAZLA 1-2gb internet şeklinde uygun fiyatlı paket önerisi var mı?
    20tl altına bu tarz paket olur mu? (sms kullanmıyor)..
    pttcell bakılabilir

telekom tarifesi var, en f/p olanı, 23 tl

bireysel.turktelekom.com.tr
    İndirimin Kralı Kampanyası > Kampanyalar > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/indirimin-krali-kampanyasi.aspx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

teşekkürler,

fakat bulunduğu yerde tt genelde sorun çıkartıyormuş, o yüzden vodafone olsun diyor mümkünse..

sanırım komşusunun vf ramazan3gb diye bir tarifesi varmış, 750dk&3gb şeklinde ama yeni alıma kapanmış.. o yuzden acaba benzeri bulunur mu diye sordum..(faturasız kullanıyor)..

3gb750dk 22tl, yerine 600dk1gb benzer fiyat olsa razı...

• Bu çekim olayı bölgeden bölgeye çok net değişiyor. Adana'nın merkezindeyim (Reşatbey) hem TT hem Tcell interneti berbat, hiç sevmediğim Vodafone ise çok çok iyi. Sözde en iyi Turkcell hem GSM olsun hem ev interneti SOL fiber olsun, kötü ötesi.

• Arkadaşlar mevcut tarifem bu ama bu ay tahatüm bitiyor aynı tarifsyi sunmuyorlar bu konuda yardımcı olabilir misiniz Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

• Şirket hattımı bireysele çevirdim, Red 7+2 diye bir tarifeye geçirmişler. 9 gb internet, 1000 sms, 1000 dk için 79 + vergi cart curt 90 küsür lira fatura geldi.

Müşteri hizmetlerini aradım Red harici tarifeye geçemiyorsunuz şu an dedi. Hal böyleyken de 12+12 taahhüt vermek istemedim bu soygunculara.

İki ay daha bu fahiş fiyattan hizmet almak zorunda mıyım?

• vodafone da cep telefonları için sınırsız interneti olan paket kullanan varmı? ve fiyatı nedir? red20 tarifesinden bu tarifeye geçme şansım varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18 TL ( EFSANE18 -> 7000 )

bu paket hala geçerli mi?

geçerli ise süper olur annemi bu tarifeye alırım

• İlk mesaj 4 sene önce güncellenmiş hala o fiyatlardan tarife beklemeyin. Herkesin en çok kullandığı şey bu telefonken kimse 20 liradan fazla vermek istemiyor. Sms olmasın fiyat 10 lira eksik olsun gibi düşüncelere de girmeyin zaten adamlar paketi dolgun göstermek için ekliyor 1000 tane 5000 tane. 10-15 senede ancak 5000 sms kullanmışımdır ama bazı paketlerde aylık 5000 var. Aynı paketi birisi 25'e kullanırken diğeri 40-50₺'ye kullanabiliyor. Bu paketleri falan anlamak imkansız. Operatörler arası göçebe olursanız bir nebze daha ucuza kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 10 Aralık 2020; 11:25:27 >
  • Vodafone faturasızdan faturaliya geçiş anlık mı oluyor? Uygulamadan basvursam ne kadar sürer? Bayiye gitmeye gerek var mı? Ona göre kolay paket yükleyeceğim.

• öğrenciler için interneti bol uygun fiyatlı bir tarife varmı🤔

• Red 20 paketim bu ay bitiyor. Hangi pakete geçsem acaba?
  • Evet uygun paket varsa bilgi lütfen.

• bu tarifeler için hattın faturasız olması lazımmış. Taahhüdüm bitmek üzere faturalıdan hattımı paket tarifeye geçmeden faturasız statüsüne döndürebilir miyiz.

• Normalde taahhüt 15 Mart da bitiyordu. Tarifenin adını hatırlamıyorum. 2gb normal İnternet aylık 5gb hediye, vs sanırım toplamda 8gb İnternet 29₺ ödüyordum WhatsApp vs sınırsız idi Vodafone TV vs kalan internet sonraki aya devrediyor du. Bugün aradılar trafikte iken 5gb + aylık 1gb İnternet hediye 750 dk vs.. 30₺. İyi gibi gelmişti. Bugün Bimcell reklamı gördüm 8gb 29₺ 12 GB 32₺. Bunu görünce kötü hissettim. Hattımi hemen tasisam hemen bir aylık 24tl indirim cezası mı gelir? Aslında 6gb yeter diye düşünüyorum evde internet var zaten? Tavsiye mız varmı?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.