mevcut aboneler geçebiliyor mu hocam buna aynı tarifeye 35 lira veriyorum |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (166. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biz de biliyoruz nerede ne ne kadar
Dincilere para yedirmek istemiyorum
1 depremde 1 hafta telefonsuz kalmak da
Kaziklanmak da
O yuzden Vodi
Bir kesin de yararlanabilecegimiz bir sey varsa ogrenelim
-
quote:
Orijinalden alıntı: DHOlucusu2021Biz de biliyoruz nerede ne ne kadar
Dincilere para yedirmek istemiyorum
1 depremde 1 hafta telefonsuz kalmak da
Kaziklanmak da
O yuzden Vodi
Bir kesin de yararlanabilecegimiz bir sey varsa ogrenelim
kesinlikle vodafone kullanmamın tek sebebi en son depremde türk telekomun 1 hafta çalışmamasıdır. isterse 10 liraya tarife versin bitti artık.
-
faturasız deme bu tarife
-
-
@thebaboli hocam güncel tarife var mı?
En az 10 GB internet, faturalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar şuan Uyumlu Genç 7gb 1000dk 250sms tarifesindeyim. Tarifem 8.ayda bitiyor. Geçebileceğim max 30-35tl lik bir tarife var mıdır? Şuan 32tl ödüyorum.
-
Merhabalar. Tek seferde 30 veya 35 lira yüklemenin yolu var mı? Mobil banka şubeleri en az 40 veya 50 gösteriyor.
vodafone.com.tr üzerinden TL yükleme kısmına bakınız.
-
Arkadaşlar uyumlu genç tarifelerine nasil geçiyoruz bilen var mi? Eşim uyumlu genç tarifesine geçti bana ne varda önerdi. Bana normal uyumlu tarife teklifleri geliyor fiyat farkı çok yüksek. Eşim de genç değil ayrıca. Genç birinin Tc sini mi vermek gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: emir66
Arkadaşlar uyumlu genç tarifelerine nasil geçiyoruz bilen var mi? Eşim uyumlu genç tarifesine geçti bana ne varda önerdi. Bana normal uyumlu tarife teklifleri geliyor fiyat farkı çok yüksek. Eşim de genç değil ayrıca. Genç birinin Tc sini mi vermek gerekiyor?Tt ye geçin 2 gün sonra vodafone a geri geçin. 25 yaş altı tc gerekiyor
-
Destek Kolay Paket 7 buna geçiş yapmak istiyorum hat taşıttığımda kullanabilir miyim hocam bilginiz var mı ?
-
Bu zor günleri aşmak birlikte mümkün, biliyoruz. İş arayan, kısa çalışma ödeneğinden yararlanan ve zorunlu ücretsiz izine ayrılan abonelerimize özel hazırladığımız Birlikteyiz Kolay Paketi 750DK, 250SMS ve 6GB ile ayda sadece 9TL. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın: https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/bu-iste-birlikteyiz-platformu/index.php Size özel indirim ve fırsat bildirimlerini almak istemiyorsanız IPTAL yazıp 5203'e gönderebilirsiniz. B003
Arkadaşlar merhaba
Bimcell den geçmek için vodafonda en uygun tarife nedir acaba
10 gb internet
500 dk
100 sms
civarlarında hangi paketler mevcut ?
-
-
Vodafonu edevletten btk ya şikayet edin.ben ettim şahsen.
quote:
Orijinalden alıntı: angaralim
Bu mesaj silindi.SOSYAL DESTEK GANİ tarifesine nasıl geçebilirim, vodafone faturasız mevcut aboneyim.
-
23 liralık tarifeyi 45 lira yapmışlar topaçlar 5 hattıda taşıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Vodafone yeni hat taşıma faturasiz tarife arıyorum, bulamadım. 20-30 TL arası var mı uyguna ucuzz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X