Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
289
Favori
550.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angaralim

Bu mesaj silindi.

mevcut aboneler geçebiliyor mu hocam buna aynı tarifeye 35 lira veriyorum

• Biz de biliyoruz nerede ne ne kadar

Dincilere para yedirmek istemiyorum

1 depremde 1 hafta telefonsuz kalmak da

Kaziklanmak da

O yuzden Vodi

Bir kesin de yararlanabilecegimiz bir sey varsa ogrenelim

• quote:

Orijinalden alıntı: DHOlucusu2021

Biz de biliyoruz nerede ne ne kadar

Dincilere para yedirmek istemiyorum

1 depremde 1 hafta telefonsuz kalmak da

Kaziklanmak da

O yuzden Vodi

Bir kesin de yararlanabilecegimiz bir sey varsa ogrenelim

kesinlikle vodafone kullanmamın tek sebebi en son depremde türk telekomun 1 hafta çalışmamasıdır. isterse 10 liraya tarife versin bitti artık.

• faturasız deme bu tarife

• Vodafone Toplan Gel kampanyasında grubumuza son iki kişi lazım, 4 kişi olursak her ay 2'şer GB, 5 kişi olursak her ay 2'şer GB + sosyal medya 5 GB ve sınırsız Spotify'da geçerli internet daha fazlası. Şuan 4 kişiyiz gelen olursa güncelleyeceğim. KAÇIRMAYIN!!!

SON GÜN: 31 MAYIS

Vodafone'a numara taşıyacaklar veya yeni hat alacakları beklerim. Linke basıp tarifenizi seçmeniz yeterli, tarifelerde hiçbir değişiklik ve ücret artırımı olmuyor.

'Toplan Gel kampanyası ile arkadaşının grubuna davet edildin. Hemen linke tıklayarak Vodafone'lu olun; 12 ay boyunca her ay kazanabileceğiniz sınırsız pass paketlerini ve 2GB'a varan hediye internet fırsatını kaçırmayın!'

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @thebaboli hocam güncel tarife var mı?
    En az 10 GB internet, faturalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar şuan Uyumlu Genç 7gb 1000dk 250sms tarifesindeyim. Tarifem 8.ayda bitiyor. Geçebileceğim max 30-35tl lik bir tarife var mıdır? Şuan 32tl ödüyorum.

• Merhabalar. Tek seferde 30 veya 35 lira yüklemenin yolu var mı? Mobil banka şubeleri en az 40 veya 50 gösteriyor.

• vodafone.com.tr üzerinden TL yükleme kısmına bakınız.

• Arkadaşlar uyumlu genç tarifelerine nasil geçiyoruz bilen var mi? Eşim uyumlu genç tarifesine geçti bana ne varda önerdi. Bana normal uyumlu tarife teklifleri geliyor fiyat farkı çok yüksek. Eşim de genç değil ayrıca. Genç birinin Tc sini mi vermek gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: emir66

Arkadaşlar uyumlu genç tarifelerine nasil geçiyoruz bilen var mi? Eşim uyumlu genç tarifesine geçti bana ne varda önerdi. Bana normal uyumlu tarife teklifleri geliyor fiyat farkı çok yüksek. Eşim de genç değil ayrıca. Genç birinin Tc sini mi vermek gerekiyor?

Tt ye geçin 2 gün sonra vodafone a geri geçin. 25 yaş altı tc gerekiyor

• angaralim kullanıcısına yanıt

Destek Kolay Paket 7 buna geçiş yapmak istiyorum hat taşıttığımda kullanabilir miyim hocam bilginiz var mı ?

• Bu zor günleri aşmak birlikte mümkün, biliyoruz. İş arayan, kısa çalışma ödeneğinden yararlanan ve zorunlu ücretsiz izine ayrılan abonelerimize özel hazırladığımız Birlikteyiz Kolay Paketi 750DK, 250SMS ve 6GB ile ayda sadece 9TL. Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın: https://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/bu-iste-birlikteyiz-platformu/index.php Size özel indirim ve fırsat bildirimlerini almak istemiyorsanız IPTAL yazıp 5203'e gönderebilirsiniz. B003

• Arkadaşlar merhaba

Bimcell den geçmek için vodafonda en uygun tarife nedir acaba

10 gb internet

500 dk

100 sms

civarlarında hangi paketler mevcut ?

• Vodafonede lira yükleme alt limiti 40 TL oldu, geçiş yapmayı düşünenlerin dikkat etsinler .
    Bende bimcell'e geçmeyi düşünüyorum.

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 22 Temmuz 2021; 21:29:49 >
  • Vodafonu edevletten btk ya şikayet edin.ben ettim şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: angaralim

Bu mesaj silindi.

SOSYAL DESTEK GANİ tarifesine nasıl geçebilirim, vodafone faturasız mevcut aboneyim.

• 23 liralık tarifeyi 45 lira yapmışlar topaçlar 5 hattıda taşıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Vodafone yeni hat taşıma faturasiz tarife arıyorum, bulamadım. 20-30 TL arası var mı uyguna ucuzz

• Şuan piyasada en uygun tarifeleri en uygun fiyata Bimcell'den başka sunan yok,

Tek düşündürücü taraf , çekiyormu ?

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.