Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhotSht

Merhabalar şuan Uyumlu Genç 7gb 1000dk 250sms tarifesindeyim. Tarifem 8.ayda bitiyor. Geçebileceğim max 30-35tl lik bir tarife var mıdır? Şuan 32tl ödüyorum.

Bende aynı tarifedeyim hocam, paket bulabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 23 Temmuz 2021; 9:53:52 >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayır . Sanırım bimcell e geçiş yapacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bugün denedim yenilenen 9gb tarifesine geçilebiliyor, tarifede 36 TL'ye 9gb internet 250 SMS 750 dk bulunuyor.

Tarifeye geçiş için;

yenilenen9gb yazıp 7000 e gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonsuzartıbir -- 25 Temmuz 2021; 0:28:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt

Ücret ne kadar

• Ücret yazmayı unutmuşum, 36 TL

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    2012'den beri bimcell kullanıyorum hocam. Yıllardır insanların takıldığı iki popüler kısım var: 1) Bimcell çekiyor mu? 2) Operatör olarak Bimcell yazması.

Firmanın en büyük hatası bunları rakip operatördeki müşterilere izah etmeye çok önem vermemesi. Örneğin belli bir süredir kullanıcılar bimcell yazısını değiştirip istedikleri yazıyı operatör kısmına yazabiliyor, firma böyle bir kolaylık sağladı. Ama bunun reklamını iyi yapmadılar. Sade ve net mesaj veren proşürler hazırlayıp bim kasalarının arkalarına asabilirlerdi.

Sizin sorunuza gelince, firma türk telekomun altyapısını kullandığı için telekomun çektiği her yerde bimcell de çeker.(Cihazdan cihaza çekim kalitesinde az da olsa farklılık olabilir.) Bulunduğunuz konumlarda türk telekom çekiyor mu onu araştırın, telekom kullanan arkadaşlarınıza operatörün çekim kalitesini danışın ona göre bimcelle taşıma kararını alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Merhabalar şuan Uyumlu Genç 7gb 1000dk 250sms tarifesindeyim. Tarifem 8.ayda bitiyor. Geçebileceğim max 30-35tl lik bir tarife var mıdır? Şuan 32tl ödüyorum.

YENİLENEN9GB 36 TL kullanıyorum bence uygun diğerlerine göre, bazen de GANI SUPER kullanıyorum 2500 dk 31 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Vodafonede lira yükleme alt limiti 40 TL oldu, geçiş yapmayı düşünenlerin dikkat etsinler .
    Bende bimcell'e geçmeyi düşünüyorum.

Vodafone faturasız kullanıp tl yüklemek akıl karı değil zaten hocam. Şuan 30 liralık paket yüklemesi yapabiliyorum.

Kolay paketler hem vergi dahil oluyor hem de tarife derdinden kurtarıyor. Tabi bu paketlerin ücretleri anlık ve kişiden kişiye değişebilir. Anlık teklifler de cabası.

• OLAY 4GB Tarifesi; 4GB | 750 DK | 1000 SMS | 25TL ücrete sahip. Ayrıca her 35 TL ya da 40 TL yüklemeye de ek 4GB 30 gün geçerli internet. (Vodafone yanımda uygulamasında teklif olarak geliyor TL yükleme bölümünde)

Not: Ön ödemeli pakettir. Uygulamadan teklif olarak geldi. Herhangi bir kod vs ile kampanyaya dahil olunamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreedWar -- 5 Ağustos 2021; 12:27:51 >
  • Yanımda uygulamasinda bakıyorum, her hafta zam geliyor paketlere nerdeyse, bu ülke dingonun ahirina döndü, kafasına göre takılıyor herkes. Ya devlet başa ya kuzgun leşe.

• quote:

Orijinalden alıntı: CreedWar

OLAY 4GB Tarifesi; 4GB | 750 DK | 1000 SMS | 25TL ücrete sahip. Ayrıca her 35 TL ya da 40 TL yüklemeye de ek 4GB 30 gün geçerli internet. (Vodafone yanımda uygulamasında teklif olarak geliyor TL yükleme bölümünde)

Not: Ön ödemeli pakettir. Uygulamadan teklif olarak geldi. Herhangi bir kod vs ile kampanyaya dahil olunamıyor.

güzelmiş muhtemelen yüksek tarifresi olanlara çıkmaz.

• Xquba kullanıcısına yanıt

hocam ben kazançlı 10 gb kullanıyorum bakabilrsiniz ona

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Kullandığım daha pahalı olmasına rağmen aylardır bende de bu teklif duruyor hocam. Ancak hattı çok aktif kullanmıyorum 6 ayda bir falan yükleme yapıyorum yedek hattım. Bundan dolayı gelmiş olabilir bu teklifler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Kullandığım daha pahalı olmasına rağmen aylardır bende de bu teklif duruyor hocam. Ancak hattı çok aktif kullanmıyorum 6 ayda bir falan yükleme yapıyorum yedek hattım. Bundan dolayı gelmiş olabilir bu teklifler.

evet büyük ihtimal öyledir. çünkü bnana gelen teklifler hep 3 5 10 lira daha yüksek. belki de aktif kulanmanız için düşürüyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Merhaba bugün denedim yenilenen 9gb tarifesine geçilebiliyor, tarifede 36 TL'ye 9gb internet 250 SMS 750 dk bulunuyor.

Tarifeye geçiş için;

yenilenen9gb yazıp 7000 e gönderebilirsiniz.

Turkcell den Vodafone a geçişim sabah olacak. TL yükleyip bu mesajı göndermek yeterli mi?

• poet2626 P kullanıcısına yanıt

Faturasız tarifedir, mesaj atıp sonra TL yuklemeside yapabilirsiniz.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Normalde 32 tl lik bir tarife kullanıyordum. Buradan gizli kodlarla vs diye belirtilen tariferden birindeydim. İlginç bir şekilde daha düşük ücretli bir teklif geldi ben de kabul ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Faturasız tarifedir, mesaj atıp sonra TL yuklemeside yapabilirsiniz.

Freezone tarifesi mi hocam 26 yaş altı kullanıcı tanımlamak mi gerekiyor?

• Vdfone numara taşıma ile ile faturalı gizli bi tarife varmıdır 40 tl civarlarında sitesinde baktım ama güzel bi tarife bulamadım?

• İlle de vodafon kullanacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.