< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (169. sayfa)
-
-
Merhaba,
Mesajınız için teşekkürler,
Şuan faturalı hattayım 12. ay bu ay bitiyor, diğer 12 ay zamlı oluyor bu pakete geçebilir miyim direkt?
-
Merhaba,
Söylediğim paket faturasız, mesaj yazdığım tarihte denedim olduğu için burada paylaştım. Şu anda kodun çalışıp çalışmadığını bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonsuzartıbir -- 10 Eylül 2021; 18:10:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yenilenen9gb 36 tl belki devam ediyordur yazayım dedim dk ve sms aynı gerçi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
750 dk mış bu tarife .1000 dk lazım ,
-
doğrudur hocam
arkadaşlar turk telekomdan vodafone'a geçebilirim 10-15 gb arası interneti olan uygun fiyatlı tarife var mı tavsiye edebileceğiniz ? Eski vodafone kullanıcısıyım bu arada. (faturasız olursa daha makbule geçer)
-
Arkadaşlar Vodafone taahütüm bitiyor şu an 51 TL dönüyorum bana71 TL lik faturayı öneriyorlar. Aynı tarifeden devam etmek istediğimi söylediğim de böle bi tarife yok size uygun olan bu sadece buna geçebilirsiniz deniyor. Ne yapmalıyım
aynı durumdayız. Red Business Pro 14 ü 51 tl den kullanıyorum. Bu tarife kapandı diye 71 ve 61 tl lik başka tarifelere hakları azaltarak geçmeniz gerekli deniyor. Mevcut tarifeden kullanım yaptırmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ensar14
yenilenen9gb 36 tl belki devam ediyordur yazayım dedim dk ve sms aynı gerçiyenilenen9gb 7000 hala çalışıyor teşekkürler
-
Şöyle bir not düşeyim bura;
Vodafone son dönemde fiyatlarını inanılmaz arttırdı, Redli tarigelerini kullanıyordum tarifem 1 ay sonra bitiyor, muhtemelen faturasız hatta geçiş yapacağım ve sonrasında uygun teklif gelmezse başka hatta geçeceğim.
Ayrıca yaklaşık 1 saattir 7000, 542 ve 7008 üzerinden müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum bir türlü bağlanamadım.
Sizlere faydası olması açısından yazıyorum, eğer sesli yanıt sisteminde iseniz, "Ben müşteri değilmiyim" diye sürekli tekrarladığınızda müşteri hizmetlerine daha hızlı bağlanabilirsiniz.
Not: Gizli tarigelerle ilgili bilgim hiç yok, var mı yok mu bilmiyorum.
-
Arkadaşlar faturasızda internet pakediniz bittiğinde nasıl yenisini alıyorsunuz?
70 TL bakiyem var, bunla atıyorum ek 10-15 GB almak istiyorum ama böyle bir opsiyon yok Vodafone'da, en fazla 2 GB falan çıkıyor.
-
Tarifenin ek paket ve doldur özelliği yoksa, kolay paketlerden alın hocam. Size özel teklif olarak vardır illa. Hem sadece internet değil dk sms de olur. Ekstra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle cevap için teşekkürler.
70 TL bakiyem var, yeni bakiye yüklemeden mevcut bu 70 TL ile internet pakedi yükleme şansım yok mu?
Yedek hat olarak kullanıyorum, sadece internet için. Kullandıkça Öde diye bir tarife var yani kullanmadıktan sonra hiç bakiye düşmüyor.
Bu durumda öncelikle tarife mi değiştirmem gerekiyor ek internet pakedi almak için?
En fazla Aylık 2 GB opsiyonu çıkıyor o da 25 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 30 Eylül 2021; 11:2:36 > -
trendyol 50 tl üzeri alışverişe 15 gb veriyor
-
Trendyol’un belirlediği ürünleri satın alırsan veriyor hocam, yani kendimizin seçeceğin ürünlere değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 30 Eylül 2021; 13:45:16 >
3 arkadaş yan yana denedik herkes rastgele bir şey sipariş etti ve iptal ettik hepsinde de oldu 15 gb
Ben de Vodafone u yedek olarak kullanıyorum, tarifelere çok hakim değilim hocam . ama her tarifenin ek paket alması ve limiti aynı olmaya biliyor.
Bazı tarifelerin doldur adiyla internet Alimi varken bazılarının ek paket adıyla alımı var. Haliyle limitleri ve ücretleri de değişiyor.
Aktif hat olarak kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunsa sanırım daha doğru olur. Bir ay içinde 2 den fazla tarife değişikliği izin verilmiyor çünkü, yok yere tarifenizi değiştirmeyelim şimdi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilen duyan varsa cevap verirse sevinirim. Aylık sadece dakika almamız mümkün mü ?
50'de olur, 250'de olur.
Amaç telefon işlevini görebilsin.
anında iptal edilince 15gb da geri alınıyor gibi geldi bana. Sizlerde geri alınmadı mı 15gb internet ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X