İnternet paketi olmasa da olur, Babam için 750-1000 dk konusma süresi olan faturalı uygun bir paket var mı ? |
Bildirim
İnternet paketi olmasa da olur, Babam için 750-1000 dk konusma süresi olan faturalı uygun bir paket var mı ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben diğer faturasız tarifeleri de araştırdım. Sanki 44 lira şu an için çok uygun gibi duruyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu tarife ne kadar zaman gecerli acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcellden Vodafone geçmeyi düşünüyorum çekim gücü nasıl < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gani 2500 dk 31 liraydı, 14 ocakta o da 45 olacak diye sms geldi. ülkede döşeyen döşeyene |
Hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana 44 olduğu mesajı gelmedi ama 3-4 ayda bir 3lira 5 lira zam yapar oldular < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Geçen burada bi yerde görmüştüm ama tekrar aratinca bulamadim. Bilenlerin bilgi vermesi rica olunur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar ucuz tarife kalmadı mı artık. MH'yi aradım en ucuz 30TL var dedi, geçirdi, kontrol ettim 36TL. Kusura bakmayın güncelleme gelmiş dedi. Daha ucuzu yok diyor. Son bu hat kaldı sanıyorum onu da Bimcell'e veya Turkcell'e taşımak durumunda kalacağız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 21 Ocak 2022; 18:21:54 > |