Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
290
Favori
550.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet paketi olmasa da olur, Babam için 750-1000 dk konusma süresi olan faturalı uygun bir paket var mı ?

• 9gb uyumlu faturasız kullanıyorum. Normalde 32 liraydı. 44 liraya yükselecekmiş. Önerebileceğiniz başka tarife var mıdır acaba?

Faturasız ve 8gb üstü kafi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    Aynen 36 dan 44 olmuş. Acilen başka bir tarifeye geçmem lazım. Önerisi olan olursa iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Ben diğer faturasız tarifeleri de araştırdım. Sanki 44 lira şu an için çok uygun gibi duruyor.

• Olay 15 kullanıyorum 45 den 51 e çıktı. Fazla geliyor çünkü sosyal pass paketleri falanda kullanıyorum. 15 fazla geliyor kalıyor öyle 45 I boşuna verirken 51 hiç vermek istemiyorim Bu yüzden ana paketi daha düşük bir pakete geçirmek istiyorum, tavsiye verebilir misiniz dostlar , selamlar...

• YENILENEN9GB
    Yazıp 7000 e gönderdim
    9gb 750 dk 250 sms (faturasız)
    36₺ kesti.

• 14/01/2022 itibari ile 44₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu tarife ne kadar zaman gecerli acaba

• bu arkadaşla yakınlığınız var mı @7nbitirdin

• Turkcellden Vodafone geçmeyi düşünüyorum çekim gücü nasıl

• gani 2500 dk 31 liraydı, 14 ocakta o da 45 olacak diye sms geldi. ülkede döşeyen döşeyeneVodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) 

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hayır

• victorybicer V kullanıcısına yanıt

Bana 44 olduğu mesajı gelmedi ama 3-4 ayda bir 3lira 5 lira zam yapar oldular

• sadece dk olan 20₺ gibi ufak fiyatlı sms ile geçilebilecek tarife var mı bildiğiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell de olan dev 80 gibi vodafoneda da yıllık paket mevcutmu sitede göremedim biraz karışıkta geldi varsa ben bulamadıysam diye yazıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen burada bi yerde görmüştüm ama tekrar aratinca bulamadim. Bilenlerin bilgi vermesi rica olunurVodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) 

• Arkadaşlar ucuz tarife kalmadı mı artık. MH'yi aradım en ucuz 30TL var dedi, geçirdi, kontrol ettim 36TL. Kusura bakmayın güncelleme gelmiş dedi. Daha ucuzu yok diyor. Son bu hat kaldı sanıyorum onu da Bimcell'e veya Turkcell'e taşımak durumunda kalacağız.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    MT ile görüştüğünüz de hattınıza uygun tarifeyi sunuyor. İki faturasız hattımı daha uygun bulduğum faturalı hatta çevirmek zorunda kaldım Bir tanesi uyumlu 2 paketi 28 TL, diğeri ise uyumlu 4 tarifesi. Diğer hattımı da uyumlu 2 yapmak istedim ancak olmadı

• braveyours kullanıcısına yanıt
    Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.)
    bana gelen uyumlu paketleri her 1gb azaldikca 3 TL düşüyor 8gb 40tl-7gb 37 tl olması lazım

• Sanıyorum ki, hattınız ne kadar eski ise ona göre tarife uyguluyorlar. Her hatta göre farklı bir paket sunuluyor diye düşünüyorum. (iki farklı hattım için farklı paket sunulduğuna göre) Hattınızın geçebileceği tarifeler "Vodafone Yanımda" uygulamasında gösteriliyor. İsterseniz sanal asistan TOBİ ile de uygun paketlere de göz atabilirsiniz. Bu zamanda maalesef rakamlar hiç açıcı değil. Görünen o ki fiyatlar daha da artacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 21 Ocak 2022; 18:21:54 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.