Sadece konuşma olarak (yaşlılar için) önerebileceğiniz bir paket vs var mı? Tşk. |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (173. sayfa)
-
-
Şu an SMS ile geçilebilen tarife var mı?
-
Red 20 kullanıyorum
55 TL ödüyorum
20 Nisan Taahhüt bitiyor
aradılar 84 TL olmuş.
varmı gizli bir tarife yoksa TT geçeceğim.
TT 15 GB = 52 TL.
-
Merhaba
Bende işini bilen esnaf paketi kullanıyordum, 10 GB 1000 dk 100 SMS 42 lira veriyordum..
17 Şubat da bir teklif geldi ama o teklif kayboldu gitti. Yanımda uygulamasinda ki teklifler dışında başka teklif yok gözüküyor sistemde.
Şu an en uygun
Redli müşteri özel 22 sosyal paketi
22 GB 3000 dk, sosyal medya uygulamari paketten yemeyecek. 99 TL
Bundan daha uygun bir şey var mı acaba ??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
28 liraya kullandığım tarife 39 TL olarak güncellenecekmiş. 10 yıldır vodafone kullanıyorum sanırım değiştirme vakti geldi hadi hayırlı işler
-
bana sorarsan kıpırdama diğer operatörlerden uçmuş 8 gb+750+1000sms 42 tl iken 55 olacak onun 39 kal bence artık hayal indirimli düşük teklifler bulmak.kullandigin tarife nedir ve içeriği.
9gb 36₺ paketi 44₺ olduktan sonra buradan aldığım bir tavsiye ile yanımdaya gelen her teklifi geri çevirdim ve bir süre sonra 12gb 750dk 1000sms 47₺ teklifi geldi deneyin isterseniz teklif gelmezse başka türlü zor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
faturasız 3 gb 250 sms 750 dk . faturasız müşterileri faturalıya zorluyorlar gelen teklifler bunu gösteriyor
-
Aynı durumdayız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone 2 ayrı 5 er gb haftalık paket vardı,
biri 19 mart diğeri 16 mart bitiş tarihli,
ancak vodafone nedense önce 19 martta süresi dolacak paketi kullanıyor,
bunun bir yöntemi yok mudur?
bir operatör neden öncelikli olarak süresi erken dolacak paketi kullanmaz?
bir hata mı söz konusu yoksa bu operatör bilinçli olarak mı böyle bir şey yapıyor?
ayıp değil mi bu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayıp hattımızı taşıyacağımızı falan söylesek uygun bir tarife sunmazlar mı? 12 yıllık aboneyim bir kez bile doğru düzgün bir teklif sunmadılar rezaletten başka bir şey değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bahsettiğiniz TT 15GB hangi paket?
-
faturalı devreden paket kullanıyoruz, normalde yeni ay girince önceki aydan kalanı kullandırıyordu ama son zamanlarda önce yeni ayı kullandırmaya başlamış demekki vodafoneda bir şeyler değişmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 17 Mart 2022; 3:54:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Twitter üzerinden Vodafone Destek hesabına yazın
Zaten yükleme limitleri de arttı. Faturasız paket fiyatlarına da zam geldi 🤷♂️
-
Kazançlı 5 GB tarifesini kullanıyorum, Aralık ayına kadar 28 TL'ydi, sonrasında 33 TL oldu. Bugün önce 2 defa 10 gb internet hediyesi verdiler, 2 saat sonra da tarifeye zam mesajı geldi. Yeni fiyat 44 TL olmuş. Bana ne var kısmından baktım 52 TL'ye 15 gb-750 dk-1000sms veren Olay 15 GB tarifesi var görünüyordu ona geçtim hemen.
Vodafone internet çekimi olarak çok kötüleşti, bu durum tek beni mi rahatsız ediyor bilmiyorum. Küçük bir Doğu ilinin merkezinde oturuyorum, bazen ana caddedeki cafede otururken veya işyerindeyken internet hiç açmıyor bile, whatsapptan gelen fotoğrafları dahi açamıyor. Turkcell de burada problemli o yüzden ona geçmek istemiyorum, türk telekom kullanan arkadaşlar memnun olduğundan onun tarifelerine baktım sanırım onun kamu tarifelerine geçeceğim. Yeni Kamu 10 GB tarifesini gözüme kestirdim, şebeke içi sınırsız, 1000 dk, 10 gb internet var 53 TL. Daha uygun faturalı tarife bilen var mı turk telekomda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U. -- 17 Mart 2022; 13:38:35 >
-
Vodafone gecis için başvuru yaptım. Ertesi gün sim kart geldi sözleşmeyi imzaladım. 10 gün geçmesine rağmen numaram taşınmadı. Defalarca musteri temsilcisi ile görüştüm kayit açtık diyip kapatiyorlar. Nasıl bir yol izlemem gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanmış olduğum kazançlı 8 gb tarifesi 32 liradan 39 liraya çıkmıştı, bugün gelen mesajda 56 tl ye çıkacağını yazdılar. bana ne vara baktığımda 12 gb red tarifesi 55 tl gözüküyor. red tarifesinin fiyatı cazip geldi hemen kabul etsem mi? etmesem teklif kısa sürede kalkar mı bilemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X