< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (174. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu konuda ve diğer Vodafone konularında çok kez Vodafone faturalıya geçilmemesi gerektiği yazılmıştı. Tam olarak neden yani dezavantajları nedir faturalının?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gelen tekliflere hiç dokunmuyorum fakat şöyle Bir durum da söz konusu. Ben Telsim zamanından beri aynı numarayı kullanıyorum. Ailede daha yeni sayılabilecek numaralar da var onlara gelen teklifler çok saçma pahalı bana gelen teklifler aşırı avantajlı. Bugün yarın kararımı verip kişiye özel tekliflerden birini değerlendireceğim. Mobil internet ile çok fazla işim olmuyor ama yine de 5gb, 1000dk, 250 SMS i 34 veya 37 TL ye vereceğim diyor Vodafone
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Banada 55 tl olacağına dair mesaj geldi. Artık operatörler baz istasyonuna gelen elektrik faturasının iki katına ulaşması ile vatandaşı nasıl yontarız moduna geçti heralde. Ülke yaşanmaz bir hal almaya devam ediyor..
-
Genel olarak Vodafone internet kötüleşti..baz istasyonu dibimde nerdeyse,ama internet kasıyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı şekilde. Sanırım fiber alt yapısının olmamasından kaynaklanıyor. Fiber alt yapısı çok güçlü olduğu için Türk Telekom’a geçeceğim gibi duruyor. Yarın veya Pazartesi taşımayı yapacağım.
yeni geçtim anlık internet gidişleri oluyor. Turkcelle geri döneceğim
-
epeydir çift paket internet kullanmamıştım vodafone dan,
Turkcell sırayla kullanıyor paketleri, ancak vodafone da böyle değil demek ki
sağolun herkes de mi böyle yoksa bana mı özel merak etmiştim aslında
Kişinin kullanım alışkanlıkları da göz önünde bulunduruluyor diyeceğim ama sesli teklif aramalarında alakasız şekilde çok fazla konuşma yaptığınızı veya şu kadar internet kullanımı yaptığınızı görüyorum diyorlar. 🤷♂️
aslında taahhüt baslarken boyle degildi yakın zamanda farkettik mesela yılbasından beri gibi neden nicin bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone veya ttkom operatörlerine yakın zamanda hat taşıyan veya teklif alan var mi ? En az 10 GB interneti en ucuz paketlere ne istiyorlar bilgisi olan var mi ?
bilinçli yapılmış bir çakallık bence bunun başka bir izahı yok,
hesap soran yok, ceza kesen yok, kafalarına göre at oynatıyorlar,
Turk telekom ve Turkcell'in ful çektiği yerde vodafone ancak Telefonu tavana yaklaştırınca biraz çekiyor.
-
yani dürüst bir operator olsa, önce hangi paketin süresi dolacaksa o paketten harcama yapar,
sen ne hakla benim 3 gün daha süresi olan paketimi öncelikli olarak harcıyorsun, tamamen çakallık tüketiciye saygısızlık,
şark kurnazlığı bu durum.
-
Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü bir sefer bana da aynısı olmuştu. Tekrar tanımlama yapmışlardı. Sonra yaşamadım öyle bir problem. 🤷♂️
Daha dün yeniledim 2000dk 250 sms 15 gb vergiler dahil 60 tl . Eski paketim 1250 dk 15 gb dı 75 tl ödüyordum . Faturasıza geçicem diyince bu paketi sundular :D
3000 dk 250 SMS 30 GB internet
Sınırsız sosyal medya
Sınırsız müzik(Spotify)
6 ay Amazon prime ücretsiz
3 ay Netflix ücretsiz
Red tarifesi
105 TL ye Turkcell den gectim
numara taşıma mi yoksa yenilemi yaptın.vodafone numara taşıma paketlerine baktığımda fiyatlar aşırı uçmuş iken Red hangi tarife nasıl aldığını söylersen bizim için de iyi bir yol olur.ekran resmide koyarsan yenileme yada taşıma yapanlara ışık tutmuş olursun
Arkadaşlar hangisi mantıklı sizce ikisinden birine geçeceğim mecburen.
12 GB+ 2000 dk+ 250 sms+ sabit hat ve Vodafonelularla sınırsız konuşma+ iletişim pass+ aşmama özelliği (RED) 55 TL
10 GB+ 750 dk+ 250 sms+ Kullanılmayan hakların sonraki aya devri 50 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X