Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.684
Cevap
292
Favori
550.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

12 GB+ 2000 dk+ 250 sms+ sabit hat ve Vodafonelularla sınırsız konuşma+ iletişim pass+ aşmama özelliği (RED) 55 TL

bence bu

• Bana bu teklif geldi, aslında teklif aşırı iyi ama bulunduğum yerde vodafone son 3 aydır sapıtmış durumda. Ana caddede bir cafede oturuyorum veya iş yerinde oluyorum bir instagram fotoğrafı, whatsapptan gelen fotoğraf dahi açılmıyor. Bu yüzden bugün türk telekoma taşıma yaptım bakalım o nasıl olacak…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U. kullanıcısına yanıt

son zamanlarda çokça başıma gelen olay 200 bin nufuslu ilçede merkezde 4.5G ile net berbat halde hız testi yapıyorum 30 40 mbit çıkıyor ama sosyal medyada videolar açılmıyor . yakın zamanda arkadaşım sırf bu yüzden operatör değiştirdi

• adeleks kullanıcısına yanıt

Ben de 150.000 kadar nüfuslu bir il merkezinde yaşıyorum. Durum başlarda daha iyiydi internet sadece yavaştı ama artık hiç tahammül edilemez bir hal aldı. Küçük şehirlerde böyle olmasının bir sebebi de Vodafone’un kendi fiber alt yapısının bu şehirlerde olmaması sanırım. Ben bir doğu şehrindeyim doğal olarak yakınlarda vodafone fiber alt yapısı olan il de yok. Turkcell’in de burada fiber alt yapısı yok ve Turkcell’li arkadaşlarım da memnun değillerdi, Turk Telekom’lu arkadaşlarım ise asansörde bile telefonla konuşabiliyordu. Hem de şehirde her yerde fiber optik kablosu var. Buna güvenerek tt mobili deneyeceğim biraz da bakalım artık. Vodafone çok yazık etti kendine. Benim internetteki problem başta sadece sosyal medyadayken artık hiçbir siteyi açmaz oldu. Haber sitesi, alışveriş sitesi vs farketmeksizin hiçbir şey açılmıyordu.

• Tt taahhüdüm birmek üzere. Bugün saatlerce uygun paket aradım. Hem turkcellde hem vodafone’da ama yok bulamadım. Buldumlarımı bayidekilere sordum olmuyo falan dediler. Arkadaşlar 50-60 lira bandında tavsiye edebileceğiniz bir paket varmıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokselbasol kullanıcısına yanıt
    yok görüşmedim bir kaç yıl önce aradığımda 45 dakika süresince Ağrı'daki call centerdaki eleman kibar kibar oyalayıp durmuştu beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara taşıma.Bir tanıdık vesilesi ile.O bir şeyler yaptı tam bilmiyorum :)

• dolcia kullanıcısına yanıt

hocam bu tarifeye nasıl geçilir internette yokta

• Tarifem haziran ayında bitiyor bana hala doğru düzgün tarife önerisi çıkmadı

Hep 200-300TL'lik tarife gösteriyor

• Hocam mobil uygulamada hangi tarife olduğunu goruntuleyebiliyorsunuz sanirsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banada redli müşteri özel 12 gb tarifesi önerdi. 12 gb + 2.000 dk + 250 sms - 60 TL

Şu an kullandığım paket Uyumlu 3 GB paketi - 31 TL

Ama internet son 1-2 aydır berbat durumda yok gibi birşey. Yavaş olsa neyse bazı zamanlar hiç kullanamıyorum. Her yanımız wireless olmasa internete giremeyecem. Bir arkadaş türk telekoma geçti onun da interneti kötüymüş. Turkcell de de düzgün paket yok. Ne yapacağım bende karar veremedim.

Redlilere acaba internet biraz daha iyi olur mu ? Öyle birşey var mı vodafone da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 22 Mart 2022; 21:54:1 >
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt

Yanımda uygulamasında teklif olarak görünüyordu hocam dün, ancak şu an 55lik tarife silinmiş diğer tarifenin de içeriği 10 gbdan 9 gb’a düşmüş :) böyle adi bir firma olamaz şansınız varsa hattınızı taşıyın

• kullandığım paketin içeriğini düşürüp daha yüksek fiyatla teklif diye sunmuşlar onu geçtim numaramın son 2 hanesini değiştireyim dedim vodafone yanımda 7000'i arayın diyor arıyorum artık tüm işlemler yanımda uygulamasında deyip kapanıyor tam komedi bunlar adam akıllı operatör olsa saniye durmam

• mesuttasteki M kullanıcısına yanıt
    Yarın akşam geçiş olacak.Tam ismini yazarım hocam.

• hattı faturasıza geçirmek istiyorum dedim 12 ay durma öz dahil uyumlu 7 gb 1000 dkika 250 sms 35 tlye yeniledik.

• OMREG O kullanıcısına yanıt

hangi tarife ve nasıl bir yol izlediniz bu tarife için?

• uyumlu 7 tarifesi..taahhüt bitti aradım hocam, faturasıza geçmek istiyorum düzgün kampanyanız yok dedim,faturasız tarifeleri öğrenebilirmiyim diye sordum uygun bulamazsam taşıyacağım deyince söylediğim tarifenin teklifini yaptı ve kabul ettim..

• Merhaba arkadaşlar;

Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşıp soramıyorum. 

Faturasız hat kullanıyorum.

Paketim 15 Nisanda yenilenecek.

Bugün farklı bir faturasız tarifeye geçsem, mevcut paketimdeki kullanım haklarım silinir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 23 Mart 2022; 17:8:42 >
  • musti35 kullanıcısına yanıt

Şu anki tarifenizden gelen haklarınız silinmez

• U. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

O zaman bugün tarife değişikliği yapsam mevcut tarifem 15 Nisan tarihinde bitince yeni tarifem devreye girmiş olur değil mi?

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.