< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (177. sayfa)
-
-
kamiller yanlış paket tanımladı
günceli şöyle oldu
faturalıya geçtim ya 11gb internet cart curt devrediyor felan filan ek masraf yok vergiler dahil net 44tl 15 ay sabit ücret garantili.
bu nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 30 Mart 2022; 0:0:0 > -
Hocam tarifenin detaylarını atar mısınız yanımda uygulamasından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni uyumlu 11 gb ismi hocam
-
faturasızda yenilenen 9 gb vergi hariç 44₺ idi en son ona göre karar ver
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu tarife yani hocam dimi? Bende neden vergi hariç 53 lira ya işe bak
Arkadaşlar faturasız f/p paket varmı aylık 250 dk bile yeter nette 2-3 gb olsa yeterli.
-
Arkadaşlar faturasız 40 liraya kadar F/p tarife önerecek yokmu ?
Arkadaşlar bilen bilir eskiden vodafone altın paket vardı. Altın kulüp üyesi olanlar a101 lerden kasadan 23-24 liraya kod laıp bu fiyata 1 gb internet heryone 500 dk 100 sms alabiliyordu. Yakın zamanda deneyip alabilen oldu mu acaba?
-
Kazançlı 7 GB tarifesi kullanıyor peder bey, 33 liradan 55'e çıktı. En düşük faturalı 42 lira 6 GB veren paket, daha uyguna bir paket bilen var mıdır?
-
Sınırsız internet yok mu ya 😀
30 yaş üstü için 4 gb ve üstü hesaplı bir tarifi var mı?
-
Yanımda uygulaması içinde kişiye özel bu teklif gelmiş.
32 TL ile birlikte telsiz kullanım denmiş 4- 5 TL gibi düşünüp kabul edecektim. Fakat ilk faturaya tek seferlik damga vergisi yazılmış.
Bu tutar ne kadar bilen var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauthern Man -- 17 Nisan 2022; 0:8:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kazançlı 7 gb 33 liradan 55 lira oldu.Teklifler arasında en iyisi bu görünüyor. Sizce nasıl?
bana da geldi faturalıya ihtiyacım olsa hiç düşünmezdim, redli yazıyor red kampanyalarından yararlanılıyor mu acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
40 tl alti faturasiz adam akilli tarife yok mu. Varsa yardimci olsun biri lutfen
Evet red indirimlerinden yararlanılıyor. 120dk yurtdışını arama vb red'e özel şeyler bunda da var. Vodafone yanımda uygulama red logosuyla değişiyor.
-
Başka operatöre hat taşıyıp geri dönsek Vodafone'da yeni müşteri sayılıyor muyuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X