turk telekomda da net cok kotu bulundugum cevrede 1.5 aydir can cekisiyor. musteri. hizmetleri hat rrsetliyor bir sey olmuyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (176. sayfa)
-
-
Arkadaşlar aramızda Vodafone devreden tarife kullanan var mı bir şey soracağım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GANİ 1000 Tarifesi 46 tl olcakmış ya zam gelecek 31 martta.
Yeni tarife ne önerirsiniz?
-
Devreden tarifelerde önce paketteki asıl hakkı sonra da önceki aydan devreden hakkı kullandırıyormuş Vodafone. O zaman ne mantığı var ki devreden tarifenin?
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=152286313
yılbaşı gibi sanırım tam zamanını bilmiyorum ama yakın zamana kadar böyle değildi, ben faturasızım evde devreden 2 faturalı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 24 Mart 2022; 16:10:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayetvar’a baktım sanırım 2021 kasım gibi değişmiş hocam. Ben de devreden bi tarifeye geçmeyi düşünüyodum da şimdi kararsız kaldım yani çok saçma böyle olması
Kolay gelsin.
Taahhütümün bitmesine 20 gün kala dijital asistanın bana önerdiği tarifeye geçiş yaptım.
Yanımda uygulamasında tarife bilgilerim değişti fakat taahhüt son tarihi güncellenmedi.
Yani , Yeni geçtiğim tarife 20 gün sonra bitiyor gözüküyor.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? MH 'ni aradım cevap veremedi.
-
Kazançlı 7 GB tarifesinin fiyatı 31.03'ten sonra 55 TL olacakmış. Bu nasıl zam, yazıklar olsun.
-
demin mesaj geldi olay15gb 65 tl olarak güncellenecektir. son 3 ayda rahat 25 tl zam geldi tarifeme vodafone değiştirmek şart oldu.
-
Olay 5 gb da 41 lira olacakmış yuh artık .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim 26 liralık saçma güzel 2+ tarifem 37 lira olmuş.Daha düşük fiyata bir şeyler var mı ? 1 gb internet ve 100 dakika konuşma bile bana yeter.
Yenilenen 9 GB var o da 44 den 58 olmuş. Son durumda hangi tarifler var fiyatları neler güncel bir tablo olsa içinden seçsek güzel olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçiş yaptinizmi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam yaptım.Vodafone Koç holding kampanyası :)
5GB 750 DK 41TL çok. Vodafone'dan kaçarım ben artık.
-
Geçen gün vodafone Olay 12 GB tarifesini sunmuştu bana. Forumda başka bir vodafone başlığına daha iyisi var mı? Diye sordum, bir arkadaş kendisine de çıktığını ama ertesi gün tarifenin kaybolduğunu ve bu süreçte fırsatı kaçırdığını söyledi. Ben de bu gazla hemen geçmeye çalıştım bana sunduğu tarifelerden ucuz olanı 47 TL'idi ve benim için uygun fiyat olması önemliydi, kendi 8 GB tarifem 56 TL zamlandığı için geçecektim. Uygulama içinden geçiş onayı verdim ve işlem başarısız dedi ardından sonra tarife kayboldu.
O panikle ''lan gitti galiba kaçırdık'' diyip gözüken diğer tarife vardı Olay15 GB 52TL onu denedim onda da başarısız dedi ama sonra tarifeme bakarak fark ettim ki en son denediğim 52 TL'lik tarife tanımlanmış.
Eğer ilk denediğim 47TL'lik tarife hesabıma kısa süreliğine tanımlanmışsa ve ben uygulama hatası yüzünden bu durumu yaşadıysam, 47'lik olan tarifeye geçme şansım var mı?
-
yakın zamanda ben de geçtim "olay 12gb tarifesinin fiyatı 31.03.2022 itibarıyla 59 tl olarak güncellenecektir" diye mesaj geldi
Kazançlı 7 GB tarifesinin fiyatı uçmuş 31.03'ten sonra 55 TL olacakmış. Türk telekom'dan falan tarife bakmaya başlamak lazım demek ki.
-
yok mu uygun fiyatlı faturasız geçebileceğimiz bir tarife arkadaşlar.
faturalıya geçtim ya 15 gb internet cart curt devrediyor felan filan ek masraf yok vergiler dahil net 55 tl 15 ay sabit ücret garantili.
nasıl sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 29 Mart 2022; 22:15:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X