Şimdi Ara

Vodafonedan Gizli Tarifeler! (İlle de Vodafone kullanacağım diyenlere.) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.684
Cevap
289
Favori
550.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasız 3 GB ve üstü interneti olan karma paket bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 30 Mart 2015; 12:34:51 >
  • arkadaşlar faturalıdan faturasıza geçmek için ne yapmalıyım? Faturasıza geçince EFSANE18 e geçebiliyormuyum?
  • An itibariyle EfsaneAltın 1GB'dan GENCFIRSAT22 (Komple1000)'e geçmiş bulunuyorum sizin sayenizde. inşallah her yönedir çünkü hatun turkcell'de. her yöne değilse çok pis şapa oturdum size güvendim geçerken, her yöne değilse de artık hatunla beraber oturup söveriz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darshana -- 30 Mart 2015; 14:57:00 >
  • efsane ve gencfırsat22 yazdım yolladım ama ben yıne de komple 1000 tarifesine geçmişim nasıl olduysa 22 tl karşılığı heryöne 1000dk 1000sms 1 gb internet tanımlandı.. kafam allak bullak :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDoCT -- 30 Mart 2015; 15:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

efsane ve gencfırsat22 yazdım yolladım ama ben yıne de komple 1000 tarifesine geçmişim nasıl olduysa 22 tl karşılığı heryöne 1000dk 1000sms 1 gb internet tanımlandı.. kafam allak bullak :/

Bekleme süresi Sistemlerinden kaynaklanan bir sorundan ötürü 30 günlük olmasına rağmen anlık istediğin kadar tarifeye geçebilirsiniz ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDoCT

efsane ve gencfırsat22 yazdım yolladım ama ben yıne de komple 1000 tarifesine geçmişim nasıl olduysa 22 tl karşılığı heryöne 1000dk 1000sms 1 gb internet tanımlandı.. kafam allak bullak :/

Sorun çıkmaz Komple 1000 Tarifesinden çok eski bir tarifedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabu

arkadaşlar faturalıdan faturasıza geçmek için ne yapmalıyım? Faturasıza geçince EFSANE18 e geçebiliyormuyum?

Ewt Geçebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Faturasız 3 GB ve üstü interneti olan karma paket bilginiz var mı?

Karma Paket Derken Mega 3 lü + Spotify Premium ile 25+4,95 ile 29,95 500 Dk Her yöne 1000 Sms 2.5 GB İnternet Ücretlere telsiz kullanım ücreti Dahil değildir 29,95+1,45 toplam ücret aylık 31,4 TL ye gelir
  • bizim bu komple1000 bu sefer de duble 1000 olmuş, bugün mega3 için de mesaj geldi ama sistemimiz bozuk falan deyip yan ciziyor.
  • Hocam ben freezone üyesiyim şimdi mega3 tarifesine geçsek freeezone gider mi? Sinema için Lazım oluyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 30 Mart 2015; 23:52:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18TL

kullanıyorum. daha önce avea kullanıyordum. aveanın çekmediği yerlerde çok daha iiyi çekiyor. fiyatı da uygun. tafsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darshana

An itibariyle EfsaneAltın 1GB'dan GENCFIRSAT22 (Komple1000)'e geçmiş bulunuyorum sizin sayenizde. inşallah her yönedir çünkü hatun turkcell'de. her yöne değilse çok pis şapa oturdum size güvendim geçerken, her yöne değilse de artık hatunla beraber oturup söveriz heralde

Bunun aylık ücreti nedir ve son geçme tarihi var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k35 K kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda yazıyor. Son tarih normalde geçti ama hala kabul ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: bmözdemir16

Hocam ben freezone üyesiyim şimdi mega3 tarifesine geçsek freeezone gider mi? Sinema için Lazım oluyor da

Emin değilim o tarifede olmadığım için ama bildiğim kadarıyla freezone gitmiyor.
  • mevcut vodafone abonesiyim.interneti bol faturalı paket varsa geçmek isterim yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

heryone 1000+1000sms+ 1gb 22tl GENCFIRSAT22 yaz 7000

Komple 1000 tarifesi için sms geldi 22 TL'ye GENCFIRSAT22 yazıp 7000'e yollayın yazıyor. Son gün 26 mart.

bu tarifenin 26 martta biteceği yazılmış.

Bitti mi bilgisi olan var mı ?

yakın tarihte geçen oldumu acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaNaLFaci@

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

heryone 1000+1000sms+ 1gb 22tl GENCFIRSAT22 yaz 7000

Komple 1000 tarifesi için sms geldi 22 TL'ye GENCFIRSAT22 yazıp 7000'e yollayın yazıyor. Son gün 26 mart.

bu tarifenin 26 martta biteceği yazılmış.

Bitti mi bilgisi olan var mı ?

yakın tarihte geçen oldumu acaba ??

Dün bir arkadaşı geçirdim hocam.

• uludag34 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun teşekkürler. Ben zaten bu tarifeyi kullanıyorum ben de bir arkadaşı geçirmek için sormuştum.
  • Şu 18 tl'lik HY 500 dk - 1000 sms - 1 Gb olan kampanya devam ediyormu ?

Nasıl Geçiliyor ben denedim olmadı ?
  • 1000dk 1000sms 6gb internet 59tl...
  • EFSANEFIRSAT yaz 7000 e mesaj at.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.