Şimdi Ara

Vodafonedan kurtulmak istiyorum tarife önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
2
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır vodafone kullanıyorum ne kalite var ne de üçkağıtçılık yapmadıkları bir an. Hediye internet verip haberim yokken kendi internetimden kullanması gibi bir çok olay var. Türk Telekom tarifeleri daha uygun geliyor 10 GB civarı tarife yeterli benim bulabildiğim tarifeler bunlar sizce iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimcell daha mantıklı olur hocam, eski yeni müşteri ayrımcılığı yok bu operatörde. Vodafonedan kurtulmak istiyorum tarife önerir misiniz? Vodafonedan kurtulmak istiyorum tarife önerir misiniz?

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 19 Nisan 2021; 11:58:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Faturasız mı kullanıyorsunuz ? Ve kalitesinden memnun musun?

• zazman kullanıcısına yanıt

Bimcell bir Türk Telekom tarifesidir. Türk Telekom nasilsa, Bimcell'de de ayni kalitedir o nedenle. Uzun süredir kullanıyorum, gayet memnunum. Bimcellde faturalı bir opsiyon yok, yalnızca faturasız var.

• Tam kalitesini yaşamak istiyorum diyorsan Turkcell'e geç. Ama bana kalite önemli değil hani seste problem olsa da olur dersen bimcell daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Tam kalitesini yaşamak istiyorum diyorsan Turkcell'e geç. Ama bana kalite önemli değil hani seste problem olsa da olur dersen bimcell daha mantıklı.

Bimcell in ilk çıktığı yıl olan mart 2012 den beri kullanıyorum çekim, ses ve internet hızı kalitesinden oldukça memnunum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Bu arada bu saydıklarım bakımından Bimcell, vodafone nu döver, türkcell le yarışır.

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Vodafone ile Bimcell karşılaştığında ikisi de eşit.

Bimcell yani (TurkTelekom) İnternet hızında iyi seste kötü

Vodafone internet hızında berbat seste iyi.

Turkcell hepsinde iyi hepsini tokatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Nisan 2021; 15:53:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Vodafone ile Bimcell karşılaştığında ikisi de eşit.

Bimcell yani (TurkTelekom) İnternet hızında iyi seste kötü

Vodafone internet hızında berbat seste iyi.

Turkcell hepsinde iyi hepsini tokatlar.

Ne ilginçtir ki bugüne kadar seste dahi bir sorun yaşamadım (kesilme kopukluk vs.) bu da benim şansıma olsa gerek

Kesilme kopukluk zaten olmamalı, ses kalitesi önemli.

• Siz birde izmir de görün. Yedinci kattan konuşamayan akrabam var hattı TT.

• Bu devirde Turkcell ile Vodafone kesinlikle mantıklı. Bütçesi olmayan vodafone alır ama yine de 1 mbps olsa internete erişir ve rahat konuşur.

Bütçesi iyi olan Turkcell alır hem internetin hem de konuşmanın keyfini çıkarır. BIMcell iyi hoş ucuz ama ucuz etin yahnisi yenmez. Gidip Bimcell Turkcell ile anlaşıp fiyatı değiştirmeden Turkcell altyapısı kullansa ben kafamda bim logosu ile dolaşırım.

Türk Telekom deprem olduğunda çökmeyi bırak 2 gün kendine gelemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Nisan 2021; 16:20:11 >
  • quote:

Bu devirde Turkcell ile Vodafone kesinlikle mantıklı. Bütçesi olmayan vodafone alır ama yine de 1 mbps olsa internete erişir ve rahat konuşur.

Bütçesi iyi olan Turkcell alır hem internetin hem de konuşmanın keyfini çıkarır. BIMcell iyi hoş ucuz ama ucuz etin yahnisi yenmez. Gidip Bimcell Turkcell ile anlaşıp fiyatı değiştirmeden Turkcell altyapısı kullansa ben kafamda bim logosu ile dolaşırım.

Türk Telekom deprem olduğunda çökmeyi bırak 2 gün kendine gelemedi.

O zaman bimcell forumunda boşuna kafa karışıklığı yaratmayın yok faturalıymış yok sınırsız youtube muş yok sınırsız internetmiş bimcell e boşuna karalama yapmayın bu arada bende izmir karşıyakadayım evim 1. Kat hiç sorunsuz nete giriyorum konuşma yapabiliyorum sizin yakınınız 7.katta konuşamıyorsa gidip telefonunu değiştirsin sorun hatta değil kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Kesilme kopukluk zaten olmamalı, ses kalitesi önemli.

Ses zaten muazzam kaliteli sorunsuz

TT fanboyluğuna gerek yok. Depremde şebeke 3 gün sonra rahatladı. Yakınımın telefonu iphone. Telefondan da kaynaklı değil, sizi kitap yazmaya, köşe yazısı yazmaya davet ediyorum bu forum size göre değil bence.

• quote:

TT fanboyluğuna gerek yok. Depremde şebeke 3 gün sonra rahatladı. Yakınımın telefonu iphone. Telefondan da kaynaklı değil, sizi kitap yazmaya, köşe yazısı yazmaya davet ediyorum bu forum size göre değil bence.

Fanboylukla konunun alakası yok benim maaşımı tt ödemiyor benim kastettiğim konu bimcell bana en ekonomik şartlarda verebileceğinin en üst seviyesinde hizmet veriyor ben memnunum sizin gibi voda fanboyluğu yapmıyorum bimcell forumunda

Bende maaş almıyorum ve fanboyluk yapmıyor dobra dobra doğruları konuşuyorum. Misal örnek vereyim ben ev interneti alırken herkes bana Millenicom alma dedi. Bende gittim korkudan Türk Telekom aldım ve canavar çıktı demek ki altyapıda sorun yok yani Millenicom da canavar hız verebilir. Forumdaki bir kaç millenicom düşmanı yüzünden fazla para ödüyorum o günden beri herkese dobra dobra doğruları konuşurum. Ben bimcell düşmanı değilim.

Sadece böyle yürümez diyorum öneri veriyorum. Bankaların elinde olan TT'den artık vazgeçsin diyorum.

• Hocam dün Türk Telekomcuyum diyordunuz, ondan önce Vodafonecuyum ondan önce Turkcell'ciyim falan filan. Deprem olayından sonra isteyen TT kullanır isteyen kullanmaz. Deprem nedeni ile oluşan problemi TT çözmüştür muhtemelen, ki çözülmüş gibi görünüyor. Kaç tane deprem oldu, hiçbir şey olmadı. TT fanboyu falan değilim bu arada, bu forumda bütün operatörler hakkında paylaşım da yapıyorum. Hepsini de kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 21 Nisan 2021; 18:50:49 >
  • Vallaha bende nereci olacağımı şaşırdım ben artık hiçbirini tutmayacağım. Birini tutuyorum arkadan bıçaklar birini tutarım 1 mbps verir.

Tarafsızım artık.

• TT'den Millenicom'a geçtim. Turkcell omurgasını kullanıyor. Ve Turkcell'in ege bölgesinde omurgası sorunlu. Bu nedenle ara ara yurtdışından dosya indirirken 5-6Mbps hızında indirdiği oluyor(24Mbps kullanıyorum.). Yani TT daha iyi sabitte, yalan yok. Bunun Millenicom düşmanlığı ile ilgisi yok yani. Ama verdiğim fiyata gore ve taahhütsüz olması nedeniyle memnunum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 21 Nisan 2021; 18:55:20 >
  • Hocam operatör fanatikliği kadar saçma bir şey yok. Hepsinin hizmet kalitesi heryerde farklı. O yüzden kişisel bir durum bu, isteyen istediği operatörü kullanır. Benim görüşüm hangisi f/p ise o kullanılmalı. Bimcell çekiyorsa bimcell, Turkcell daha iyise ve fiyat farki yoksa Turkcell'de kullanılır mesela. Ama şu an baya bi fiyat farki mevcut. Ben böyle düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.