Şimdi Ara

Vodofone eski adıyla telsim sınırsız internet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba böyle tarife kullanıyorum sınırsız net 12 tl ödüyorum aranızda bu tarifeyi kullananlar varmı hat eski kullanıcı sayısı türkiyede 3000 yakın demiti kadın herhangi birşeye kampanya vs paketlerde iptal oluyor kullananlar varmı diye merak etmiştimde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğin paket aylık cep net sınırsız. Yaklaşık 2 sene önce falan Vodafone paketi yeni kullanıcılara kapattı. Herhangi bir tarife değişikliği hat üzerinde isim değişikliği falan yaptığında zaten oto. iptal oluyor. Zaten 100 mb dan sonra adil kullanıma düşüyor. Çok da muhteşem bir paket değil işte şansına ..
  • ben avea cep net kullanıyorum
    14 tl ye 2gb sonrası sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazkadr10

Bahsettiğin paket aylık cep net sınırsız. Yaklaşık 2 sene önce falan Vodafone paketi yeni kullanıcılara kapattı. Herhangi bir tarife değişikliği hat üzerinde isim değişikliği falan yaptığında zaten oto. iptal oluyor. Zaten 100 mb dan sonra adil kullanıma düşüyor. Çok da muhteşem bir paket değil işte şansına ..

Bende geçen aylarda Türkcellin 10tl ye 500 mb sonrası akk li sınırsız internet kullanıyordum. Bu onun yanında bedava sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 -4 sene önce vodafonda sınırsız internet kulanıyordum sonra vodafone iptal eti ihaleyi de üstüme yıktılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni tarifeler geçmek istiyordum fakat sınırsız net paketleri oahalı geldi bana açıkçası sınırsız en güzeli fakat aveada biaz çekiyor kendisinede kullananlar çekmiyor vs diyor onu ne vakit tam çözerlerse ona geçicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Bahsettiğin paket aylık cep net sınırsız. Yaklaşık 2 sene önce falan Vodafone paketi yeni kullanıcılara kapattı. Herhangi bir tarife değişikliği hat üzerinde isim değişikliği falan yaptığında zaten oto. iptal oluyor. Zaten 100 mb dan sonra adil kullanıma düşüyor. Çok da muhteşem bir paket değil işte şansına ..

Bende geçen aylarda Türkcellin 10tl ye 500 mb sonrası akk li sınırsız internet kullanıyordum. Bu onun yanında bedava sayılır.

Kullanıp tecrübe edinmekte yarar var. Hoş onu bile yeni abone alımına kapattıkları için paketi artık satın alamıyorsunuz. Zaten çekmeyen bir internetim sınırsız olsa ne olacak ki :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Kullanıp tecrübe edinmekte yarar var. Hoş onu bile yeni abone alımına kapattıkları için paketi artık satın alamıyorsunuz. Zaten çekmeyen bir internetim sınırsız olsa ne olacak ki :/

açık konuşmak gerekeirse yalansız ssylüyorum çekmediği yerler metro vb. gibi ben görmedim hızı düşük ama ginede çok işimi görüyor :D

• o dediğin cepnet. 2011 den geçen seneye kadar laptopum ile kullandım. 2014 de aşırı yavaşlama nedeniyle iptal ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.