Şimdi Ara

Vodofone Net AKK Kaldırmayacağını Söylüyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahibinden özür diliyorum. Yorum silinebilir. Pm den artık yazabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqron -- 11 Aralık 2018; 11:7:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır vodafone net kullanıyorum yeri geldi 50 gün internetsiz kaldım zır cahil mh yüzünden.

AKK kalkmazsa orayı yıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

3 yıldır vodafone net kullanıyorum yeri geldi 50 gün internetsiz kaldım zır cahil mh yüzünden.

AKK kalkmazsa orayı yıkarım
    6 Ay civarı internetsiz kaldım . Ve aklımla dalga geçer gibi hareket ettiler birinin yanında oturan dan haberi yok . Babamın vefatı dan sonra kendi üstüme gerekli görülen tüm belgeleri yolladim . Hanımefendi arıyor diyor ki hat sahibi (babam) onay almalıyız diyor . Mezardan onayı vericek. Sonra ki belgeleriniz yok dendi . Tekrar yolladim tekrar kayıp oldu . Sonra mail ile almayı kabul ettiler. Her neyse üstüme aldım ama yeni bağlantı yapılması gerekti ve tam 3 ay sürdü bu süreç daha sonra geldi 1 hafta sonra yine gitti ve 3 ay daha rezillik . Şimdi de ev telefonumu kapatmıyorlar ısrarla. Sürekli talep de bulunuyorum netspeed de bastırıyor ama yok . Her ay 20 tl vodafone denilen ... lara bağışliyorum. Vodafone un müşteri hizmetlerine çok yapılmayan bir işlem için işiniz düştüğün de yandiniz . Hala arayip mustafa bey(babamin adi) tarifelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz derler ?

Nasıl bir sistem işliyor içeride bilmiyorum aradıkları numara onlardan telefon hizmeti alan ve tüm bilgileri olan birinin yani benim numaram olmasına rağmen hala başka adla hitap etmeye çalışıyorlar. Hoş netspeed de akk yi kaldırmıyoruz kotayi ikiye katılıyoruz diye şark kurnazlığı yapiyor şuan . Sonuç olarak alayı birbirinden berbat Türkiye de yaşıyoruz iyi hizmet bizim hakkımız değil diye düşünüyorum artık .

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    Ben sözümün arkasındayım :D 1 ocak sonrası çay da içebiliriz :D

• burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Türkst Kablo altyapısını kullanmaya başladığınız doğru mu? Modem ne veriyorsunuz?
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5 aydır kullanmaktayız. İnfinity 401 modem veriyoruz

• Vodafone dan arandım az önce başvuruda yapmıştım daha önce onun için sandım fakat paket önerdiler 100 mbit 50 gb akk li alırsanız akk kesinlikle kalkıcak dediler bu paket özellikle önerdiler sanırım kalkıcak gibi.
  • Bu ülkede ne yazık ki işler böyle yürüyor.Sirketler ne kanun dinliyor ne devlet.E haliyle birde yaptırım ve denetim olmayınca tüketici sırtlan gibi olan şirketlerin insafına bırakılıyor.!

• Türk Telekom için de aynısını söylüyorlardı ama tüketici baskısına dayanamadı. Yetkili her kuruma şikayet yazın.
  • Arakadaşlar beni vodafone dan arıyoruz deyip 1 aralık itibari ile akn yi kaldırıyoruz artık internetinizi limitsiz kullanabileceksiniz diyerek ardından digiturk paketi 3 ay ücretsiz 1 yıllık abonelik satmaya çalışan bir numara aradı. Sizi de ararlarsa sakın itibar etmeyin. Dolandırıcılar etrafta kol geziyor. Boşluğunuza gelir kabul edersiniz. İribar etmeyin dostlar. Müşteri hizmetlerine bildirdim. Bizim tarafımızdan şu an kaldırılan bir şey yok dendi. Uyarmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 11 Aralık 2018; 18:3:14 >
  • Hepsinde akk kalkacak beyler emin olun.Bu yaygaraları çıkaranlarda genelde turkcell tarafı bunuda buraya yazıyorum.Geçen tahhatüm bitti türk telekom müdürlüğüne hattı kapatmak için gittim akk kalkıyor dedi ordaki bayan o zaman bir güzellik yap kalayım dedim.86 tl 100 bit 50 gb akk yaptı 1 ocak tarihine kadar idare et dedi 1 ocaktan sonra sınırsız olacak dedi bende türk telekomda kaldım.Hata görüntü ve ses kaydı aldım çektim karıyı yalan çıkarsa diye
  • kamerluna kullanıcısına yanıt
    Aynen benimkinide 150 sen 160 a çıkarmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldena

En sonunda arayıp böyle konuşucam
    Tam bir gerizekalı. MH nin ne suçu var?

• Akn kalmasi iyi oldu lakin sorun fiyatlar yukseldi altyapi kotu

• Allah aşkına turk Telekom kaldırdıda ne oldu? Kol gibi tarifeler açıkladılar. 8 megabit kotasız bağlantıya 85tl fiyat çekmiş adamlar. Keşke AKK kalkmasaydı dedirtecekler millete bu gidişle.

• Oncelikle merhaba , Ulkemizde 1 ocaktan itibaren yerli veya yabanci Tum İSS lerin Akk Kaldirma Zorunlulugu Yasasi Devreye Giricek , Vodafone Akk siz Tarifelerini Ayin 15 inde Sunacagi Bilgisi Verilmistir. İyi Forumlar.

• Seve seve kaldıracaklar beyler bu yasal zorundalıktır. Tercih meselesi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodofone net bağlatınca memnun kalmazsa cayabiliyor muyuz?

• Yeegear Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba

AKK-AKN artık ne derseniz bunun kalkacağını artık herkes biliyor.

Sorun o değil. 1 Ocak'tan önce AKN'li olarak taahhüt veren kişileri ne bekliyor, 1 Ocak 2019'u bekleyip yeni tarifeleri bekleyen kişileri ne bekliyor.

Asıl soru ve sorun budur.
  • Vodafone Çakallık peşinde.

3 kere aradılar 4 yıldır müşterisiyim 4. yılın sonuna geliyoruz taahhüt bitiyor..

1. teklif : beyefendi 2019 da çok zam gelecek şu anda 60gb akn 55 veriyosunuz.. 12 ay 55 12 ay 60 75 akn verelim dediler.. reddettim.

2. teklif : beyefendi 2019 da akn kalkacak zaten 12 ay 50 12 ay 60 lira yapalım.. gene reddettim.

3. teklif : beyefendi 2019 da çok zam gelecek 12 ay 55 12 ay 65 lira 75gb akn verelim dediler.. birer hafta arayla.. hepsini reddettim.. 2 ay kaldı taahhüt sonuna adam gibi teklif vermezlerse bulaşmam..

bu arada türk telekom alt yapısını kullanıyor sanırım vodafone doğru mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.