Şimdi Ara

Vodofone Net AKK Kaldırmayacağını Söylüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vodofone net müşteri hizmetleriyle konuştuğumda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun onlara yolladığı bildiriye göre 1 Ocak itibari ile Akk hizmetinin kalkmayacağı sadece daha iyi bir internet keyfi için +10GB Akk ekleneceğini söylüyorlar.

-Nasıl yani akk kalkmayacak mı ? dediğimde onlardaki uygulamanın bu şekilde olacağını söylüyorlar lütfen Türk Telekom konusunda olduğu gibi bu konuyu da şikayet edelim hakkımızı savunalım yoksa gerçekten bu hizmetle devam edeceklerini söylüyorlar.

""
    sikayet.btk.gov.tr
    BTK Online Şikayet Bildirim Sistemi
    https://sikayet.btk.gov.tr
    ""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan4256 -- 9 Aralık 2018; 13:27:26 >

• Vodafone müşteri hizmetlerini
    1. Aramada kalkmayacağını söyler
    2. Aramada belli olmadığını
    3. Aramada size bilgi verilecek der
    Hiçbirinin dünyadan haberi yok
  • Konuyu görünce tekrar aradım
    +Kota konusu belli oldu mu ?
    -Adil kullanım kotası mı ?
    +Evet
    -Henüz bize verilen bir bilgi yok ama 1 Ocaktan sonra kaldırılacağı kesinleşti. Yeni paketler çıkacak
  • Vodafone duruma esrarengiz hava katıp cool olmaya çalışıyor
  • En sonunda arayıp böyle konuşucam
  • Arkadaşlar, biz kotayi kaldırıyoruz. Kim aksini iddia ediyorsa, 100 mbps 50 gb aknli fiber internetı kurarım, akn kalkmazsa, iptal sırasında çıkan cezayı bizzat ben karşılarım.
  • KURUMSAL BİR AÇIKLAMA YAP ULAN VODAFON HASTA ETME MİLLETİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalkar merak etmeyin.
  • Seve seve kalkacak
  • Kaldıramazsan Kaldırırlar Gülüm
  • Adı veya şekli ne olursa olsun 31 Aralık 2018 itibarıyla AKK uygulamasını kaldırmak zorundalar.

Bu, tercihli bir durum değil, kaldırmak zorundalar.

Eğer aksi bir durum olursa İnternette Kalite Hareketi olarak tüketici haklarını korumak adına yasal çerçevede gerekli hameleleri yapıyor olacağız. Takipte kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldena

En sonunda arayıp böyle konuşucam

Bu çok iyiymiş

• Ortada bir karar var ve bu karara uymak zorundalar. Ben Vodafone gibi uluslararası çalışan kurumsal bir markanın böyle küçük oyunlar yapacağını sanmıyorum. Şahsen ben Vodafonedan internet bağlatmak istiyorum yardımcı olacak birisi olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqron -- 10 Aralık 2018; 21:43:56 >
  • uniqron U kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. vodafone, devletin koymuş olduğu kanuna hiç bir zaman muhalefet olmamıştır. tek sorun sol, altyapım yetersiz vb. bahaneler bulabilir ama vodafone'da zamanında yapmış olduğu yüklü miktardaki ödemenin karşılığında, yaptırım uygulayaabilir.
    vodafone'a geçiş konusunda da sizlere yardımcı olabilirim
  • TurkCell super box alcaktim akn kalkıcak mi sorduguma süper box için geçerli olmadigini hızınızin 8mbt düşecegini söylemişlerdi .
  • altyapı kötü olduğu için sınırsız internet veremeyeceğini söyleyen isslere ithafen: yasa 2017 de geçti 2 yıl zamanınız vardı, altyapı yapsaydınız.
    ayrıca altyapı kötüyse sınırsız internet vermek zaten daha kolay çünkü insanlar yavaş olduğu için çok trafik oluşturamayacaklar ki
    vodafone 2-8 e geçişte de bir açıklama yapmamıştı ama doğal olarak geçmişti diye hatırlıyorum yine aynısı olur umarım.
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj göndermek istedim ama gönderemedim. Rica etsem pm atar mısınız ? Size kaç sorum olacak.
  • Benim interneti 60gb dan 70gb çıkarmışlar
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Vodafone bey merhaba yine ben
    Kalkmazsa yandın her yorumda peşindeyim

• Sanmıyorum kaldırırlar. Ya da kaldırmış gibi yaparlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.