Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
35
Favori
43.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevap için teşekkürler, Telekom taşıma için onay vermedi. Vodafone online işlemlerden başvuru yaptım..yarın sim kart gelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifelerin son günü bellimi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Benim açımdan sorun olmaz hocam. Ama neden öyle yapıyorsunuz ki başka operatöre geçecekseniz bir bayi aracılığıyla faturasız vodafone a ücretsiz geçin sonra istediğiniz yere geçersiniz. Bu şekilde faturalı geçerseniz en azından ilk ayın parasını alırlar sizden fazlasıyla.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

Türk Telekom dan Türkcell e geçtim 45 gün olmuştu. Şimdi Vodafone a başvuru yaptım.

Daha önceden de bimcell e geçtim hattım aktif olduğu gün başka yere geçmiştim.

• cemilture kullanıcısına yanıt

Faturasıza geçerken ücret alıyorlar.

Numara taşıma avantajından faydalanmak için bu şekilde yapmaya zorluyorlar insanları.

Faturalı hatlarda gün bazında ödeme yapılıyor. Hattan sinyal alınca tekrar taşıma yaparsan 2-3 günlük fatura tutarı ödersin taahhütsüz ücret üzerinden.

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

Ben de aynı işlemi birkaç gün önce ücretsiz yaptım hocam. Faturasızdan para alma olayı tamamen bayinin işgüzarlığı. Bence para isteyeni şikayet edin.

• gokh4n G kullanıcısına yanıt

Linkle geçmek cayma bedeline sebep olabilir bu arada. 3 aylık 30GB hediyesinin cayarsan ücretini isterler diye tahmin ediyorum.

• Arkadaşlar ,

Türk telekomda 108 tl ödüyordum. İndirimli tarife bulamadığım için (popüler 10 gb) 9 Kasım da 253 tl ye 10 gb internet 1000 dk Türk telekoma devam etmek zorunda kaldım.

Şu an vodafone 10 gb a geçsem . Ne kadar cayma bedeli öderim . Yarın vodafone ye başvursam 1 aylık cayma bedeli mi öderim .

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kullanmadığımız birşeyin ücretini nasıl istesinler hocam_

• cetera kullanıcısına yanıt
    TAAHHUT yazın 5555 e gönderin hocam

• ukayl06 kullanıcısına yanıt

1mb bile internet kullansan kullanmış sayılırsın sonuçta. Bu hediye için detayları bilmiyorum ama özellikle Turkcell bu taktiği çok yapıyor ilk aya şu kadar GB hediye vs diyip taahhüt bozarsan “o hediyenin değeri 200TL idi onu da ver” diyebiliyor. Vodafone için detay bulamadım ama zaten git gel yapılacağı belli ise hediyeleri almamakta fayda var.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Sizden başvurdum hocam bereket versin. Numara taşıma için e-devlet onayı nasıl oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmak isteyen olursa, 3 aylık 30GB internet hediyesi var. Hem size hem bana hediye ediyor. Başvuru yaparken İNDİRİM KODU kısmına yazmanız halinde geçerli oluyor. Edevlet üzerinden kurye seçersiniz 10GB daha hediye veriyor. Perşembe günü geçiş yaptım. Cumartesi günü hattım geldi. Edevletten verdiğiniz onay süreci çok daha hızlı ilerliyor. İstediğiniz kampanyada kullanabilirsiniz.

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 9 Aralık 2024; 1:12:38 >

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun

Edevlet onayı başvuru sonrası 1 saat içinde buradan internet bankacılıği ile girip haberleşme-Vodafone seçilip onay verilmeli, 1 saat içinde verilmezse evrak kuryeye atıyor

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

30+10+3 gb ve Sosyalpass almak için adımları okuyun

Ref kupon kodu kullanmak isteyen olursa diğer konuda mevcut 30 gb 3 ay veriyor ayrıca onayı edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye

3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek

Ücretsiz pass alma

Hat açıldıktan Freezone kullanıcı tanımı sayfasını açip doldurun daha sonra FREEZONE yazıp 1525'e sms atın hoşgeldiniz mesajı sonrası yanımda uygulamasını yukardaki 3gb linki ile açın sol üstte freezonelu ibaresini görünce tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Aralık 2024; 17:13:30 >

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Halletim hocam teşekkür ederim.

• Bu hediye 30 GB. bana geldi, linki aldığım oğluma gelmedi. 400 TL bakiye hediyesi geldi oğluma. Aynı zamanda GB'da gelmeli miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 9 Aralık 2024; 8:29:57 >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

davet edene bakiye davetle gelene GB veriyor hocam

• Arkadaslar merhaba. Turkcell20 gb tarifesine gectik hat bugun acildi ama vodafone kampanyasina gecmek istiyoruz. Hemen gecis yapilabilir mi ?

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Davet edilene bakiye veriyor bilidğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 9 Aralık 2024; 9:46:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.