Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
42.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL MEGA 20 için 450 TL ödüyordum. VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL 

Şükürler olsun vodafone yetişti ve 18 yılın sonunda hattı taşıyarak VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL 60GB 324 TL’den devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 9 Aralık 2024; 9:7:36 >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

davet eden:link gönderen hocam aynı şey.

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Freezone tanımlamam için bir yaş sınırı var mı? 26yı geçeli biraz oldu malum …

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zynisch RA kullanıcısına yanıt

26 yaş altında geçerli. 26 yaş altı yeğen kuzen tc bul tanımla hocam.

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Aynen hocam düzelttim, davet eden kişiye bakiye, edilene internet veriyor...

• Herkese merhaba,

Mevcut Vodafone abonesiyim. Taahütüm 15 Aralık'ta sona eriyor. Bimcell'e geçiş yapıp akabinde diğer operatörlere geçiş yapan çok kişi gördüm. Bu şekilde sorunsuz hat taşıma işlemlerini yapan var mı? Bimcell de hangi tarifiye taşımalıyım?

Teşekkürler.

• E devletten onay verdim ama bu kurye gelmiyor bi türlü. Gidip bayiden başvursam sorun olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hafta sonra 50 lira yapılan indirime gecirilmemek cok sacma bir uygulama.
    Sadece bunun icin telekoma gecicez sanırım.
    Bu saçmalığın bir çözümünü bulan oldu mu? Baska operatöre gecmeden 143luk taeifeye devam edilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mytn kullanıcısına yanıt

yok maalesef asla geçirmiyorlar çok uğraştım pes ettim türk telekoma git gel yaptım vodafone hattımın açılmasını bekliyorum başka yolu yok

Merhaba sizin kodunuzu kullandım, eşimin ve annemin hattını taşırken kendi kodumu kullanacağım. Kodları hat açıldıktan sonra yanımda üzerinden mi oluşturuyoruz?

• ahmetborhan A kullanıcısına yanıt

@ahmetborhan Evet yanımda uygulamasından davet kodu ve linki oluşturabilirsiniz.

Freezoneluyum söylediği gibi mesaj attım Freezonlusun dendi tobiye sosyal pass paketi ücretsiz yazınca ücretli olanları öneriyor yani ücretsiz hiçbirşey yok ben mi yanlış yapıyorum ?

• Yeni geçenlerde çıkıyor eğer eski abone iseniz çıkmaz, yeni geçtiyseniz tanımlama da başarılı ise tarifeniz yenilenme tarihinde deneyin. @FerreT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 15:49:52 >

25 Kasımda Turkcellden geçtim ondan öncede Turktelekomdum yani vodafonla pek işim olmadı..Yenileme tarihi derken neyi kastettiniz hocam ?

• FerreT kullanıcısına yanıt

Şuan sms freezone başarılı diyorsa yanımda uygulaması ana sayfa sol üstte freezone ibaresi yoksa fatura kesim tarihini bekleyin paket yenilenince genelde freezone gözüküyor.

• CaimaN C kullanıcısına yanıt

Git gele gerek yoktu aslında, Türk Telekom 10GB 135TL ye geçip orada kalsaydınız baya mantıklı iş bence. Ya da kaç GB lazımsa ona. Zaten genel olarak Türk Telekom Vodafone den iyi yani bölgenize özel bir durum varsa onu bilemem.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.