TURKCELL MEGA 20 için 450 TL ödüyordum. Şükürler olsun vodafone yetişti ve 18 yılın sonunda hattı taşıyarak 60GB 324 TL’den devam ediyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDIGO -- 9 Aralık 2024; 9:7:36 > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (22. sayfa)
-
-
davet eden:link gönderen hocam aynı şey.
-
Selamlar,
Freezone tanımlamam için bir yaş sınırı var mı? 26yı geçeli biraz oldu malum …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
26 yaş altında geçerli. 26 yaş altı yeğen kuzen tc bul tanımla hocam.
-
Aynen hocam düzelttim, davet eden kişiye bakiye, edilene internet veriyor...
-
Herkese merhaba,
Mevcut Vodafone abonesiyim. Taahütüm 15 Aralık'ta sona eriyor. Bimcell'e geçiş yapıp akabinde diğer operatörlere geçiş yapan çok kişi gördüm. Bu şekilde sorunsuz hat taşıma işlemlerini yapan var mı? Bimcell de hangi tarifiye taşımalıyım?
Teşekkürler.
-
E devletten onay verdim ama bu kurye gelmiyor bi türlü. Gidip bayiden başvursam sorun olur mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hafta sonra 50 lira yapılan indirime gecirilmemek cok sacma bir uygulama.
Sadece bunun icin telekoma gecicez sanırım.
Bu saçmalığın bir çözümünü bulan oldu mu? Baska operatöre gecmeden 143luk taeifeye devam edilebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok maalesef asla geçirmiyorlar çok uğraştım pes ettim türk telekoma git gel yaptım vodafone hattımın açılmasını bekliyorum başka yolu yok
-
Merhaba sizin kodunuzu kullandım, eşimin ve annemin hattını taşırken kendi kodumu kullanacağım. Kodları hat açıldıktan sonra yanımda üzerinden mi oluşturuyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ahmetborhan Evet yanımda uygulamasından davet kodu ve linki oluşturabilirsiniz.
-
Freezoneluyum söylediği gibi mesaj attım Freezonlusun dendi tobiye sosyal pass paketi ücretsiz yazınca ücretli olanları öneriyor yani ücretsiz hiçbirşey yok ben mi yanlış yapıyorum ?
-
Yeni geçenlerde çıkıyor eğer eski abone iseniz çıkmaz, yeni geçtiyseniz tanımlama da başarılı ise tarifeniz yenilenme tarihinde deneyin. @FerreT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 9 Aralık 2024; 15:49:52 > -
25 Kasımda Turkcellden geçtim ondan öncede Turktelekomdum yani vodafonla pek işim olmadı..Yenileme tarihi derken neyi kastettiniz hocam ?
-
Şuan sms freezone başarılı diyorsa yanımda uygulaması ana sayfa sol üstte freezone ibaresi yoksa fatura kesim tarihini bekleyin paket yenilenince genelde freezone gözüküyor.
-
Git gele gerek yoktu aslında, Türk Telekom 10GB 135TL ye geçip orada kalsaydınız baya mantıklı iş bence. Ya da kaç GB lazımsa ona. Zaten genel olarak Türk Telekom Vodafone den iyi yani bölgenize özel bir durum varsa onu bilemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X