Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
42.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam. Geçiş sonrası bize yazın cayma bedeli çıkarmayalım diyordu mh. Ne yaptınız o mevzuyu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • englishmannn kullanıcısına yanıt
    Geçiş başvurusu yaptıktan sonra TT'ye, daha tamamlanmadan yazdım mh'ne, ilk ayda cayma bedeli çıkmaz dedi, tekrar sorup teyit edip ekran görüntüsü aldım ve bıraktım işin peşini. Çıkarsa tüketici hakem heyeti, sikayetvar.com ve X şikayetleri maratonu başlayacak. Birine fatura çıktıktan sonra yazın demişler, faturayı iptal edip tekrar çıkaracaklarmış falan. Ne dediklerini kendileri de bilmiyor. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karingoo kullanıcısına yanıt

yalın fırsat vergisi alınır diyor nedemek anlamadım 143+telsizbide ayrı bir vergimi

• fast-man F kullanıcısına yanıt

O 11 26 tl gibi rakamları diyorsanız onlar damga vergisi hocam...Tahhütlü bütün işlemlerde bir defalık ödenen bir tutar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

ttkomda yazmıyor oyşe birşey yani 143+telsiz parası +11 yada 26 ilk faturadamı vercem bide

• Ailedeki 2 vodafone’lunun birini faturalına faturasıza geçirdim, diğerinin de taahhütü bitmek üzere.

Bugün türk telekoma geçirmeden evvel bu tarifelere geçirebilir miyiz yada mantıklı bir faturasız paket önerir misiniz?

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Yok hocam..143 lira artı telsiz..Sadece ilk faturada o 11 yada 26 lira ödenir..Bütün taahhütlerde olur..Ben bu ay kablonete taahhüt verdim medela..Orda 83 lira ödedim..Bu tek seferlik birşey..Damga vergiside sözleşemeye istinaden alınan bir vergi..Sözleşmenin ıslak yada online olması önemli değil..

• Kapsama ve sorunsuzluk açısından biz TT'a geçtik.
    VF önce kapsama ve hız düşüklüğü sorunlarına önem vermeli ondan sonra yarışa dahil olacaktır zaten.

• 60 gb tarifesine geçicem, hattım 6 yıldır Türk telekom,

Vodafone mu turkcell mi karar veremiyorum..

Turkcell de internet aşırı hızlı bitiyor deniyor
    Vodafone çekim gücü iyi değil deniyor..

Kararsız kaldım

• geçen ay daha aynı paketi daha uygun bir teklifle kabul edip vodafone'a geçtim. vodafone'un çekim gücü ve kalitesi türktelekom'dan çok daha kötüymüş, onu fark ettim, bilsem geçmezdim. konum ankara, belki bu duruma göre geçiş yapmayı planlayanlar olabilir

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Mesaj yolladım . Değerli müşterimiz hattınızda 3 adet taahhüt bulunmaktadır . demişler.

1 taahhütünüz 85 tl diyor. 2. taahütünnüz 8.55 tl yazıyor.

sanırım 94 tl ödeyeceğim ...

• zar zor ulaştım uzman çıktı dedim sitenizde damga vergisi tyazıyor taşıma için adam ıısrarla telsiz kullanım ücreti sadece dedi

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    Vodafone sözde Ankara da kapasite arttı, 4g güçlendi diye mesaj yolluyor lakin bende konuşurken karşıdan kendi sesimi duyuyorum nedense..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Aralık 2024; 12:17:44 >
  • 18 gün önce Telekoma geçtim ancak Vodafone deki kampanya beni cezbetti şimdi tekrar geçiş yapsam Telekoma 18 günlük faturamı öderim yoksa tam faturamı öderim bilen varmı, bekletip ay sonuna doğru geçeyim diyorum bu seferde cayma bedeli her gün artıyor bilemedim :(

• rammo kullanıcısına yanıt
    TAAHHUT yaz 5555 gönder hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün hattım taşındı Vodafone a tekrar telekoma geçecektim ilk ay cayma bedeli yok dese de tobi temsilci var diyor. Cayma bedeli odememişler gün sayısı kadar fatura ödemişler dedim bu sefer de kaç gün kullandıysaniz cayma bedeli o kadar yansır dedi. Tecrübe eden var mı cayma bedelinin tamamını mı ödeyeceğim gün sayısı kadar mı

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

• mortymeh M kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum yarın gelmezse iptal edeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.