Hsogeldiniz mesajı geldi ama uygulamada Freezone yazmıyor...? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (26. sayfa)
-
-
Aynı durumu yaşayan kişilerin yazdığı şikayetleri okudum hocam. İstersen TOBİ üzerinden müşteri temsilcisine danış, belki yardımcı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 10 Aralık 2024; 21:27:19 > -
Netgsm den Vodafone ye taşıdığım hat 2 günde açıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlarda düşüş var sanırım. #faturasız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 10 Aralık 2024; 23:23:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benden kaynaklı bir sorun olmaz hocam merak etmeyin.quote:
Orijinalden alıntı: ukayl06Galiba geri iade alınmıyor hocam çünkü sözleşmelere baktım öyle bir madde bulamadım. Sadece şu var 90 gün içinde ikinci defa başka yere taşınip tekrar gelirse para ödülü verilmeZ gibi birşey yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bu kodlar vodafone anasayfasinda pop-up olarak mi beliriyor yoksa basvurduktan sonra mi veriliyor arkadaslar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
63 tl neden vergi var bunda
-
Elektrik gittiğinde mobil veri kesilmesini Turk Telekom da yaşadım bende, ancak çok saçma, benim bildiğim kadarıyla baz istasyonlarının kendi jeneratörü var zaten..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone abonesi olanlara çıkıyor. Link atana 400 TL fayda sağlıyor. Linki alan 30 GB. 3 ay data sağlıyor. Link atan için çok faydalı. Ben çok atan olunca merak edip araştırmıştım, ama bıkkınlık verici.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 11 Aralık 2024; 14:29:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu dediğiniz olayları ben de turkcellde yaşıyorum hocam onu napıcaz vodafone ve ttde çok az yaşıyorum? körü körüne turkcell seviciliği yapmayalım lütfen bölgede hangisi iyiyse onu seçelim..
-
müşteri olduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz
-
mevcutta vodafone aboneliğim de var ancak ev hanesinden birimizi daha vodafone'a taşımak için kod nerede çıkıyor bir türlü anlamamıştım. teşekkürler
-
-
Windfluenced uygulamasına ödeme ne zaman yansıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 11 Aralık 2024; 15:51:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X