Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
40
Favori
42.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hsogeldiniz mesajı geldi ama uygulamada Freezone yazmıyor...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

Aynı durumu yaşayan kişilerin yazdığı şikayetleri okudum hocam. İstersen TOBİ üzerinden müşteri temsilcisine danış, belki yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 10 Aralık 2024; 21:27:19 >
  • aykutcrbc A kullanıcısına yanıt

Netgsm den Vodafone ye taşıdığım hat 2 günde açıldı.

• Fiyatlarda düşüş var sanırım. #faturasız

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 10 Aralık 2024; 23:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukayl06

Galiba geri iade alınmıyor hocam çünkü sözleşmelere baktım öyle bir madde bulamadım. Sadece şu var 90 gün içinde ikinci defa başka yere taşınip tekrar gelirse para ödülü verilmeZ gibi birşey yazıyor.

Benden kaynaklı bir sorun olmaz hocam merak etmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 190₺ lık paketin tahahütlü aslında faturası 255₺ geliyor haberiniz olsun. Turkcell’in fiyatlarına alternatif ağustos ayında yedek hat olarak aldım. Yeni hat tahsis vs bir şeyler de ödedim büyük ihtimalle. E-sim olarak çift hatla kullanıyorum telefonda. Yeni taşındığım yer biraz fazla katlı bir yer dünkü yağmurdan dolayı sadece benim bölgemde elektrikler gitti e tabi doğal haliyle hücreseli açayım dedim Vodafone pencere önünde 4G tek Çubuk 3G üç Çubuk çekiyordu ama herhangi bir sayfa açmak falan işkence bir halindeydi çoğunlukla hiç bir şey açılmadı. Ve bunu çoğunlukla sokakta kalabalık alanlarda vesaire de çok yaşıyorum interneti bugli gibi sanki kanal kısıtlaması yapılıyormuş gibi saçma sapan bir şeyler mevcut.

Özetle sadece diyeceğim bir şeyler pahalıysa ve işlevselliği stabilliği yerindeyse ondan asla vazgeçmeyin gerekirse saniyesinde bitirsin internetini herneyse yani naçizane tavsiyem budur bittiği gibi de bu firmayla ilişkimi keseceğim parası isterse üç katı olsun Turkcell’e veririm o parayı gözüm kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircenn -- 11 Aralık 2024; 12:14:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu kodlar vodafone anasayfasinda pop-up olarak mi beliriyor yoksa basvurduktan sonra mi veriliyor arkadaslar?

• bircenn B kullanıcısına yanıt

63 tl neden vergi var bunda

Elektrik gittiğinde mobil veri kesilmesini Turk Telekom da yaşadım bende, ancak çok saçma, benim bildiğim kadarıyla baz istasyonlarının kendi jeneratörü var zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Vodafone abonesi olanlara çıkıyor. Link atana 400 TL fayda sağlıyor. Linki alan 30 GB. 3 ay data sağlıyor. Link atan için çok faydalı. Ben çok atan olunca merak edip araştırmıştım, ama bıkkınlık verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 11 Aralık 2024; 14:29:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu dediğiniz olayları ben de turkcellde yaşıyorum hocam onu napıcaz vodafone ve ttde çok az yaşıyorum? körü körüne turkcell seviciliği yapmayalım lütfen bölgede hangisi iyiyse onu seçelim..

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

müşteri olduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz

https://www.vodafone.com.tr/link-at-para-kazan

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

mevcutta vodafone aboneliğim de var ancak ev hanesinden birimizi daha vodafone'a taşımak için kod nerede çıkıyor bir türlü anlamamıştım. teşekkürler

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Anlayan varsa beni de aydınlatırsa sevinirim. Bu telsiz muhabbeti halı altı saklanan bir muhabbet sonuçta. Fiyatları düz yuvarlak yazıyorlar kampanyada faturaya gelince alakası yok. Paket fiyatının 1/3 de vergi olarak alınıyor zaten.

• Windfluenced uygulamasına ödeme ne zaman yansıyor arkadaşlar bilgisi olan var mı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 11 Aralık 2024; 15:51:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.