Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
35
Favori
43.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sırf ref için yapmayın şunu.. herşey yanımda bu ay son ocakta kapanıyor.. premium sürekli ekstra internet veriyor dediğinde ,6 saatlik ile 1 gb günlük 1 gb şeklinde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün akşam VF kullanmaya başladım. acaba şu hediye internet veren şans çarkını nasıl kullanabilirim? TT'da cuma günleri sil kazan oluyordu. VF'da hangi günlerde oluyor acaba?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Bıktım şu referanslardan. Sırf bunlar yüzünden gidip bayiden başvurdum

• Referans konusunu admin arkadaşlar engel koyamıyor mu acaba? Vallahi bıktık. Sayfaya giriyoruz işe yarar bir şey yok, sayfalarca referans. Az değil referans veren günde 1 tane başvuran olsa ayda 12.000 TL yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En geç 48 saat içinde hattın açılacağı zaman bilgisi bildirilecek diye mesaj geldi fakat bugün 48 saat doluyor herhangi bir bilgilendirme yok, sizde durumlar nasıl kaçıncı günde bilgi geldi ve hat açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutcrbc -- 12 Aralık 2024; 8:41:49 >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden, Fırsatlar Dünyası kısmına girerek Hediye Çarkı’nı çevirebilirsin.

Hediye Çarkı’ndaki çevirme hakkınız her hafta Pazar günü saat 23:59’da yenilenir. Pazartesi gününden itibaren, 1 hafta boyunca herhangi bir gün kullanabilirsin.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bende bayiden geçmiştim,yalnız vodafoneda konuşurken karşı taraftan kendi sesimide duyuyorum,bunu anlamadım, sanırım aboneleri sıralamaya koyuyor baz'dan yararlanma şeklinde .tekrar taşısam 250 tl cayma çıkarıyor.. bide 20 gb 179 yaptı ama 10 gb fiyatıda 143 yüksek kaldı buna göre bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Aralık 2024; 11:2:28 >
  • 143 liralık 10 GB lık tarife için online taşıma başvurusunu yaptım, edevletten de onayladım. kurye için yarına randevu aldım. Simkart gelince direkt aktif mi olacak edevletten onay verdiğim için yoksa bekleyecek miyim?

• turkcell'e 1 ay önce tahattüt oluşturdum. şuan kayıtsız şartsız vodafone'a geçebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: end76

143 liralık 10 GB lık tarife için online taşıma başvurusunu yaptım, edevletten de onayladım. kurye için yarına randevu aldım. Simkart gelince direkt aktif mi olacak edevletten onay verdiğim için yoksa bekleyecek miyim?

SIM kartınızı teslim aldıktan sonra beklemeniz gerekiyor. İletişim numaranıza, bilgilendirme mesajı gönderecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHorizon -- 13 Aralık 2024; 8:13:58 >
    Yeni geçenden ceza almıyorlarmış. Öyle yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum artık

Yanımda Premium kapanacak mı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kendal0606 K kullanıcısına yanıt
    Hayır herşey yanımda mağazası kapanacakmış

• vindobona V kullanıcısına yanıt

Vodafone a geçin 1-2 gün bakın sorun yaşarsanız geri TT ye geçersin. 1-2 günlük fatura ödemiş olursun.

Benim evin orada da TT sorunlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt

Değişmedi ise tarife detaylarında 15 günden az kullanım varsa gün bazlı, fazla ise tam fatura çıkıyordu.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Geçtim 324 TL yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.