< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (25. sayfa)
-
-
10.12 teslimat tarihi verdiler, dün atama bekliyor yazıyordu bugün kurye atanmış bekliyoruz ama ne arama ne SMS hiç bir aksiyon yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fabrikanın içinde türk telekom çekmiyor hocam vodafone ve turkcell çekiyor sadece ondan vodafone geçtim yoksa türk telekomdan bayağı memnundum ben evin içinde olsun istanbulda olsun
-
Hocam taahhüt lük bir durum yok 40 TL gibi cayma bedeli çıkıyor zaten, merak ettiğim fatura kesimine 12-13 gün var en azından 10 gün daha bekleyip öylemi geçeyim fatura zaten tam çıkacaksa, yada kullandığım gün kadar fatura çıkacaksa hemen geçerim bunu merak ettim
kullandığınız gün kadar faturalandırma yapılacak. geçeceğiniz tarife o zamana biterse avantajı kaybedebilirsiniz hocam
-
şimdi ben turkcell den geçiyorum . simcardı bayiden almayı tercih edeceğim kargoyla uğraşmamak için. Bunda bir sorun varmı ?
edevletle bi işim yok değilmi
-
netgsm topu atınca vodafone radarıma girdi ama en son 15 yıl önce Nokia N79'da kullanmıştım bu oparatörü.
Bir hinlik neyin çıkmaz değil mi? birde yıl sonuna kadar mı geçerli bu? Malum sabıkası kabarık oparatör. Dönüp dolaşıp tam 20 yıl sonra telsim numarası kürkçü dükkanına döndürmeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Aralık 2024; 15:18:37 > -
Bugün bayiden 2 hattımı da 20 gb 179 TL olan tarifeye taşıdım, en geç 48 saat içinde hatlaırn açılma zamanı bildirilecekmiş bayiden işlem yapan arkadaşlar en erken ne kadar sürede bildirim geliyor ve hat açılıyor bilgisi olan var mı?
-
Şu e-devlet kurye işine nereden bulaştık arkadaş. Dün bayiden başvurmuş olsam yarın hat taşınmış olurdu.
Bugün güya kurye getirecek. Hattı teslim aldıktan sonraki 48 saat içinde numara taşınıyormuş bir de. 10gb için bu rezillik çekilmez gidin bayiden başvurunuzu yapın arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün getireceklerine dair randevu almıştım bugün getirdiler. Bu sefer de vodafone uygulamasında başvurularım kısmını göremiyorum. Hiçbir şey yapmadan "geçiş işleminiz başlamıştır" diye mesaj geldi.
-
Galiba geri iade alınmıyor hocam çünkü sözleşmelere baktım öyle bir madde bulamadım. Sadece şu var 90 gün içinde ikinci defa başka yere taşınip tekrar gelirse para ödülü verilmeZ gibi birşey yazıyor.
Çekimden memnun kalinmazsa cayma bedeli alınmıyor sanırım.
Türk telekomda 73 gün kalmış taahhüt bitimine aradım 2bin tl civarı ceza çıkıyor..
Şimdi gel de geç bakalım..
1140 lira indirimden gelen
833 lira tarifeden gelen
70 lira 20 gb ilk ay hediyesinden
Böyle cayma bedeli mi olur ya tam soygun gerçekten
Her kod ile
1 geçiş mi oluyor. Yani bir kodu 3 kişi kullansa da herkese GB geliyor mu?
30 gb 230 tl kalktı mı
-
120 gün taahhüt süresi kalan ve 259 TL aylık tarifesi olan aboneden TT 5.451 TL cayma bedeli istedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Afişte yok ama sitesine baktım şimdi halen var gözüküyor..
Ya bu TT ne yapıyor ya anlamadım..Başka bir konuda bir arkadaşta yazmıştı..70 güne 2 bine yakın çıkarmışlar..Ya tarifenin taahhütsüz yıllık ücreti bile o kadar yapmıyor..
peki hocam türk telekom tahattütüm bitmesine 27 gün kaldı son ay olduğu için cayma bedeli alırlar mı
-
Normalde almaması lazım..Ben TT kullanmadığım için bilmiyorum ama burda bazı arkadaşların dediğine göre taahhut yazıp 5555 e gönderirseniz ne olduğu geliyormuş..Ama 30 günün altına inince almaması lazım..Olmazsa çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz herhalde..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X