Yeni geçtiğin için değişebilir MH yi arayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (20. sayfa)
-
-
Faturasız hatlara geçebilirsin. Bimcell yanı başında :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell'e geçme Turkcell o konularda çok sıkıntı Türk Telekom geç ben Türk Telekom yıldızlı günlerden birine geçtim şimdi birazdan Vodafone başvurusu yapacağım tekrar gelişmeleri yazarım.
-
Tarife nin detayında süre yazmıyor. Geçebilirsin. Geçince yaz bizede örnek olsun.
İnternet sayfasından başvuru yaptım. Bayiye gidip sim kartı aldım. Gereken işlemleri yaptılar. Şimdi Vodafone mesaj atmış. Sim kartı teslim almadınız kurye ile kartı getireceğiz diye. Bu ne demek oluyor bilen var mı?
Dikkate almayın, işlemleriniz devam ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçtiğimiz ay taahhüt bitim gününe kadar bekleyip yeni bir kampanya/teklif de vermeyince telekom'da prime 45 e 485 + vergi için onay vermiştim. Bu ay fatura kesilmeden cayma yapabileceğimi öğrenince, direkt olarak vodafone'a geçeyim dedim. Fatura kesimine 2 gün kalmasından dolayı TT tarafında işi riski atmamak adına önce faturasıza geçtim, 80 TL ödedim. Sonrasında Vodafone'dan online form doldurdum, az önce de bayiye gittim. 5 Dakikada işlemler halloldu, 2 gün içinde hat açılır dedi.
Umarım çekim problemi vs. gibi saçma sorunlar yaşamam. Türk Telekom'dan fiyat harici memnundum.
-
Netgsmnden Turkcelle geçtim,hat dün aktif oldu. Bugün telekoma taşımak istedim, 90 gün beklemek zorundasınız dediler. Forumda bekleme süresi yok demişlerdi. Hat taşıma süresi var mı yok mu? Telekom yada Vodafone kafasına göre süre koyabilir mi?
Yok öyle bir şey. Turkcell'den Vodafone'a, ertesi gün tekrar TURKCELL'e geçtim.
Yani hocam şimdi ben türk telekomdan vodafone'a oradan yine hiç beklemeden türk telekom yıldızlı günlere geçebilir miyim ?
-
Vodafone'da sinyal alır almaz, farklı bir operatöre geçebilirsiniz.
Evet
> Turkcell'e geçme Turkcell o konularda çok sıkıntı
Bundan kastınız nedir? Ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim?
Bilgi sahibi tüm forumdaşlardan acil cevap bekliyorum.
Hocam bu şekilde numarayı taşıma yapıp sonra tekrar başka operatore taşıma yapsam sizin kazancı etkiler mi?
Cayma bedelini en çok Turkcell koyuyor
Vodafone taahhüttü biten hattıma 1GB internete 300tl teklifi yapıyor 2 aydır :) Sabit hat kullanan kaç kişi kaldı acaba? Yorumsuz.
-
tekrar telekoma döneceğim..35-50 arası hız alırken gittik 10-15 arası hız alan vodafone geçtik..hata ettim maalesef.
-
10 GB lık 143 TL olan tarifeyi, biz eski müşteri olarak en düşük 340 TL teklifi alabildik. Nuh dediler Peygamber demediler, tok satıcı ayağı yaptılar. Bu sebeple dört adet hattımı Turkcelle taşıdım. Hepside elindeki müşteriyi yolmaya çalışıyor.
-
Türk Telekom 259 TL tarife kullanan 3,5 ay taahhüdü kalan abonesine cayma bedeli olarak 5.451 TL istedi. Sadece Turkcell değil hepsi tuttuğunu....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X