< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (18. sayfa)
-
-
Bubvodafone kampanyaları hangi tarihe kadar gecerli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim kart teslim almayın işlem devam etmez
Bayiden almayı seçip 3 gün içinde almazsak otomatik iptal oluyormuş hocam ama ben e devlet onayı ile adrese kargo gelmesini seçip e devlet onayını verdim.
Kargo kurye ile geldiğinde almazsam iptal olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Vakti -- 6 Aralık 2024; 19:39:19 >
Evet teslim almadıkça işlem devam etmez belirli süre sonra iptal olur başvuru.
Belirsiz tarih hocam Aralık kampanyası diye geçiyor ama istedikleri zaman bitirebilirler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 günden az ise yapılabilir aksi takdirde cayma bedeli çıkar ödemeniz gerekecektir
Hocam o zaman Turk Telekoma da başvuru yapayım. Turk Telekom gelince o kartı alayım Vodafoneu almayayım.
Bugün işlemi yapan kurye, dışarı çağırıp aracından çıkma zahmetinden bulunmadan işlemleri yaptı. Kuryeye kızdım biraz bu nasıl hizmet veriyorsun diye. Yolun ortasında yapılacak iş değil.
Vodafone geçeceğim gelen 300 TL yi paylaşmak isteyen link gönderebilir.
Otomatik yüklemiyor fotoğraf ve videoları istersem tıklayıp bakıyorum. 100-150 fotoğraf geliyor günlük gruplara. 3-5 tanesine bakıyorsam bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 6 Aralık 2024; 22:10:6 >
Bu vodafone çok garip ya internetten başvurdum bayiye gidip kartı almayı seçtim. Sonra internetten 60 gb olanı seçtim ama işlemi tamamlamadan çıktım sonra beni vodafone aradı işleminiz yarım kalmış diye dedim ben bayiye gidiyorum simkartı almaya tamam alın ama burdanda devam edelim dedi bilgilerimi falan istedi sonra gittim bayiden kartı aldım. Bayide kimliğimi aldı ve edevletten ikametgahı aç dedi. Sonra ertesi gün kurye aradı beni simkart için dedüm ben bayiden aldım. Böyle saçma bi işleri var telefondaki sanırım kotasını doldurmak için benden bayiden alacağımı bildiği halde başvuru doldurdu gibi geldi.. bakalım nasıl sonuçlanacak işlem
Arkadaşlar ben bu 3 ay 30 GB olayını görmedim. Dün hemen yaptım. Çünkü 9 u taahhüt bitiyor diye. Bu sonradan olmuyor değil mi? Ayrıca Ben e devlet üzerinden başvuru yapamadım. Belli bir süre içinde onaylamak gerektiğini sonra öğrendim. Biraz geç oldu ama. Ha şu da var. Ben 20 GB olanı seçtim. Zaten her yerde wifi var. 10 GB bile yeterli oluyor. Ama hediye sonuçta. Sonra yapılacak bir şey yok mu?🙂
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm 1 ay dolmadan hiçbir şekilde tarife değiştiremezsiniz diyor ben 27 kasım da taşımıştım 27 aralıkta arayın 190 tl yerine 143 tl ye güncelleriz hiçbir ek ücret çıkarmadan dedi hatta isterseniz 20gb 30 gb indirimli fiyatlardan da yararlanabilirsiniz dedi, o zamana kadar bu paketler kalır mı dedim 3 ay sürüyor bizim indirimlerimiz dedi bu bağlamda avantajlı fiyata güncelletme konusunda bir sorun çıkacağını düşünmüyorum sadece ilk ay indirimsiz yani 50 tl fazla vermiş olacağız. Tobi den canlı destekteki eleman 1 ay sonra da yararlanamazsın 12 ay bu fiyatı ödeyeceksin demişti o yüzden tobiye fazla takılmayın :)
-
Egerki sim kart alınmadıysa başvuruyu mhden iptal edebilirsiniz ayrıca sadece 30 gb değil farklı avantajlarda var
30+10+3 gb ve Sosyalpass almak için adımları okuyun
Ref kupon kodu kullanmak isteyen olursa diğer konudan temin edebilir 30 gb 3 ay veriyor ayrıca onayı edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye
https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=
3 gb için
Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek
Ücretsiz pass alma
Hat açılınca Freezone kullanıcı tanımı yapıp FREEZONE yazıp 1525'e sms atın yanımda da freezonelu olunca tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.
https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 14:5:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sallamış 3 ay bu fiyatlar asla olmaz, bu ay sonunda bitmezse 27 aralıkta geçebilirsiniz doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 23:15:11 >
Arkadaşlar, bayiden başvuru olmuyor mu, bayide sadece online dediler bana.
Hocam neden bayiden başvurmak istiyorsunuz böyle ekstraları varken siz gideceğinize onlar ayağınıza getiriyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X