< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (16. sayfa)
-
-
kaç günde geldi sim kart,bugün sabah başvurdum ne zaman gelir acaba
-
@EditörünSeçimi Dijital kuryeden gelen sms ile randevuyu istediğiniz tarihe alabilirsiniz, randevu almazsanız otomatik en yakın tarihe atıyor.
@spdial Yeni kimlik isteniyor ehliyet sistem izin vermiyor diyordu kurye tekrar randevu alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 14:35:30 > -
Hocam tecrübe değil ben de çıkarım yaparak meseleyi netleştirmeye çalışıyorum fakat artık cayma çıkmayacak diyen MT'lerin yazdıklarını ekran görüntüsü alıp Bimcell'e başvurdum. Uyuşmazlık durumunda THH'ye gideceğim artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WhatsApp’s sınırsız yapacak bir olay var mı tobiden ya da yanımdan uygulamasından ? Diğer operatörlerde hep paket içinde var çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Freezone kullanıcı tanımı yapıp FREEZONE yazıp 1525'e sms atın yanımda da freezonelu olunca tobiden sosyal pass paketi ücretsiz alabilirsiniz.
https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla?icmp=youth-blog-userform
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 14:28:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telekom da kurye ücreti 120 tl Vodafone da ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beleş
-
1 hafta önce 190 TL ye 10gb tarifesine abone oldum. Vodafone yanımda dan bakınca 260 TL cayma bedeli gözüküyor. Tobiye sordum eğer bağlantı kalitemizden mennun kalmazsanız ilk ay taahhütünüzü cezasız sonlandırabilirsiniz diyor. Canlı müşteri danışmanına bağladı o ise 260 TL cayma bedeli var diyor hala. Şimdi hangisine inanayım🤦♂️
14 gün cayma hakkınız var geçebilirsiniz istediğiniz yere.
Aynen. Yarın öğlen TT'ye geçişim tamamlanacak, mesaj geldi. Bende de ekran görüntüsü mevcut. THH'ye giderim, sikayetvar, X, her yere yazarım, severim böyle şeylerle uğraşmayı, haberleşelim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatör değişikliğinde sim bloke oluyor değil mi?
evet turkcell bulunduğum ilde şehrin merkezinde adliye de çekmiyor şikayet ettiğimde de arsanız varsa söyleyin diyorlar dalga geçer gibi, tatilde çanakkale tarafında vodafonelulardan internet dilenmek zorunda kaldım çekmediği için, ikisinin de artı olduğu eksi olduğu yerler var ben şuan turkcelldeyim ve vodafone a geçeceğim çekmediği için.
-
Cayma hakkı var evet, cayma ücreti var mı? Operatörler 14 günden önce hattını değiştiren abonelerden kullanımı haricinde ücret alacak mı? Alabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emsal kararlar var 14 gün içinde cayma bedelsiz çıkış hakkında, diyelim yansıdı gün bazlı dişe dokunur bir bedel olmaz.
Türk Telekom'u denemenizi tavsiye ederim, gerçekten çok gelişti. Vodafone rezil bence hala...
-
aradaki fark şu, turkcell simi teslim ediyor aktivasyonu edevlet il yapıyorsunuz o yüzden verip gidiyor. Telekom da gelen kurye bayinin yaptıkları işlemleri yapıyor ondan nüfus cüzdanı ve hat sahibini istiyor.
-
Freezone’lu değilim yine oluyor mu böyle hocam ya ? Bizim yaş 30 :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde bütün Red tarifelerinde var ama bunlara koymamışlar. Sanırım bir yolu yoktur ama gerek de yok bence, çok ağır bir kullanım yoksa ayda 200-300mb veri yiyor kendisi 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X