Ee şimdi Türk Telekom dan cevap gelecek mi bakalım |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (17. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Günlük belki 1000 mesaj geliyor hocam, iş gruplarından dolayı. cevap yazmasam bile yani. Ondan sormuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Peki direkt başka operatöre başvurabilir miyim yoksa Vodafone u arayıp önce taahütü mü sonlandırmam gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun birinin TC si ile yapılır. Tabi her TC bir hatta tanımlanıyor maks.
Bu arada çok sık video ve fotoğraf gelmiyor ise mesaj sayısı binlere bile çıksa pek internet yiyeceğini sanmıyorum.
Bağlantı kalitesinden memnun kalmadım diyerek cayma hakkını kullan, sonra diğer operatöre geç.
Vodafone da onayı e devletten yapıyoruz. Turkcell ile aynı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 gün için Vodafone 220 TL gösteriyor.
Gösterir ama alamaz geçiş yapın çıkacak faturayı ödemeden önce düzeltme için itiraz edin.
-
Cayma ücreti almazlar ama “ben sözleşmeden cayıyorum” dersen tarifeyi kullandığın gün kadar sözleşmesiz kullanmış sayılırsın onun ücretini gün bazlı keserler. Mesela 200TL tarife ama kampanyasız 600TL ise ve siz 10 gün kullandı iseniz kullanımınızın karşılığını kampanyasız fiyatla gün bazlı=200TL olarak ödersiniz.
Bu arada birçok kişi Vodafone geçiş linki paylaşmış, ne olduğunu açıklama zahmetine ise kimse girmemiş. O linkle kayıt olursanız siz 3 aylık 30GB kazanırken link sahibi 300TL alıyor. Kullanmayın demiyorum ama kullanacaksanız ne olduğunu bilerek kullanın 😀
Arkadaşlar telekoma geçmek için turkcell faturasıza geciyim dedim geçirmedi bayii( başka operatöre geçeceğimi anladı faturasız diyince) ben de Vodafone yalın tarifeye geçtim. 191 liralık 20 GB olana.
Hat açılınca hemen telekoma geçsem cayma bedeli de yansır mi taahhüt u hattı taşırken vermiş olursun dedi bayii doğru mu acaba? Tahmini ne kadar öderim 3 gün kalmış olsam.
Faturasız Turkcell hattım için dün akşam 10GB' lık paket için numara taşıma başvuru yapmıştım.
1 saat önce sim kartım iş yerimin kapısının önünde ve tam mesai çıkışında teslim edildi...
-
Bu tarifelere mağazalardan geçilmiyor mu? Bugün 2 bayiye gittim, ikisi de sadece onlineda gecerli dedi. Sitede öyle yazmıyor dedim, bizde gözükmüyor, yok diye geçiştirdiler.
Bilinçli. Biz ucuza sattık. Alsaydınız demek istiyorlar.Bu sayede tepki gelsede açık kapı bırakıyorlar. Kalan 11 ay ise bam bam devam.
Yalın30 kullanıyorum ve şubatta taahhütüm bitiyordu. Akşam uygulamadan tekliflere baktım 460 liradan başlıyor. Ben de o ara Turkcell 40GB 325 liralık bir tarifeye bakarken tobiden desteğe bağlanıp son bir teklif var mı yoksa Turkcell'e geçiyorum dedim. Aynı tarife Yalın30'u 287 + 14 vergi dedi tamam alıyorum deyip aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizce 143 tl lik 10 gb vodafonu mu yoksa 185 tl lik turkcell 10 gb mı? İnternet hangisinde daha hızlı biter. Bunu nasil anlayabiliriz
Türk telekom taahhütüm devam ediyor numara taşıma işlemi yapılır mı bu durumdayken? Engel mi?
@ririii Engel yok geçebilirsiniz ama cayma bedelinizi ögrenin önce.
@scofield3459 En hızlı turkcellde biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 19:35:59 >
Cayma bedelim 300 tl henüz taahhütün 1. Ayındayım. Bu cayma bedelini numarayı taşımadan önce mi ödemek gerekiyor.. taşımaya engel olur mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X