Şimdi Ara

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
35
Favori
43.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen olmazsa öyle yapacağım hocam direk korktum faturasıza geçtiğim için 1 ay bekleme şartından o aynı operatör içindeymiş şükür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Direk bayi yerine online başlatın daha avantajlı

30+10 gb Ekstra almak için

Ref kupon kodu diğer konudan temin edebilirsiniz 30 gb 3 ay veriyor ayrıca onayı 1 saat içinde edevlet ile yaparsanız +10 gb hediye yapmasanız kurye evrağa atar

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

3 gb için

Hattınız açıldıktan sonra yanımda uygulamasına linkle ilk defa girerseniz +3 gb daha verecek

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2024; 14:3:53 >

Faturaszı daha iyi hemen dönecekseniz. Faturalı olunca cayma bedeli çıkartabiliyorlar

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Benim vodafone baz yanıbaşımda.. Ama arama yaparken, ne 4g ile nede 3g internete giremiyorum..senin vodafone yanımda ayarlarında volte açık mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kartı seçeneğini ne yapıyorsunuz. mağazadan teslim almak daha mı çabuk olur?

• Hepsi kapalı 3-4 kez test yaptım 1 kere 4g de kaldı ondan açmadı dediğin oldu 3g geçmezse açmıyor. @Bella Ciao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:37:20 >
  • mintmax kullanıcısına yanıt

@mintmax Max 1 gün fark ediyor

• turkcell tarifem bitiyordu 22 kasım itibariyle 100 mb interneti olan bir paketle yeniledim :D vodafone'un 10 gb tarifesi 143 liraya adeta bedava ancak numara taşımam lazım yeni tarifede de ilk ayım olduğundan turkcell'de cayma bedelimin olmayacığını söylediler.

Sorunum şu ki eSIM'e ihtiyacım var hattın tarafıma ulaşmasıyla bayiye gidip tekrar eSIM alıp sim kart değişikliği parası ödemeyi kesinlikle istemiyorum. zaten gelen fiziki hattı takacağım bir telefonum yok. Taşıyacağım numarada internete çok ihtiyacım yok ancak elimin altında bulunması adına 10 gb internet yeter de artar . Vodafonedaki görevli fiziksel hat elime ulaştığında arkasındaki qr kod u okutarak hattımı istersem eSIM olarak aktif edebileceğimi söyledi ancak inanamıyorum :) yeni bir uygulama olduğunu söyledi var mıdır duyan ya da bu şekilde aktif eden öğrenmek istedim.

• MKRV0B5AOE M kullanıcısına yanıt

VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL Fizikinin QR okutunca esim olacakmış bunu diyen atış serbest uzmanı galibaVODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL 

Hiç uğraşmayın esim almak istiyorsanız mağaza teslim seçeneği seçip mağazadan direk alırsınız, kuryelerde esim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:43:50 >

merhaba

cevap için teşekkürler. Takriben 40 dakikalık bekledikten sonra iptalin mümkün olmadığını öğrendim. Turkcel MH bağlanmak için 35-40 dakika bekledim.

4 gün sonra hat aktif olacak dendi. Hat aktif olunca taşıma yapsam Turkcel ceyma bedeli yada başka bir ceza uygular mı?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

İptal olmaz dedim zaten, aktif olunca Vodafone başvuru yapın, cayma bedeli indirim gün bazlı yansır oda çok tutmaz ayrıca 14 gün cayma hakkınız var Turkcell 1₺ bile yansıtırsa itiraz edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:43:35 >

Bu sabah görüşmeme rağmen kesinlikle böyle bir şeye ben de ihtimal veremiyorum . Mağaza teslim seçersem gideceğim X bir bayinin ekstra para isteyip istemeyeceğini de bilemiyorum. altı üstü bir QR kod'a ihtiyacım var bunun için bayiye gitmek dahi saçma geliyor Bu sebepten dolayı kararsızlık hakim :)

• Memleketin harbi çivisi çıkmış. Bu fiyatlara satabiliyordunuz da niye şimdiye kadar milleti kazıkladınız utanmaz arlanmazlar. Milleti düdükleyen düdükleyene.

Geçiş yaparken Esim kartı alınmasının ücreti yok, sizin dediğiniz fiziki alıp sonra esime dönünce kart ücreti isteniyor.

Onu söyleyen hiç dayak yememiş anlaşılan

Esimkartındaki QR vodafone.smdpp.protahub ile başlar özel key bulunur

Fiziki kartların arkasındaki QR ise yanımda uygulamasının indirme bağlantısına yönlendirir başka bir işlevi yok

ben mesajı görmeden önce aramıştım. Bilgiler için teşekkürler. Vodafone ve Telekom daha uygun fiyatlı tarifeler sunuyor.

Dediğiniz gibi tekrar taşıma yaparım.

Ekstra ücret vs çıkmaz değil mi hocam bayiyle arasında kurye mi getirecek sim kartı e sim oluyor mu acaba birde?

Ekstra ücret yok, bayi seçerseniz başvuruda bayiden alırsınız esim almayacaksanız edevlet-kurye ile ilerleyin daha avantajlı

Esim cihazınızda özellik varsa alabilirsiniz fiziki bir sim olmadan sanal hattınız çalışıyor ama esnek değil misal sim kartı çıkarıp başka cihaza takayım deseniz olmuyor ondan bence kolaylık değil zorluk eski usul fiziki karta devam VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 11:56:48 >

Evet evet biliyorum , daha önce 2-3 defa eSIM aktif ettim . Geçen aylarda zaten mümkün olmadığını söylemişlerdi hatta bahsettiğiniz gibi mağaza teslimi seçip eSIM istersiniz falan da demedi kimse ne vodafone ne türk telekom. Bu ay böyle bir duyum alınca acaba mı dedim , 2. görseldeki gibi sim kart kutusunu değiştirmiş olabieceklerini düşündüm :). Neyse benzer duyumu alan olursa fikir olması açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.

Ben düşünmeye devam :)

Sorunlu ve personelde tam bilmediği için esim tavsiye etmez zaten, eSım+fiziki combo sim bence güvenlik açısından pek mümkün değil yurtdışında görürdük illaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Aralık 2024; 12:1:28 >

Kesinlikle haklısınız. Telefonum yurtdışı iphone fiziki sim girişi yok 2 bucuk senedir çift eSIM kullanıyorum. bahsettiğim senaryo dışında bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bu tarz bir sorun da eminim sadece bizde vardır :) yurtdışında operatorler maille gönderiyor neredeyse eSIM'i

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.